לגבירה האחת

לגבירה האחת

לפי העיון בקבצים, אני מבין שמי שלא שולח קובץ דוק. סיפוריו אינם נשמרים כמה עצוב... האם יש דרך לתקן זאת ולשמור אותום ואולי כך יהיו זמינים בשנים הבאות ונקנח בהייקו סיפורים שאינם מסופרים או נשמרים אובדים לעולמים חבל.

NAVVAN1

New member
ביפנית אומרים הכל לפי המשקל

באנגלית: WHAT'S UP DOC בעברית: להכנס למאמרים סיפורים בריאים לא צריכים רופא ביפנית של הייקו: דוק לחלוחית כיסה טעות עצב מחשבה לא נכונה לנצח תישמר פה במאמרים

כן גם סיפורים שלי כגון כתמים לא נשמ

רו בכלל

NAVVAN1

New member
כתמים יורדים בכביסה?

שלושה חכמים ישבו וזה מה שחשבו מילים של חוכמה העולם לא ידע הו הו הו כמה נורא סיפרת סיפור עשית טוב מה רע !

לא רע כך אמרו לי רבים../images/Emo108.gif

רק שהגבירה את הסיפור לא שמרה וכך בנשמתי העדינה התעמרה

NAVVAN1

New member
זה פשוט לומר בחרוזים

נפש עדינה בגוף בריא כתמים זה סיפור אישי אז צריך שתסכים, שתאמר רוצה, ומוותר על זכויות פרסום וזה הסוד פשוט מאוד או שלא סוד

תיכף אני מוציאה את הכינור

ומנגנת מנגינה עצובה.... נא לקרוא את תשובתי לlove lev. הסיפור שלך נשמר בשירשור משום שהוביל אחריו תגובות נפלאות. "קישורים" קטוגוריית "שירשורים מיוחדים" למטה. בברכה,

NAVVAN1

New member
וואו, אילן , עדת מעריצים

שירשרה אותך לכוכבים גדול אתה מלהכנס למאמרים, אל תשכח אותנו , המספרים, שפגשת בדרכך לשמיים זרועי כוכבים נחכה לך כשתרד לחתום למעריצים,

הבנתי מתרחבת...

קודם עניתי לשאלה של love lev בנושא ורק עכשיו ראיתי את שאלתך. בנוסף למה שכתבתי לה אוסיף, שאני מעלה את הסיפורים לאסופה רק פעם בשבוע.... אם זכרוני אינו מטעני, לא חלף הזמן הזה מאז התיישבת לשולחן באור גלוי. וכמו שאמרתי, סבלנות...בעדכון השבועי תראה אותם. שבת שלום,

למעלה