לב שבור...

לב שבור...

היי... אני לא יודעת אם זה המקום המתאים לבעיה שלי, אבל כרגע זה המקום שמצאתי...
אני בחורה דתיה, בת 23. הכרתי לפני כמה חודשים באינטרנט בחור חילוני בן 24, שגר עם חברה שלו יחד בדירה. אחרי כמה שיחות טלפון נפגשנו, והוא התאהב בי בערך ממבט ראשון. המשכנו את הקשר בערך חודש- חודשיים, ואז הפסקנו אותו כי הגענו למסקנה שאין לקשר הזה סיכוי לעתיד. לפני כשבועיים התקשרתי אליו, ונפגשנו שוב. וכך מאז דיברנו מפעם לפעם, הכל תוך כדי שהוא מסתיר את הכל מהחברה שלו (איתה הוא גר). אתמול בלילה שלחתי לו כמה הודעות לפלאפון (הוא ביקש ממני שאני אשתדל לא לשלוח לו הודעות בלילה לפלאפון כדי שחברה שלו לא תראה אותן, אבל אתמול היו כמה שאלות דחופות וגם חשבתי שהיא ישנה אז שלחתי), ואז אחרי שכבר הלכתי לישון, הוא ענה לי ואמר לי לא לשלוח לו הודעות שוב לעולם. עכשיו, אני שלחתי לו את ההודעות כי די הייתי חייבת, והוא רתח מכעס עלי היום שדיברנו כי הוא אמר שבגגל זה הוא רב עם החברה שלו ריב רציני,ובגלל זה הוא רוצה שננתק את הקשר לתמיד. אני נשארתי פגועה מאחור, הוא לא הבין אותי, לא הבין למה הפרתי את ההסכם של "לא לשלוח הודעות בלילה", ולא הותיר לי שום אפשרות לסרב לרעיון של הפרידה עכשיו. מה עושים עם לב שבור??? תודה...

meshi4

New member
סיגלוש.אני יודעת שנורא

קשה לך עכשיו.אבל חשבי בכל הרצינות.הבחור גר עם חברה שלו.מסתיר ממנה את הקשר שלו איתך.בו בזמן נפגש איתך .את יודעת מה?גם אם יפרד ממנה.אין שום סיבה שהוא לא יעשה את זה גם לך. מוטב לך להתרגל לרעיון של הפרידה .ולא ליצור קשר איתו.

צודקת...

אני יודעת שמה שאת אומרת נכון. זה דבר שגם חשבנו עליו הרבה במהלך הקשר. הוא אמר כמה פעמים שיכול להיות שהוא מתלהב ממני כי אני חדשה לו. אבל בכל זאת, האהבה שלו כ"כ מילאה אותי וכ"כ קשה לי לראות את עצמי בלעדיה...

1אפי1

New member
ממשיכים הלאה...

הרי לא הבנת כי הוא רצה רק "סטוץ" מהצד (סליחה) לא הבנת שהוא לא רוצה לפרק את הזוגיות בה הוא נמצא? והרי גם את הבנת שאין סיכוי לקשר אמיתי אז למה לך לענות את עצמך????? המשיכי הלאה

סיגל מה ששנוא עליך אל תעשי לאחר.

האם חשבת על מעשייך. את מנסה להפריד בין זוג שטוב לו יחד. חסרים בודדים שאין להן חברות. מעשה מכוער מה שעשית . ברור שרצית לשחק באש כאשר שלחת לו מסרים בלילה, האם היה לך נעים לו לך היו עושים דברים כאלה??? לא יפה ולא מכובד. רדי ממנו !! הוא היה קצת נחמד אליך ואת איבדת את הראש לגמרי!!!

seeyou

New member
סיפור קטן....../images/Emo8.gif

המשטרה עצרה 2 אנשים בקטטה .אחד ביריון והשני צנום. הם הובאו לפני השופט כאשר אחד היה חבול על כול הפנים. מה קרה? שואל השופט את הביריון ? כבוד השופט-אני לא אשם...כול הזמן הוא נכנס בכוח לאגרוף שלי.... "הכרתי לפני כמה חודשים באינטרנט בחור חילוני בן 24, שגר עם חברה שלו יחד בדירה" "אתמול בלילה שלחתי לו כמה הודעות לפלאפון (הוא ביקש ממני שאני אשתדל לא לשלוח לו הודעות בלילה לפלאפון כדי שחברה שלו לא תראה אותן" הוא ענה לי ואמר לי לא לשלוח לו הודעות שוב לעולם "אני שלחתי לו את ההודעות כי די הייתי חייבת"???????. "והוא רתח מכעס עלי היום שדיברנו כי הוא אמר שבגגל זה הוא רב עם החברה שלו ריב רציני" תגידי את לא יודעת מה זה כבוד עצמי? מה חשבת? שהוא יעזוב אחרת ? גם אחרי שהוא אמר לך במפורש את עוד לא הבנת את מקומך? את מזכירה לי את גיסתי-היא התגרשה על מנת לחיות כפילגש(לגבר עם 5 ילדים,אשר היה חי כאילו עם 2 נשים.האישה הראשמית עצמה עין כאשר הוא היה עובד לילה... זה מה שאת רוצה? זכותך....זה הגוף שלך רק את אחראית עליו.

