לב
שבור

נטע ap

New member
לב ../images/Emo14.gif שבור

אני יודעת שבפורום הזה יש הרבה אנשים שצופים ומכורים ל"לחיי האהבה" ואני מתנצלת מראש אם הם ייפגעו/יזעמו מההודעה הזאת. כשהתחלתי לצפות בלחיי האהבה ציפיתי לסדרה טובה, הרבה יותר טובה מהדמעות המעצבנות של עופרה. ואכן, העלילה נחמדה, יש שחקנים חמודים אבל יש הרבה דברים קטנים שמקלקלים את התמונה הגדולה. במה לעזעאזל מלבישים את רונה?! שילוב של צבעים שלא מתאימים, ג´ינסים עם חצאיות ותסרוקת מוזרה... יש שם מראות בכלל?!?! באלוהים, רונה אמורה להיות חתולת רחוב פראית, איך היא לבושה בבגדים של קסטרו, רנואר וזארה?! למה איש עסקים מצליח ושנון כמו דורון לא יכול להגיע להחלטות חשובות? "אני לא יודע", "אני לא בטוח". ממי, תרוצים והתחמקויות טובות, אבל לא אורך זמן ובטח ובטח שלא טובים לאנשים שסובבים אותך. וגם הוא, כמו קודמתו, חייבים לשנות תסרוקת ולהפסיק עם ההתנשפויות המעצבנות האלו! עם כל הכבוד, אבנר הוא הבן-אדם הכי מעצבן (אחרי כלנית וספיר) בסדרה. מה יש לו לעזאזל ממאיה? או שהוא קורא לה תינוקת וילדה של אבא או שהוא שוכב איתה ואומר לה כמה שהיא בוגרת. מה זה? מבחן? פסיכומטרי? ראיון עבודה? תתאפס, ממי. אולי באותה הזדמנות גם תחליף תסרוקת? ואם כבר בכלנית וספיר עסקנין, כלנית חייבת להפסיק עם כל ההעמדות הפנים שלה. הן פשוט לא במקום. היא כל-כך אנטית שהיא אפילו לא שמה לב מה קורה סביבה. וספיר... טוב, ספיר היא הדוגמה המושלמת לצפונית מטומטמת, אחת שלא יודעת להעריך מה יש לה בחיים. אני לא מבינה מה לבן-אדם כמו אלכס יש לחפש אצל צנונית כמו שלומית. כל מילה פשוט מיותרת. ואפרופו אלכס ושלומית. יפה שהם דואגים ליונתן אבל להציג תנאי כל-כך מטופש וטיפשי ליונתן? מה הם חושבים שהם? אלוהים? איפה הם בכלל חיים? בימי הביניים? לאלכס אין שום זכות שבעולם לכפות על הבן שלו לחיות עם נחש כמו גלית. במקומם, הייתי עוזרת לו בכל דרך אפשרית להיפטר ממנה, איזה מין הורים הם? האדם היחיד שבשבילו שווה לראות את הסדרה הזאת הוא גידי וגם סמדר שיודעת איך לעשות שמח!

shirakl

New member
תגובות

בקשר לבגדים - צודקת לגמרי - מלבישים את רונה איום ונורא, ולא ברור לי איך משפחת מאירי כ"כ עניה אבל לובשת בגדים כ"כ יקרים... וד"א: חשבתי שלורדה אין איפה לגור עכשיו... אז באמת, איפה היא גרה? מה היא מצליחה לממן ממשכורת של מזכירה? ואם היא שכרה דירה או משהו כזה, למה היא נותנת את הרהיטים הישנים שלה למיכאל? היא לא צריכה אותם בשביל עצמה? וחוץ מזה, הם לא רכוש משותף שלה ושל בעלה? בקשר לדורון - הוא באמת לא החלטי... שיתאפס, או שבסוף הוא ישאר בלי כלום! או שבעצם לא, כי זו טלנובלה, וזה לא עובד ככה בטלנובלה... אבנר הוא באמת הכי דביל בסדרה. מי הוא חושב שהוא? "מאיה, את נורא תינוקת" איזה חוצפן! למה היא בכלל נותנת לו לגור בבית שלה? אני כבר הייתי מעיפה אותו לכל הרוחות! הוא ממש מתייחס אליה מגעיל ומרשה לעצמו הרבה יותר מדי יחסית לבן אדם שחי אצל אחרים ועל חשבונם! אלכס ושלומית צריכים להיות ביחד! לדעתי שלומית דוקא די חמודה! הם כבר לא צעירים, אז הם גם יותר רציניים, אבל ככה זה בחיים! בקשר לתנאי - שלומית רצתה לבטל אותו, אבל אחלכס לא מוכן! מה שלא ברור לי - הרי אלכס אמר שהוא בחיים לא יסלח לגלית על זה שהיא שיקרה לו והסיתה אותו נגד הבן שלו... אז פתאום עכשיו הוא מכריח את יונתן לחזור אל גלית? וחוץ מזה, באמת אין לו זכות לנהל ליונתן את החיים! זה הבן שלו. הוא אמור לרצות בטובתו, לא? איזו מין מתנה זו, כשיש תנאים לקבלתה? אם הוא מציב תנאים, כנראה שהוא לא באמת רוצה לתת את היקב ליונתן. לדעתי ליונתן אסור לוותר! הוטא צריך ללמד את אלכס לקח אחת ולתמיד!

