לגאוני המחשבים

• פותח הנושא gui1
  • פורסם בתאריך

gui1

New member
לגאוני המחשבים

קניתי לפני 5 שניםפנטיום 1 של IBM במחשב נישא המחשב שירת אותי בנאמנה לפני שינה החלה להופיע סימן של מנעול - כמו אבטחה - ודרש סיסמא כיוון שהמחשב היה יד שניה יצרתי קשר עם המוכר והוא אמר שלא הכניס שןם סימסמא אבל בכל אופן ניסה כמה סיסמאות הלכתי גם לIBM והם ניסו לשנות את הבייסוס וגם הוצאתי סוללה אבל כלום המחשב ממשיך להיות עקשן ולא משתפ פעולה יש למישהו / י רעיון למרות שקניתי מחשב חדש והעברתי את הנתונים -לפני שהמחשב עשה קונצים - אני מעוננינת לעבוד גם איתו כמחברת אשמח לרעיונות

bar666xp

New member
מנעול איפה ???

במערכת הפעלה? בהפעלת המחשב (BIOS) בכניסה לBIOS האמת לכל האפשרויות יש פתרונות בultimat boot cd איפוס סיסמת BIOS ואם אני זוכר נכון יש שם גם כלי לשינוי סיסמה של windows ללא כניסה לwindows ואז את הכנסת את הסיסמה את יודעת מה היא...למרות שבמקרה של סיסמה על מערכת הפעלה אני ממליץ פורמט וwindows מחדש לכי תדעי מה עוד יש שם שאת לא יודעת (טרוינים וכו')

salam9

New member
תקלידי את הברירת מחדל

שזה איך לא 1234 או 0000 ואנטר

עפר א

New member
IBM ננעל חבל לך על הזמן,הבעיה ידועה

וברוב המקרים מחליפים לוח אם, האם הנייד שלך הוא מסדרה 600?

gui1

New member
תודה על התגובות ידעתי שלא אתאכזב

1. כשאני מדליקה את המחשב לפני בכלל שמופעל וינדוס או כל חלון אחר המסך הוך לשחור ועליו ציור של מנעול ניסיתי 1234 ונאדה כמו כן 0000 הציעו לי להחליף לוח אם אבל כיוון שהמחשב הוא מהסידרה הראשונה של הניידים זה לא משתלם כלכלית איך אני יודעת אם הוא מסידרת ה 600 ? ביבמ הם ניסו לאפס את הביוס אבל לא הצליחו כמו - כן שהוצאתי את הסלולה הקטנה בהרד דיסק המחשב התעקש שלא לעלות מה עושים ?

עפר א

New member
קחי בחשבון שאחרי ההחלפה של לוח אם

ייתכן ותגלי נעילה גם של הדיסק הקשיח,זה יישמע מוזר למי שלא מכיר את הניידים האלה,אבל הבעיה הגדולה שלהם זה נעילה בקלות יחסית ורוב הפעמים לא מכוונת בכלל של הביוס ופשוט אין דרך לשחרר.

עפר א

New member
אם המסך תקין ותמצאי קונה שזקוק לו

השווי שלו בין 400 ל600 ש"ח

gui1

New member
איפו אפשר לפרסם ?

במחשב החדש לי נהרס המסך יש לו פס אדום לאורכו-אמרו לי שזה כנראה כרטיס מסך - ושאלתי אם אני יכולה להעביר מהמחשב הישן לחדש ואמרו לי שלא אז מי כן יכול להנות מהמסך ?

עפר א

New member
פס אדום לא בהכרח כרטיס מסך!

אם תעוותי במקצת את המסך באיזור הפס אולי תגלי שהוא נעלם... לדעתי סבירות גבוהה שהבעיה במסך..עם הזמן בסיוע ברגים רופפים או סדקים הוא מקבל עיוות שגורם לפסים דקים במסך,אם המסך מאותו סוג וגודל בשני המחשבים אין שום בעיה להחליף. תוכלי לפרסם בלוחות יש שנייה -יש המון ברשת

למעלה