לג´סטין...

• פותח הנושא MGP
  • פורסם בתאריך

MGP

New member
לג´סטין...

שוב אני כותב לך הודעה פרטית שברצוני שכל הפורום ידע הפעם הודעה זו אינה באה להעליבך או לומר לך עד כמה שאני לא סובל אותך או את ההודעות חסרות תכלית שלך מה שכבר לא סוד (אני מקווה...) הפעם ברצוני לדבר איתך על הקללות והעלבות חסרות משמעות שלך! אם תבדוק בהיסטוריה (אם אתה לא תצטרך לסמוך עליי) תראה שכל מנהיג שלא כיבד את יריבו מת! תלמד לכבד את יריבך! אל תזלזל ביריבך! תשמע לדעתי אתה כותב את הקללות החסרות משעות האלה כגון: "טרטרן", נעל ואידיוט עקב קבלת כבוד שלא קיבלתה בילדותך (כנראה בגלל גופך וקולך המעצבן) ממה שאני רואה אתה בקלות מוצא לך אויבים ובקלות מגדיל את שנאתם אליך. בתור תגובה אל תגיד לי: "אני אומר את מה שאני חושב (נגיד שאתה חושב) ..." מכוון שדווקא תכונה זו אני מעריך עד מאד! אבל זה שאינך מדבר בנימוס ואינך שומר על טקטיות קטנה רק מוריד את הכבוד שגם כחה אין לך. אם תה חושב שתקרא לי "נעל" בהודעתך הבאה זה יגרום לכך שיחשבו שאתה עומד מאחוריי מה שאתה אומר זו טעות! אם תסתכל על השב"ק הם לא מודעים מתי הם יתקפו אבל כולם יודעים שהשב"ק סוגר חשבונות! תתנהג כמו גבר ותסגור את חשבנותך בשקט מבלי להשוויץ (אם יש על מה) בכך!

Justin Angel

New member
בלה

אני לא קראתי את ההודעה שלך ולא את שאר ההודעות תחת אותו דגל קרב. והנימוק לכך נמצא בעוד הודעה שתפוז איבדו. התגובה הפשוטה שלי לכל הודעה כזאת היא: "בלה"

MGP

New member
זה לא דגל קרב...

אם הייתה קורא הייתה רואה.

למעלה