לג´סוס הבובה

Queen Of Love

New member
לג´סוס הבובה../images/Emo70.gif

ג´סס אני עוד לא עברתי את התהליך הזה, אז אין לי הרבה זכות דיבור אבל ממה שקראתי קצת פה ושם כתבתי לך משהו... את בטח מסתכלת על עצמך במראה ומתקשה לעכל את השינוי שחל בגופך. את מתפלאת מהבטן הגדלה ורואה כמה גופך התעגל, את מרגישה נשית וסקסית ואת מאושרת ומלאה ציפייה לקראת הלידה. אך ישנם גם רגעים אחרים. דימוי הגוף שלך עשוי להשתנות במהלך ההריון. לעיתים את מסתכלת במראה ורואה דמות זרה, מסורבלת ושמנה, רגלייך אולי יתנפחו כתוצאה מהצטברות נוזלים, יש ימים שאת מרגישה ממש לא טוב עם עצמך. כל ההרגשות האלה מובנות לגמרי. את בהריון! במהלך ההריון את נתונה פעמים רבות למרותן של התחושות המוזרות שגורמים השינויים ההרומונליים לגופך ולרגשותייך! אבל בואי אני ארגיע אותך, ואזכיר לך שההריון מסתיים בסופו של דבר!! הגוף שלך יחזור לממדיו אם את רק רוצה בכך. תפסיקי להיות כזו מודאגת בובה! ותתחילי להיות מאושרת, יהיה לך אוצר קטן בבית, וזה שווה הכל!
אוהבת!
מכל ה-
לירי

sidi

New member
ג´ס

אני לא אגיד כלום (את גם ככה עצבנית ואני מפחד) אז אני שולח לך

@@

New member
ג´ס

גם אני לא מוסיפה כלום ורק שולחת לך אלף
ותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ומלאאאאאא
יםםםםםםםםםםםםם כי אני אוה
ת אותך המווןןןןןןןןןןןן
מצטערת, לוקחת את כל מילותיי בחזרה

Queen Of Love

New member
אוקי...תוכנית ב´ - בדיחה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

איש אחד רצה להתקבל לעבודה בתחנת הרכבת של הכפר. הוא הוזמן לראיון אצל המפקח הכללי של הרכבות, ביקש לבחון את היוזמה והתושיה שלו, ואת היכולת שלו לתפקד במצבי לחץ. "מה תעשה", שאל המפקח את המועמד, אם יתחוור לך ששתי רכבות הבאות מכיוונים מנוגדים נוסעות בטעות על אותה מסילה?" ענה לו הבחור: "אני אמשוך מהר את ידית הבלם האלקטרוני, שגורם לה בשלט-רחוק לעצור." המשיך המפקח לשאול: "מה תעשה במקרה ויסתבר לך שברק פגע במערכת, והשלט רחוק לא מגיב?" ענה לו האיש: "במקרה כזה אני ארוץ החוצה מתא הבקרה, ואמשוך את המנוף הידני שנמצא ליד הפסים." זה לא סיפק את המפקח: "מה תעשה אם תגיע למנוף הידני ותראה שהוא שבור?" ענה המועמד: "אני ארוץ חזרה לתא הבקרה, ואטלפן מהר לתחנת הבקרה הבאה בדרך ואבקש מהם לעצור את אחת הרכבות." המפקח לא הרפה: "ונניח שתחזור שוב לתא הבקרה ותגלה שהטלפון התקלקל ואין קו?" המועמד לא התבלבל: "במקרה כזה אני ארוץ החוצה לטלפון הציבורי של התחנה, ואטלפן משם." לא רע, חשב המפקח בלבו,אבל החליט להמשיך: "נניח שאתה מגיע לתא הטלפון הציבורי, ומגלה שחיבלו בו והשפופרת נתלשה ממקומה - אי אפשר לדבר. מה אתה עושה אז?" ענה לו המועמד: "אה.. במקרה כזה, אני ארוץ מיד לכפר ואביא לכאן את הדוד שלי." התשובה הזאת הביכה את המפקח שלא ידע איך הדוד יכול להועיל בסיטואציה הזאת. "נו, ובשביל מה תרוץ לכפר להביא לכאן את הדוד שלך?" שאל אותו. ענה לו המועמד: "אה, כי הדוד שלי אף פעם לא ראה התנגשות של רכבות..!" ויש לי עוד המון תוכניות, אז אל תתיאשי

jess ועוד

New member
תודה תודה

אני סתם עייפה ומאוד מאוד הריונית זה יעבור לי
תודה לכם חברים מה הייתי עושה בלעדיכם????

Queen Of Love

New member
בכיף בובה../images/Emo70.gif

אני לא ממש טובה בסידור פרחים, לעומת חבר´ה מוכשרים כאן אבל אני בכל זאת שולחת לך זר גדול של:
שיהיה לך המשך יום מקסים
מכל ה-
לירי

GALI02

New member
מה זה?!

ג´סי, מה את מצוברחת? מה קרה לך?! אה כן, את בהריון...
אני בטוחה שזה סתם מצב רוח חולף(אומרים שלאישה בהריון יש כל מני גחמות אז זאת בטח אחת מהן- אלא אם התעוררת באמצע הלילה עם דחף בלתינשלט למלפפון חמוץ ואז את באמת בצרות...) קבלי ממני
וגם
גילי

mariana

New member
שלום לכם

צהריים טובים לירי מה שלומכם? ג´ס אני סומכת עלייך, הכל ירד בטבעיות אין מה לדאוג את צריכה להיות מאושת וחוץ מזה עוד מעט זה נגמר אוהבת

Queen Of Love

New member
מרינוש!

צהריים טובים גם לך! ראית את ה-
, נכון שהיא חמודה? לא יודעת למה, אבל היא לא זכתה להמון תגובות
מה קורה איתך, הכל טוב? אחלה בדיחות דרך אגב, לא הפסקתי לצחוק!

mariana

New member
בטח שראיתי

איך שפתחתי את התמונה נבהלתי
ועל הבדיחות בכייף פשוט הבאתי לכם אותה מהצחוקים של תפוז. אז מה חדש אצלך???

Queen Of Love

New member
המממ...

אין המון חדש...סתם הכל כרגיל, אני עייפה, כי לקח לי זמן להירדם אתמול (כמו שג´סוס כבר ניחשה)
אבל הכל טוב כאן... מה איתך את?

sidi

New member
עיצה

תשירי לעצמך לפני השינה, את תוציאי לך מחשבות אחרות מהראש ותרדמי מהר ותשני כמו תינוק.

mariana

New member
תשתמשי בעצה של של סידי

אבל לי היא לא עוזרת, מזל שאין לי בעייה עם השינה פעם זה היה לי, אני רואה כמה סדרות בטנלובלה ואז אני נירדמת. אצלי? תקראי למעלה השארתי הודעה.

mariana

New member
אני לא שרה שירים לעצמי../images/Emo3.gif

אני פשוט שמה ווקמן והוא שר בשבילי

sidi

New member
אז

הרסת את כל הפואנטה, את צריכה לשיר בעצמך לעצמך.

Queen Of Love

New member
בובה...../images/Emo63.gif...

ולפני שאני עונה, יש לי שאלה מותר לשלוח תמונות מצחיקות שקשורות לפוליטקה כאן? יש לי משהו מצחיק, אבל אני לא בטוחה שאפשר לשלוח בפורום תמונה כזו.

למעלה