לגביי קורל 21

המאפרת1

New member
לגביי קורל 21

ריגשת אותי מאד מזה שאמרת לי שירין שחף מתגאה בעבודה שלי, מעניין מה הוא בדיוק אומר. בנוסף אל חשש המבחן הוא מבחן פשוט - גם לי במבחן הראשון לא היתה מודליסטית ולכן לקחתי את אחת הדוגמניות של הבית ספר כמובן ששילמתי 150 ש"ח - ידעתי בערך לאיזה כיוון של איפור אני הולכת וזרמתי , היום הדוגמנית שאני עבדתי איתה היא כבר לא נמצאת אצל ירין שחף - תכנסי לאבי יש לו לוח תמונות ותבחרי אחת שתהיי לטעמך. בנוסף בשתי המבחנים הראשונים יש עזרה מצוות המדריכים אז אל חשש, אני מאמינה שאת תצליחי ובגדול. תמסרי לירין את אהבתי אליו. באיזה שיעור את אולי קצת תספרי מה הוא מלמד , אולי הוא חידש דברים מאז שאני הייתי שם. אשמח לשמוע.

Coral21

New member
שמעתי על התשלום,אבל..

השאלה היא אם אני רוצה לעשות על אותה הדוגמנית איפור נסיון קודם זה אפשרי או שזה כרוך בתשלום נוסף. תראי,אני לומדת את הקורס המורחב שזה כולל הכל,מכלות,עד דוגמנות,תיאטרון דראג פשוט הכל.(מסלול של 9 חודשים). מתי למדת שם?? אגב,יום הצילומים שלי הוא ב 23 כלומר יום שישי הבא.

המאפרת1

New member
ובכן לפי מיטב ידעתי

הדוגמניות לא מגיעות לאיפור ניסיון , ואם כן אז אני מאמינה שזה כרוך בתשלום , בנוסף גם אני למדתי את המסלול הארוך כך שאני יודעת איך זה ובאמת מה שהלחיץ אותי הכי הרבה זה 2 המבחנים המסכמים והסופיים. אני מאחלת לך בהצלחה - ובנוסף תעזרי או בדוגמניות שביה"ס מציע, או בחברות שלך או בכלל כמו שאני עשיתי ראיתי מישהי שמצאה חן בעיניי פשוט עצרתי אותה דיברתי עימה , ועשיתי איתה דיל - שהיא רותמת את עצמה לעבודה שלי ולאחר מכן אני משלמת לה עבור תמונה 1 לפיתוח, וזה הלך. להתראות ולילה טוב.

למעלה