לג´י היה פעם אתר.....

לג´י היה פעם אתר.....

מה הכתובת? קרס לי המחשב..... נ.ב- אני חושב שקובי צילם יום שלישי.... יש למישהו מושג למה?

DJ$upreme

New member
אז ככה

יש אתר ב- http://www.welcome.to/planetharlem אבל הוא מאוד לא מעודכן לצערנו. קובי מצלם כבר כמה מסיבות כי אנחנו רוצים להעלות אתר חדש. פעם, כמה חברה ירושלמים, בלי לזכיר שמות, דיברו על פורטל היפהופ ומיני סייט לג´י; לצערנו כלום לא קרה, קצת כמו שאר עלילות פורטלי ההיפהופ העבריים. אנחנו נעלה תוך כמה חודשים אתר מסודר לג´י, כי אינף איז אינף.

MC ROEE

New member
אז אני לא היחידי

שעדיין ער בשעות כאלה ואגב לעלות אתר אני זוכר שהיה כאן מישהו פעם שדיבר על זה שכל האנשים עם ידע לבניית אתרי HTML ידברו איתו באי סי קיו ופתאום הוא נעלם ואני לא יודע מה איתו - כן מה אם האתר שהצעת לבנות לסאב או לבויXקה או לכל שאר האמנים ללא האתרים הנורמלים ואם אני לא טועה נכנסתי לאתר של הרבעייה הפותחת שממש היה בנוי בצורה כזו שילד בן 12 שלימדתי HTML היה בונה אתר יותר טוב (אני לא זוכר אם זה היה האתר כי פשוט חבר שלי נכנס אז ולא ממש התמצאתי בהיפ הופ ישראלי וגם לא ממש זכרתי מה היה שם) רועי - כן אני עדיין ער זה לא אשמתי שישנתי 7.5 שעות משעה 6:30 בערב

b.k פלאש

New member
אם אתה מעוניין אני יכול לבנות אתר

אני יכול לבנות לבויאקה ולרבעיה הפותחת אתר בן זונה טוב צור איתי קשר ויש לי ידע בכל מה שצריך לאתר פיצוץ!!!

yaya_haim

New member
ניר זה היה מתחת לחגורה.....

שלחתי לך אימייל בנושא... צודק אולי הייתי צריך להתקשר אליך אבל אנחנו מכינים לך הפתעה אז אני יהיה איתך בקשר אחי... ירון אימפלה (למרות הבאלגן)

DJ$upreme

New member
לא קיבלתי אימייל

רק שלחתי בזמנו טקסט שביקשתם... האימייל שלי השתנה

yaya_haim

New member
האימייל שלך נמצא בפרופיל שלך?

אם לא תן את החדש ירון אימפלה

למעלה