לגבי אספנות

• פותח הנושא drbig
  • פורסם בתאריך

drbig

New member
לגבי אספנות

יש לי גרמניה 76' 1200 שנפל לה השסתום ועשה סמטוחה במנוע... השאלה היא עם לחכות עד שימצא מנוע מתאים ,כי הטסט השני הולך להגמר. והבנתי שאם אין טסט יותר משנה צריך אישור טכניון לעליה על הכביש. והם מחמירים בבדיקה... אז השאלה היא האם עוד 3 שנים כשהיא תהיה אספנות יהיה צריך : 1. לשלם את הטסטים שלא יעשו עד להיותה אספנות 2. לעשות בדיקת טכניון ,לעליה על הכביש 3. לא לחכות , לעשות הכל שלא יגמר הטסט השני. האם כאשר מפקידים רשיונות , צריך לבצע את הבדיקה.

dejavu

New member
תחשוב על זה...

בעניין המנוע, באמת זה סבטוחה לא קטנה גם לי זה קרה ובלי שום נסיון קודם בעניין תיקנתי את המנוע והוא עובד פיקס (רינגים חדשים בתנאי שהבלוק שלך יעמוד בלחץ)... דבר שני, שנת 76?! היא צריכה לעמוד 3 שנים!! ו3 שנים זה המון זמן לכל דבר במיוחד כשהאוטו עומד ללא תזוזה, הברקסים נתפסים השמש החמה בקיץ עושה את שלה ונזקי הטבע יהרסו את האוטו, אז לפי דעתי כדאי לתקן את המנוע ולהשמיש את החיפו בחזרה... תשמע, אני מבין את הבעיה גם אצלי שסתום התפרק וכל המנוע נתפס וזה קרה שבוע לפני הטסט אז תיקנתי הכל והגעתי באיחור אלגנטי של איזה חודש לטסט אבל לפחות האוטו לא הלך לפח... במידה ותצטרך עוד עזרה צור קשר 055-982332

drbig

New member
עזוב את האחסנה...

נגיד שהיא תתוחזק עד היות אספנות, מה בדבר התשלום כאשר היא תשוב להיות "על הכביש" ,בקיצור כמה תעלה הבדיקה, והאם תהיה כזו .מישהו עבר את התהליך הזה?

dejavu

New member
אספנות

כשהרכב מגיע לגיל אספנות כל הטסטים מתבטלים ואתה משלם אגרה אחת בסך 157 נכון להיום בדיקת רכב מיושן ונוסע לטסט...

drbig

New member
אתה סגור על זה שאין בדיקת טכניון?

מה שאתה מציע זה לא להפקיד רשיונות , פשוט לא לשלם טסטים 3 שנים ואז הם יתבטלו כאשר היא תהפוך לאספנות? זא"מ שאם אני אפקיד את הרשיונות אני כן אצטרך לעשות "העלאה על הכביש" - בדיקה של הטכניון שעולה כ אלפיה? מישהו יודע בוודאות את הנוהל?!?

latino76

New member
לגבי הבדיקת של התכניון כמה מילים

לי היה לי סיפור עם חיפושית 69 (הרישונה שלי) ונכוון שהיא לא אשתה טסט בשנתיים אז בזמנו אמברו לי שזה סיפור יקר, קודם כל זה מתחיל אישור מכון עדכנים 900 ש"ח,עוד תיקונים שיבצעו דרך מוסך מוסמך בלבד,ועוד רטרואקתיבי עבור הזמן שהרישיון לא היה תוכף לכן היא היום לזערי זרוקה בהיזה יער בירושלים ,חבל? כן נורא היתה מטוס אבל שאתה לא יודע אתה אלול לאכול אותה... מה מצב שלומי רציתי לצלצל אליך אבל לא היה לי זמן אבל אנחנו עוד נדבר.. סוף-סוף בלי שום קשר סידרתי הת השעונים שלי חלום שמיזמן אבל מציאות היום!!!! יש..

RamN

New member
בונא יוני גם אני רוצה כאלה

כמה עלה לך כל השעונים???

latino76

New member
אח שלי השעונים אבתי אותם מחו"ל

ליפני שלוש שנים הם היו מיתחת למעפרה ואז ניצרף לי השעון טורים ופירקתי את כולם ואז ליפני שלושה שבועות אני מחכה ומחכה אז שאתמול היחלדתי להרכיב אותם אבל מסודר ,והאוטו שלי תמיד היה צהוב זה התמונה הקודמת לא יודע כחה יצאה, וקיצור שלומי תגיע ,תגיע למיפגש מה אתה בדיסטנס? אנה כך עוד דווין ,1200 כ"ס ועד היום עדיין מחפש את הסוסוים האלא שאמרו לי שיש במנוע הזה?. לאן נהלמו יאללה עבדו אלי

למעלה