לב שבור

בחורה21

New member
לב שבור

אחרי המון התלבטויות אם לרשום את זה פה, החלטתי לכתוב. אז ככה, זה הסיפור שלי, יצאתי עם מישהו 8 חודשיים שנינו גרים במעונות של האוניברסיטה. בחודש האחרון חל מהפך, התראנו פחות. עכשיו כבר שבועיים שאנחנו לא מדברים , ואני לא ממש מבינה למה, אני כולי סרטים, כי היינו מדברים כל יום. אני לא מבינה את ההתנהגות שלו, זה ממש מוזר. מצד אחד אני חושבת לעצמי, אולי להתקשר אליו, אני ממש לא יודעת כבר מה לעשות, לא יכולה להתרכז בללמוד למבחנים. מצד שני אני אומרת, אם הוא ירצה לשמוע ממני, ולראות מה איתי הוא יתקשר. עכשיו, זה לא שרבנו או משהו, הוא פשוט התחיל להתרחק.אני דיי מבינה את הרמז, אבל עדיין חושבת על זה כל הזמן, ורק על המחשבה לראות אותו שוב בתחילת הסמסטר במעונות הורגת אותי. אני עכשיו בבית ולא במעונות לכן אני לא רואה אותו. בכללי זה הסיפור, חשוב לי לציין שהייתה אהבה ונורא מוזר לי כל המצב עכשיו. מה הייתם עושים במקומי, אשמח לתגובות....

mesoo

New member
אני הייתי

שולחת הודעה ושואלת "מה שלומך?" לא צריך להתחיל להסיק מסקנות של כן רוצה או לא רוצה שתמשיכו בקשר,,יכול להיות שיש סיבות לזה שהוא מתרחק ,יכול מאד גם שהוא מרגיש שאת זו שמתרחקת.

A d i 23

New member
לא בטוח שזה קשור אלייך..

ההתרחקות הזו שלו ממך.. יכול להיות שעובר עליו משהו, שגורם לריחוק הזה.. מה שכן, מבינה מאד את התיסכול שלך, זה מטריף שהם בוחרים להתרחק במקום לשתף, אבל אני במקומך כן הייתי מתקשרת אליו, רק בכדי לבדוק מה קורה איתו, להתעניין לשלומו.. לכי תדעי, אולי אחרי נתק של שבועיים, שבועיים שלמים בהם הוא נעלם, הוא חושש מהתגובה שלך, אולי הוא לא יודע איך "לשבור את הקרח".. אל תמהרי להסיק מסקנות שמאד ייתכן שהן לא נכונות וחבל.. תתקשרי אליו.

תתקשרי אליו

יצאתם 8 חודש זה הרבה זה לא קשר חדש דנדש שאת לא רוצה להתקשר כדי לא להראות נלהבת או לא יודעת מה.. זה חבר שלך ומוזר מאוד שהוא מתרחק בלי להגיד כלום ומגיע לך הסברים. תתקשרי ותיזמו שיחה, אל תפחדי אתם לא ילדים, מגיע לך תשובות.

בחורה21

New member
היי, תודה על התגובות

זאת לא פעם ראשונה שהוא מתרחק ככה, זה כבר קרה פעם אומנם ליומיים ...אני לא רוצה לצאת ה"מושפלת" בזה שאתקשר אליו, כי תכלס הוא זה שמתעלם ממני, אני מבינה שהקשר כבר נגמר, אבל בכל זאת במוקדם או במאוחר אתקל בו במעונות....אוף איזה מצב מוזר, אף פעם לא הייתי בכזאת סיטואציה...האמת אין לי אומץ להתקשר אליו (אני יודעת שזה נשמע מוזר)... אשמח לעוד תגובות... לילה טוב

A d i 23

New member
חלילה, למה מושפלת ?

בזה שתתקשרי אליו ? אני ממש לא חושבת ככה.. ולמה את מסיקה שהקשר נגמר ? למה להמשיך ולחיות בחוסר וודאות הזה.. תתקשרי אליו ! יכול להיות שאת מאד תופתעי (לטובה
) וגם אם לא, לפחות תדעי איפה את עומדת.. ולא תמשיכי להיות "תלוייה באוויר" כמו שאומרים.

למעלה