לב שבור...

יש לך טעות גדולה

הוא בכלל לא התאהב בך , ולא חשב אפילו לרגע לעזוב את חברתו הרשמית . הדבא היחידי שיכול לנחם אותך היא העובדה שלמדת לקח ( אני מקווה ) ולמרות שאין לך חשק לשמוע הטפות מוסר - את היית מאוד לא מוסרית . (גם הוא , כמובן ) בהצלחה !

סיגלוש

קראתי את הודעתך ותגובתך, מה שאת רוצה בעצם זה ליטוף ושנאמר לך שהיית בסדר ושהכל יהיה בסדר, אז סליחה, את לא היית בסדר, את מדגישה שאת בחורה דתיה (שלא שאני מבינה מה זה משנה אם את דתיה או לא) להכיר בחור דרך האינטרנט זה דבר טיפשי ומסוכן, תודי לאל הטוב שהכרת בחור "נחמד"??? שכל מה שעשה זה להסתיר את פגישותיכם מחברתו - גברת שהוא חי איתה, (האם פירוש הדבר שהוא "קידש" אותה בביאה!!! ) וכבחורה דתיה - בעצם הוא "בגד באשתו"???. חביבתי, קחי את עצמך בידיים, הניחי לבחור לנפשו, העסיקי עצמך בדברים מועילים יותר מאשר הריסת קשרים בין בני זוג, נראה לי שמוצא חן בעינייך קצת יותר מידי "הריגוש שבעניין", קחי את עצמך בידיים התעשתי, וחפשי לך זוגיות מתאימה וחפשי קשר שיש לו סיכוי.

זה דבר טיפשי ומסוכן??? תמיד????

לא תמיד להכיר בחור דרך האינטרנט זה מסוכן...אם יודעים לסנן אפשר למצוא בחורים מקסימים. את בעלי הכרתי דרך האינטרנט והוא אדם מקסים.

לא תמיד מסוכן

אחותי הצעירה ממני מתחתנת בעוד כשבועים עם בחור טוב וחביב שהכירה בצ'אטים באינטרנט. לא תמיד זה מסוכן, למרות שצריך מאוד להיזהר (כמו שעשיתי אגב).

1רגיעה

New member
לב שבור......זה יעבור עם הזמן

שם השיר: לב שבור מבצע: רינת בר היכן אתה לא יודעת בואה בדרכך אם תלך אני איתך פגעת בנשמה אנא אמור לי שתשוב מחכה לך יום עובר אין תשובה רק תגיד לי מה קרה לב שבור לי נתת אין תרופה למחלה לבד בוכה אותי עזבת לא יודעת מה קרה לבד יושבת וחושבת הלב נשבר אהובי בי פגעת נוטרתי לבדי מחפשת רק סימן לאהבתי אותך לא שחכתי רואה רק את דמותך האפלה שבעני רוח ושממה לב שבור לי נתת אין תרופה למחלה לבד בוכה אותי עזבת לא יודעת מה קרה לבד יושבת וחושבת הלב נשבר

רונתי

New member
נותנים לזמן לעשות את שלו

נכנסים לאתרי הכרויות ומחפשים גבר פנוי שיעזור לך לשכוח.... גבר נשוי תמיד יהיה כאב לב. עכשיו זה הזמן לבלות עם חברות ומשפחה, ללמוד ולטפח את האני שלך.

י ו ע צ ת

New member
ניצלת

מקשר שהיה עשוי להסתיים רע מאוד עבורך. .הגלישה היתהעבורו סתם משחק גברי לראות את כוחו ועוצם גבריותו אצל נשים אחרות . ועבורך היתה זו אולי תחילתה של התאהבות עם מישהו אחר שלא מהמגזר שלך ניצלת מקשר שהיה מעורב בו מישהו שלא ראוי לאהבתך ניצלת מגשמת חלום ששבירו היה צפוי מראש. מה עושים . כבחורה דתית הייתי מציעה לך להודות לשם על שגמל איתך חסד כה חשוב והציל אותך מצפורניו של בחור שמחזיק חברה לצידו ומתקשקש עם מישהי אחרת מאחויר גבה. עוד הייתי מציעה לך להתפלל לזיווג הגון וראוי כל טוב .

s h o o s h a

New member
...אין מילים...

"...להודות לשם על שגמל איתך חסד כה חשוב והציל אותך מצפורניו של בחור..." נו באמת ...

ציניות לא בבית ספרנו

לשם מה בפורום שכל מטרתו לעזור זה לזה יש כל- כך הרבה ציניות? כל תגובה או מסר שנכתב לכותב כרוכים במחשבה כלשהי וניסיון לעזור.. אני מתרעמת מאוד מתגובות ציניות, לדעתי, אין להן מקום בפורום...

חייבת להגיב - ציניות

ממש לא, אנחנו באמת מנסים לעודד כאן, אבל כאשר מישהו טועה, סליחה!!! עם כל הכבוד, אין שום סיבה שנטפח לו על הראש ונאמר, באמת היית בסדר, סתם לא הבינו אותך וכו', כשמישהו טועה - אז הוא טועה וזו לא ציניות לאמר לו שהתנהגותו במקרה מסויים - פסולה .... ובקשר להיכרות דרך האינטרנט, למרות שיש כאלה שהכירו בני זוג נהדרים דרך האינטרנט, עדיין אסור בשום פנים ואופן להתעלם מהסכנות הטמונות בכירויות דרך צ'טים, ושמענו פה ושם(בתקשורת) על מקרים שנגמרו רע, בגדול אינני שוללת לחלוטין אבל בהחלט מדגישה שוב שהיכרות דרך אינטרנט וצ'טים - מסוכנת!!!.

אדווה345

New member
נכון. לא היתה פה שום ציניות

ומשום מה, דווקא התוקפניים ביותר פה מיתממים.

1רגיעה

New member
אני מאד מעריכה את אלה../images/Emo53.gif

אני מאד מעריכה את אלה שטורחים וכותבים ממקום נקי וטהור כדי לעזור הרי למה אני מתחלקת , כדי לשמוע אחרים , אולי אשתכנע , ממש ככה אבל חשוב לא להיות יותר מידי קשוחים בתגובה
ומי שכותב פה שיקח בחשבון שלא ישמע את מה שרוצה אלא את מה שצריך מחפשת רגיעה

מתנצלת אם פגעתי

יש לי רגישות כלשהי לתגובות "קשוחות"... (ואני מנסה לעבוד על עצמי...)מתנצלת בפני כל מי שנפגע...

למעלה