לג´י

החרמן24

New member
לג´י

היי לג´י ולמלאכית תכתבו או לי בפרטי או בכללי פנטזיות שלכן שהגשמתן או שלא לא משנה אבל תכתבו. פליזזזזז תודה

*g99

New member
אז ככה,

את הפנטזיות שלי אני לפעמים רושמת פה.. בפרטי אני לא רושמת כי המטרה שכולם יקראו ויהנו.. מידי פעם יש לי הברקות,צריך לבדוק מידי פעם..

coccix

New member
תודה

על התגובה.... אז אולי תירשמי יותר פנטזיות שלך......מת לקרוא.... אבל הנה פנטזיה שלי בתור התחלה: מתתי לזיין את אישתי מול אמא ואבא שלה זה חירמן אותי....ובידיוק היינו מוזמנים אליהם לארוחת ערב...ביקשתי ממנה ללבוש משהו מאוד חושפני ובלי חזייה היא הסכימה והלכנו לאמא ואבא שלה....היה מאוד טעים והתחלתי להתחרמן ישבנו בסלון והתחלתי ללטף אותה היא לא סימנה לי להפסיק ואז מול ההורים שלה הכנסתי יד לתחתונים שלה והחדרתי לה אצבעות היא התחילה לגנוח ואבא שלה שאל אם הכל בסדר היא אמרה שכן....ואז שכבר עמד לי חזק התחלתי להוריד לה את החולצה החושפנית שהעמידה לאבא שלה כבר בהתחלה שלפתי את הזיין מולם והתחלתי לזיין אותה....אחרי שתיי גמירות אמרנו שלום ויצאנו היה מה זה מפחיד אבל אני שמח שעשיתי את זה....שאבא שלה יראה שיש לה גבר טוב ששולט בה! מקווה שנהנת...

*g99

New member
האמת,

הפנטזיה מדהימה,אך משהו היה חסר.. תארת את זה כ"כ קצר,כאילו כל הפרטים העסיסיים נעלמו להם.. מה שדי הרס לי זה המשפט האחרון:"שאבא שלה יראה שיש לה גבר טוב ששולט בה!",זה עשה לי רע..אני לא חושבת שהגבר צריך לשלוט,וגם לא האישה.הכל צריך להיות הדדי..זה השאיר לי טעם של חוסר כבוד לאישתך,והרגשה שיש לך אגו בשמים. אולי אני טועה (מקווה)..

coccix

New member
לג´י

את טועה הכוונה הייתה כאילו שאבא שלה יראה שיש לה גבר בחיים ושהיא לא הילדה הקטנה שלו אני מכבד מאוד את אישתי אני גם העבד שלה בימי שלישי אנחנו נהנים לקרוא כאן אבל מה עם הפנטזיה שלך שאמרת שתכתבי? אור

*g99

New member
תודה,

ואתה מוזמן להתערב בכיף,זו המטרה.. לא חשוב אם אתה פעם ראשונה או שנה שלמה פה. כל אחד ראשי להתערב.. כל המרבה הרי זה משובח

kuzary

New member
|עלוב

אין לי מילה אחרת. עלוב פשוט עלוב. כל המוסיף גורע.

טלסקופ

New member
מתנצל שאני גורע...

...אבל קוזרי - אתה ממש צודק. ג´י - איך את נותנת לכוכבים האלה לדרדר אותך???

למעלה