לגאי,אהלן אידיאליסט!

ים ושמש

New member
לגאי,אהלן אידיאליסט!

נעלמתי לזמן מה-וכאשר חזרתי להעיף מבט,כאילו והזמן עמד מלכת בפורום... וכל זאת למה? כי "הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות"...... מרוב שאתה מנסה לבצע הפרדה מלאכותית,ובכוח-בין פוליטיקה לבין נושאי הפורום,אתה שומט את הבסיס לנושאים הללו -את העניין-את הטעם. לאורך כל הדרך טענתי שהכל קשור לפוליטיקה-ואתה חסמת את המשך הוויכוחים. חסמת,והוצאת את החמצן מהפורום! אם רצונך להמשיך ולהתעלם מהמעורבות והבחישה של התקשורת בפוליטיקה- [דוגמית אחרונה היא ההקבלה הרועשת שעשתה התקשורת בין עצמאות מזרח טימור למדינה פלשתינאית עתידית...] שיהיה לך לבריאות,אתה פשוט מפנה את כולם,כמו שוטר תנועה,לפורומים אחרים. חבל-היה מעניין.

מצטער אבל עדיף ככה

אני מעדיף להישאר עם שני אנשים בפורום שיעסקו בסיקור התקשורתי ולא בפוליטיקה. לא אפגע אם תבחרי לשהות בפורום אקטואליה. זה בסדר גמור. מה גם שהיה חג להזכירך.

rshamir

New member
גיא צודק

דיונים רבים היו מנותקים מנושא התקשורת והיו לא יותר מדיון פוליטי רגיל שמקומו לא בפורום הזה. גם אני "חטאתי" בכך, אבל אני בהחלט מסכים עם גיא.

masorti

New member
ועל זה כבר נכתב ב"סינדרלה"..

שהאם החורגת היתה שואלת את המראה: "ראי ראי שעל הקיר, מי היפה ביותר בעיר?" או בתרגום חופשי.. במקום להתעמת עם האמת שהתקשורת מוטה פוליטית ומשמשת כשופר השמאל, אתה מעדיף להשתיק את הביקורת ולהישאר עם "יס-מנים" שידחפו את הנושא אל מתחת לשטיח ויעסקו בזוטות. (ועם כל הכבוד.. שאלות בנוסח מדוע הכתב המדיני של עתון א´ לא מונה לסגן העורך של שבועון ב´ - הינן זוטות)

לא אמרתי את זה מסורתי

להיפך אין לי שום בעיה עם הודעות שעוסקות בהצגת עיוותים הקיימים באופיו של הסיקור התקשורתי לגבי אירועים פוליטיים. מה שכן לא ממש בא לי לקרוא הודעות בסגנון "למה יוסי שריד השמאלן ועוכר ישראל בכלל נסע לגרמניה. איפה התקשורת שתחקור?". אתה רוצה לדבר על הסיקור התקשורתי ואיך הוא מוטה לדעתך? תרגיש חופשי ואל תשכח להביא דוגמאות. אם בא לך ולאחרים כאן לדבר בסיסמאות - שוב יש את פורום אקטואליה. נ.ב חוץ מזה, אני משתדל שרוב ההודעות שלי יעסקו בצדדים השונים שקיימים בתקשורת. לא ראית אותי פעם אחת עושה הנחות לאיזשהו צד (שמאל או ימין).

ים ושמש

New member
שמחה שהכנסתי קצת חיים...../images/Emo172.gif

לפורום,רק מהודעה אחת..... גאי,אתה טועה וממשיך לברוח מהמציאות,שהיא מכוערת,מה לעשות. אפילו בבית המשפט אין צדק מוחלט-בטח לא בפורום העוסק בנושא טעון כל כך... אגב,לא רק באקטואליה הדו-שיח מתלהט...גם בפורומים אחרים ,שלכאורה, "רחוקים ונקיים," מאקטואליה-הכל מגיע לפוליטיקה.-בסופו של דבר...

למעלה