לגאיה

samwised

New member
לגאיה

הי גאיה, חזרתי מארה"ב זה עתה (הרציתי שם בכנס של ה-AAHA ונתתי סדנה נוספת בשיקגו). מצאתי הודעה על מסר ששלחת לי אבל תיבת המסרים ריקה. צרי קשר מחדש אם אכן היה שם משהו שנמוג, דפנה

דפנה, למי העברת סדנאות שם ?

נו גאיה, מה קורה עם תיבת המסרים ? אי אפשר להשאיר אותנו במתח כזה כל כך הרבה זמן, לא מספיק המלחמה ?

samwised

New member
הי אודי

עכשיו, כשמתחי המלחמה מאחורינו, אפשר לגלות את חלקי במערכה. הייתי בשיקגו, בכנס השנתי של ה-AAHA. הם הזמינו אותי להרצות על מבחן כוכבים-גלים בעקבות יציאת הספר שלי בנושא לאור, ובהזדמנות זו גם לתת ביום שלפני הכנס סדנה שהנושא שלה היה "להסתכל על הצד המואר" - כלומר, איך לשנות את מסגרת ההתיחסות מהגישה הקלינית-פתולוגית המקובלת של הגרפולוגיה ומהאמירות השליליות והשיפוטיות להבנת פוטנציאלים ואיתור שרידי כוחות וכיצד להעצימם ע"י התערבות ייעוצית. היה מאוד פרודוקטיבי להתמקד בצדדים הטובים בתקופה הזו. וגם הצלחתי קצת במערכה ההסברתית מול העורכים של ה-CNN... שיהיה רק טוב ומואר, דפנה

יופי של נושא וגם כותרת יצירתית

בכלל נראה לי חשוב להזכיר לכל מי שעוסק בייעוץ לסוגיו עד כמה חשוב להאיר ולנסח את הדברים מתוך גישה חיובית אופטימית מעודדת ולחפש ( באמת ) את נקודות האחיזה שמהן ניתן להפיק פוטנציאל, להתקדם או להשתקם, גם כשזה על פניו נראה חסר סיכוי. מה שאני אוהב אצלי זה שבנאומים אני חזק.

האמת שבבוקר זה אני מוצא את עצמי

מנותק מחובותי ומוטרד למדי מכל הספין הזה סביב מעשיו/מחדליו של הרמטכ"ל, מצד אחד מקוממת אותי הצביעות של מבקריו ואחרים שקפצו על העניין כמוצאי שלל רב, ומצד שני, באמת יש כאן משהו מפריע שגורם לאי נוחות. מצד שלישי, האיש אחראי לעוד כמה עניינים בביתו יודע שהוא הולך לקראת תקופה תובענית קשה, התכניות כבר מוכנות ולקח לעצמו אתנחתא כדי להסדיר אי אילו עניינים פרטיים, מעבר לכך אין מקום לדעתי לעסוק בכך אבל יש משהו כפוי טובה ומרושע במדינה שלנו.

samwised

New member
תביא את הכתב

של המדינה וננסה למצוא משהו טוב... אולי איזה פוטנציאל קטן...
דפנה

למעלה