קירי

New member
לגבי אלכס ויונתן

מה זה אמור להיות?!?!?!!?!?!? איך אלכס נותן ליונתן כזה תנאי! אין לו זכות, הוא לא יכול לקבוע לו את החיים, יונתן בן-אדם חופשי ויכול לעשות מה שהוא רוצה. שחוץ מזה, איך אלכס יכול פתאום לוותר לגלית על מה שהיא עשתה! ולגבי הענת הזו, איכס.... אני הפסדתי את הפרק שהיא באה ואחרי הפרק באתי לפורום לראות מה חדש, וראיתי את כולם פה כותבים כמה שהיא מגעילה, למחרת פתחתי את הטלויזיה לראות את הפרק שהפסדתי ואני פחדתי לראות את הענת הזאת בגלל כל ההודעות הרעות פה, ואת האמת! אני בכלל לא הגזמתי באמת פחדתי ממנה היא ממש מפחידה!

PinkGirl

New member
אה-הא

כן יש פה מה זה הרבה דברים לא מובנים.. ודרך אגב ורדה זאת אמא של איתי?!(במציאות) מוזר..

נועה84

New member
כן...ואני גם לא מבינה כמה דברים...../images/Emo12.gif

באמת איפה גרה סמדר?? שמישהו יפתור את התעלומה הזאת! ואיך רונה אומרת לאלי מרקו בטלפון שמסוכן להפגש בספרייה (מקום ציבורי) אבל הכי טוב להיפגש בבית קפה (וזה לא מקום ציבורי??) וכשהיא מגיעה היא הולכת לאכול לה עוגה בכייייף, זה ממש לא מובן כל העניין הזה! וחוקר משטרה שמגיע למסעדה אבל לא עושה עבודה כראוי, כי המינימום שהוא היה צריך לעשות זה לחפש קצת... ואם הם כל-כך רוצים את רונה, שישלחו שוטר מסכן אחד (בלי מכשירי ציטוט ובלי כלום) שיעקוב אחרי גידי/מיכאל בגלל שהם כל שני וחמישי הולכים למחסן של רונה. זה כל כך פשוט, אבל בסדרה הם מורחים את העניין הזה. ועוד משהו, דורון ואתי בעיקרון זוג, אבל כמה פעמים ראיתם אותם מתנשקים???? אפילו מתחבקים..? ת´אמת עם אחת שנראת כמו אתי אני די מבינה את נתי.... בקיצור....יש כל-כך הרבה דברים לא הגיוניים בתסריט שאי-אפשר לספור אותם... אני חולה על הסדרה הזאת אבל זה ממש חבל.... נגה

PinkGirl

New member
אממ..

אם לא היו מורחים את הדברים ככה.. אז הסדרה הייתה אמורה להסתיים מזמן.. וטוב שלא הראו את הילדים שלי יונתן וגלית בסוף הסדרה..באמת טוב שהם נזכרו..הם לא יודעים לשחק וזה מעצבן(הילדים)... טוב אבל לא חשוב.. ביי ביי

99

New member
זהו חוץ מזה השוטרהיה צריך לבוא

עם צו לקפה בכדי לחפש לא ואיפה יותם אחרי הכל הוא בעל המקום לא? איפה הדעה שלו?

שמעתם על מלון פעם../images/Emo35.gif../images/Emo168.gif

וחוץ מזה, ורדה עובדת בתור מזכירה ראשית, בטוח משלמים לה טוב......

למעלה