לב שבור...

לב שבור...

נעים מאוד, אני דידי. לא בטוחה שהפורום שלכם הוא המקום הנכון, אבל אני מנסה בכל זאת :) אני בת 25, תל אביבית. לפני שמונה חודשים נפרדתי מבן זוג שעשה לי בעיקר רע אחרי זוגיות של שנה וחצי, שכללה מגורים משותפים. עוד לפני הפרידה התחלתי בטיפול פסיכולוגי, עברתי (ועדיין עוברת) לא מעט תהליכים עם עצמי, והרגשתי שאני בהחלט בשלה לקשר חדש, והפעם - טוב, מתגמל, "כמו שצריך" וכמו שמגיע לי. לפני כחודשיים פגשתי מישהו דרך אתר היכרויות. הכימיה בינינו הייתה מדהימה באופן שלא יתואר, עוד בטרם הפגישה. הפגישה הניבה בום על קולי, ולאחריה שלושה שבועות שהתגלגלו מאוד מהר - הרגשות צמחו וגאו אצל שנינו במהירות, היה בינינו חיבור נפלא כל כך, שאפילו אני - שדוגלת בד"כ בצמיחה איטית של קשר ולא ממש מאמינה באהבה ממבט ראשון - נסחפתי לתוכה. והייתי מאוד מאושרת - הרגשתי שהבן אדם הנכון נשלח אלי בתקופה המתאימה. וכנראה שלא. הבחור גרוש טרי. לאחר שלושה שבועות מדהימים היה לו מפגש עם הגרושה, בעניינים בירוקרטיים, שעשה לו המון בלאגן רגשי. לא אלאה אתכם בכל התלאות שעברנו - תהליך הפרידה עצמו היה קשה מאוד, והיה לנו קשה מאוד להתנתק, בעיקר בגלל הרגשות שחלקנו. שורה תחתונה - היום אנחנו לא יחד, וזה הדבר הנכון בשביל שנינו. ועכשיו לבעיה - לי כל כך קשה להתמודד עם הפרידה הזו. בגלל שהכל נקטע בדיוק בשיא ההתאהבות וההתלהבות... אני נורא מתגעגעת אליו. יצאתי לשני דייטים מאז שנפרדנו, אבל אני משווה כל הזמן אליו, אל התחושה שהייתה לי איתו, וכן הלאה. אתמול חזרתי הביתה מחברים, וליד הבית שלי נשען על רכב בחור שדמה לו מאוד חיצונית. מרחוק ובלי משקפיים הייתי בטוחה שזה הוא. הבחור גם חייך אלי - ואני, בחצי התקף לב, מחישה צעדים, ובסוף מגלה שזה לא הוא... מסכן הבחור, לא הבין מה עבר עלי, פשוט קפאתי במקום ואחר כך ברחתי. איך מאחים את הלב מחדש? זה כמעט אבסורד, אבל לאחר פרידות קודמות, מבני זוג שהייתי איתם תקופות הרבה יותר ארוכות, לא היה לי כל כך קשה כמו עכשיו... (יצא ממש ארוך...)

אומברה

New member
גירושים הם תהליך

ולא רק שם או הגדרה, אני כבר מעל שנתיים בתהליך הזה, כאשר אני היא זו שרוצה להתגרש וזה ממש לא פשוט מכל הבחינות. אין לי ספק שיש לו את הפחדים, השיקולים והקונפליקטים בינו לבין עצמו. אם היית יכולה לחיות בשלום עם העובדה שהוא נשוי, אז לא תהיהי בעיה, אבל אין לי ספק כמעט שלא תוכלי ואני גם לא ממליצה. אני מאוד ממליצה להניח לבחור לעבור את התהליכים שלו בלעדייך, כפי שזאב כתב לך, את לא צריכה לוותר עליו, אלא להרפות ממנו גם בשבילך וגם בשבילו ולטובת שניכם אולי לעתיד הרחוק, היי אופטימית לבד ובדרכך.

meshi4

New member
אם את

משוכנעת שזה "הדבר הנכון בשביל שנינו " הייתי מציעה לך להתמקד בשיקולים ההגיוניים שלך.מעין שכנוע עצמי ופנימי.תהליך הפרידה מאוד קשה.זה גם ענין של זמן.אבל טבעי שתרגישי כך. אני מאמינה גדולה בגורליות.אם הוא המיועד לך,תהיו יחד. תעשי פעילויות שמהנות אותך שישכיחו מעט את הכאב שאת חשה. בהצלחה.

seeyou

New member
לחזור למצב הקודם-קשה-אבל

להשאר תקועה בעבר ( אני משווה,גברים חדשים, כל הזמן אליו) זה לא מומלץ ,אפילו אסור! בדרך כלל להתגבר על הרגשתך,זה עיניין של החלטה אישית... עם קצת עבודה על עצמך ורצון, תוכלי לפגוש אהבה חדשה-גבר חדש ששונה מהקודם.. ושוב תרגישי מאושרת. ישנם אנשים שאצלם זה בא בקלות ולאחרים,קשה,או בכלל לא. "זה כמעט אבסורד, אבל לאחר פרידות קודמות, מבני זוג שהייתי איתם תקופות הרבה יותר ארוכות, לא היה לי כל כך קשה כמו עכשיו" ייתכן שזה בגלל הגיל... ככול שמתקדמים בגיל,קשה לנו לקבל מצבים לא נעימים. יוסי

חבצלת...................

