לב|תחרות ננוצ'קה

לב|תחרות ננוצ'קה

שלום לכולכם זו פעם ראשונה שאני כותבת לכן זה אחרי קריאה קצרה של ההתכתבויות שלכן שקראתי ואהבתי... אז כפי שהבנתן הייתי אתמול בתחרות של הננוצ'קה והיום הייתי או יותר נכון עדיין עסוקה בלהתאושש. (התאוששות חיובית בלבד כמובן). הייתי מתמודדת מס' 5 למי שהיה, זו פעם ראשונה שלי על במה אמיתית התרגשתי מאוד ולא ישנתי שבוע, האנרגיות שהיו במקום היו מדהימות קיבלתי אהבה מטורפת והכי חשוב אמיתית אז ככה שנראה לי שזה יגרום לי לחוסר שינה של עוד שבוע, אין לי מושג מה הייתי עושה בלי אמא שלי שאגב נמצאת איתכם כאן בפורום (רחל מנסורי) שעמדה צילמה והתרגשה, בלי הצוות של הננוצ'קה החם והאוהב והכי הכי חשוב בלי המורה הבן אדם המעצב וכל מה שעוד אפשר להגיד על המאסטרו שלי אסי חסקל הגדול מכולם!!!! בקיצור היה כיף זה בהחלט היתה חוויה, מחכה לתוצאות ביום ראשון בננוצ'קה מקווה לראות אתכן.|

yahalomh12

New member
הייייייייי לירון

מה מצב? תותחית כל הכבוד...............
הנה תמונה שלך מאותו ערב תהנייייי ולך סטפניה כל הכבוד על היוזמה אהבתי את הרעיון אוהבת יהלום

סטפניה1

New member
הודעה לכל המתחרים והמתחרות

ננה מזמינה את כל המתחרים שהתחרו לארוחה ביום ראשון. בה היא תכריז על הזוכה וכנראה תתן שי קטן גם למתחרים וכמובן שגם לזוכה. שעה 22:30 בננוצ'קה . אחרי זה כמו תמיד ליין ערבי עם סמי ואיתי.

למעלה