מטיפי מוסר ../images/Emo13.gif

לכל מטיפי המוסר למיניהם... אם זה בכוונה לעזור לי אז תודה, אבל מוסר אני ידועת להטיף לעצמי גם לבד. כתבתי פה בכוונה לקבל עצה/ נחמה איך לרפא את הלב השבור שלי. הזמן של הטפות מוסר זה לא ממש עכשיו. לפחות לא בשבילי. תודה מראש.

1אפי1

New member
סיגלוש

אם שמת לב כולנו היינו פה אחד...לעזוב את הבחור ואני בטוחה שגם את בתוך תוכך מרגישה כך, אך כרגע את עם לב שבור. את עושה לעצמך עוול שאת ממשיכה לחשוב עליו, עכשיו כשליבך שבור עוד ניתן יהייה לאחות זאת הזהרי שמא ליבך יתפרק לרסיסים....אז יהייה מאוחר, יהייה לך קשה שבעתיים. אני לא חושבת שזאת היתה הטפת מוסר, אלא נסינו להעיר את עינייך. בהצלחה בכל אשר תחליטי

seeyou

New member
לכל מטיפי המוסר למיניהם

אני מציעה לך להיזהר מאנשים אשר מנחמים אותך מאשר מאלו שמנערים אותך . אותם אנשים רחמנים יכולים גם לנצל את התמימות שלך. לא תוכלי ללמוד דבר מאותם אנשים שמסכימים איתך. לא מאמין יש כאן בפורום אדם כול כך רשע שמנסה לרדת על ההתנהגות שלך. כולם רוצים להושיט לך יד על מנת לא ליפול באותו טעות פעם השניה. קחי בחשבון שהולכים לרופא שיניים ואפילו שמכאיב לנו-משלמים לו. לא לפחד לקבל ביקורת בונה. כולנו טועים בחיים ואם לא נפתח את העיניים בזמן נסבול יותר. לא רציתי לענות לך בגלל הטון שלך...אבל קיבלתי במאיל סיפור עם מוסר השכל.

מלטפת

New member
זה לא ביקורת בונה, וכך לא כותבים

מייל (ולא מאיל). להטיף מוסר זה לא ביקורת בונה. מאיפה הבאת את זה? ועוד בלי בושה? ביקורת בונה היא ביקורת שמראה את הצדדים החיוביים של האדם בתחילה ואחר כך מראה לו את צדדיו השליליים, הבנת?

חסכת לעצמך

כרגע כואב לך מאוד, אך הוא חסך ממך קשר גרוע בהמשך... לפעמים לנשים יש נטייה לחפש דווקא את הגברים שאינם יודעים באמת לאהוב, להעניק, להתייחס יפה (נתקלתי בכמה גברים כאלה...). את אולי לא מודעת לכך, אך חסכת לעצמך קשר קלוקל... מקווה שתתשכחי ממנו במהרה ותמצאי אדם שיתן מעצמו הרבה יותר

סיגלוש,

אני תומכת בלשכוח ממנו. הבחור בוגדני ואינו אמין. את לא צריכה אחד כזה, מה גם שהוא חילוני ואין שום עתיד לקשר הזה. התנתקי ממנו, הפסיקי לצלצל אליו והמשיכי בחייך. לאט לאט הוא כבר לא יתפוס את ליבך ותוכלי ליצר קשר עם בחור אחר. הזמן יעשה את שלו. מכירה את הפתגם: רחוק מן העין - רחוק מהלב? זה הרעיון הכללי. יהיה טוב. היי חזקה ותתגברי. קשה לי לשכנע אותך אבל קשר כזה הוא ממש לא משמעותי בחיים. זה כמו להכנס בדרך ללא מוצא. עוד כמה שנים תזכרי ותצחקי על מה שהיה איתו. בחייך קטן עליך. בהצלחה

אדווה345

New member
לא מסכימה איתך. זה לא גבר שלא יודע

להעניק. אני בטוחה שהוא העניק לה הרבה כשהוא חיזר אחריה, אחרת לא היתה נופלת בפח. היא פשוט האמינה לו, והוקסמה. וחוץ מזה, נורא קשה למצוא גברים בימינו.

סיגל היקרה

אני הייתי בסיפור הזה הדבר הכי נוראי הוא העובדה שלא ניתנה לך הזדמנות לסיים את זה כמו שצריך. הרגשת ההחמצה תלווה אותך להמון זמן לצערי אבל הפיתרון הכי נכון בעיני הוא פשוט לעזוב כל מה שקשור אליו ולוותר לחלוטין בלי לנסות ליצור איתו קשר. בחור מקסים ומתאים לך מחכה לך מעבר לפינה אל תסגרי לך דלתות בגלל גבר שלא בשבילך...

צודקת בהחלט ../images/Emo13.gif

האמת שעכשיו פחות קשה לי עם זה שהקשר נגמר. אני יודעת שבסופו של דבר זה לטובתי. אבל קשה לי מאוד עם הידיעה שאחרי כל השיחות שהוא כ"כ אהב אותי בהן, סיימנו את זה בכך שהוא רתח עלי מכעס, ואני לא הגבתי... אפילו לא ניתנה לי הזדמנות להתנגד, להסביר את עצמי... משהו...

אדווה345

New member
נראה לי שהוא עושה מה שבא לו

ואת צריכה להתכופף לתנאיו. אז...לא. לא מתנהגים כך, ולא חיים בשתי מערכות יחסים. השאלה אם את באמת מסוגלת לעזוב. כי לך יהיה רק יות טוב (ואין ספק שוהא יחזור לרדוף אחרייך אם תתנתקו. זה בדוק!).

למעלה