קודם כל עשית את הדבר הנכון כשנפרדת ממנו דבר שני מכירה את המושג שנקרא זמן??? זאת קלישאה אבל הזמן הוא הרופא הכי טוב במיוחד במקרים של הלב בהם הסכינן תחיי כל יום ביומו וכל רגע ברגעו בסופו של דבר הכל יסתדר תמצאי אהבה חדשה ותחיו באושר ועושר עד היום הזה הזאב

s h o o s h a

New member
הדבר הנכון

"...היום אנחנו לא יחד, וזה הדבר הנכון בשביל שנינו..." האם ההחלטה לא להיות יחד היתה החלטה משותפת? או אולי הבחור הבין שאינו מסוגל כרגע להיכנס למערכת מחייבת מפאת ה'טריות' שבסיום מערכת אחרת? לי נדמה שהשערתי השניה נכונה. לא שהראשונה עושה את הדברים קלים יותר, ממש לא. ועדין, נדמה לי שאינך שלמה עם ההחלטה, נכון יותר יהיה לומר, אינך שלמה עם העובדה שההחלטה כנראה נכפתה עליך. רק ימים יגידו כיצד יתפתחו הענינים. לעצמך תני זמן לבָכות את הקשר שנגדע באיבו. אל תנסי להדחיק את האהבה שהחלה ללבלב בתוכך בניסיונות עקרים להכיר אחרים ("...אני משווה כל הזמן אליו..."). לטעמי, זה רק יחריף ויחמיר את מצבך. להגיד לך ש'יהיה בסדר'? זו הקלישאה הכי גדולה שיכולה להיכתב ולהיאמר. ולכן, לא אומר אותה. אסיים בלעדיה.

אכן צדקת בהשערתך

למרות שאני מבינה את הצדק בדבריו, ויודעת שזהו הדבר הנכון גם עבורי, קשה לי מאוד להתמודד עם העובדה שאין לי שום שליטה בדבר. אני דוגלת באקטיביזם בכל רמ"ח אברי - קשה לי כאשר הזכות לפעול נשללת ממני...

yupy9

New member
יקירתי

לדעתי מה שקרה כנראה שחצי שנה של "התאבלות" על הפרידה הקודמת - לא הספיקה, ומייד נחתה בחייך אהבה מלהיבה וסוחפת - שמהר מאוד התבדתה. ושוב חזרת ל"נקודת האפס", רק שהפעם היא קשה יותר- כי התאהבות שנקתעת באיבה (בניגוד לקשר הרוס ודועך) היא נורא נורא קשה ומשאירה טעם עוד יותר רע של החמצה... ולמרות שהיינו (היית) רוצה- אין תרופות פלא. אולי מה שאת צריכה כרגע יותר מהכל זה זמן עם עצמך. בלי לרוץ מייד מפגישה לפגישה- כי את רואה שזה לא עובד! עדיין לא "החלמת"... וכשהזמן יעשה את שלו - ותחזרי לזירת הדייטים - אני בטוחה שתמצאי את האחד - או כמו שמישהו חמוד מעברי אמר לי כשהייתי לבד וכבר די מיואשת... "צאי מזה, את לא עד כדי כך מיוחדת... - כולם בסוף מותחתנים - וגם את האחד שלך בסוף תמצאי"...

adam33

New member
התעודדי

נכון שאת צודקת וזה קשה הרי אף אחד בעולם לא מסוגל להרגיש את האהבה שלך כלפיו השאלה היחידה האם יש לו גם אהבה אלייך למרות כל הבעיות שלו אני מניח שגם אם לא היה לו משהו כלפייך הית רוצה אותו ובלבד שיהיה שלך! אם זה אכן כך הלחמי עליו אמנם קשה להלחם למען אהבה כשאת יודעת שאהבתך בכלל חושבת על מישהי אחרת כל הזמן אבל גם לך יש זכות במיוחד שהבחור התגרש לא פחות מגרושתו. בהנחה שאת רוצה להמשיך בדרכך ורק לברוח כמה שיותר מהר מהאהבה הקלוקלת הזו היתי מציע לך פשוט להמשיך במה שאת עושה ולהכיר אחרים קשה לי להציע לך כשאני יודע ומבין שאת גם אם תשכבי עם האחרים תחשבי על הגרוש אבל זה הפתרון.. היתי כמו כן רוצה שתקחי פסק זמן מהמחשבות החיוביות שלך לגבי הבחור וחשבי עליו בצורה אחרת בצורה שבעצם הבחור בגד באהבה שלך ובהערכה ובהקרבה של לבך כלפיו אוליי רק ככה תוכלי לצאת קצת מזה ואוליי את ראויה לאדם שיהיה תמיד! ב100% רק שלך..

למעלה