לב שבור...

לב שבור...

בתקופה הקרובה אתה רחוק, אנחנו לא נפגשים או נפגש בקרוב, מה שנשאר זה סמס פה ושם ושיחות חטופות אם יוצא, וסוף סוף התקשרת והיה לך מלא זמן לדבר וגם אני הייתי פנויה, על פניו רגע קסום שייחלתי לו כל שנייה בשבוע שחלף... אבל אתה בחרת להוציא את כל העצבים שלך עלי או יותר נכון לא עלי אלא פשוט ויתרת על שיחה איתי , שיחה שאתה יודע כמה חיכתי לה, כי אתה חסר לי, הקול שלך חסר לי, במקום לתת לי להיות אוזן קשבת , להרגיע למלא אותך באהבה בחרת לברוח... אז הלב שלי נשבר...אבל הוא בעיקר נשבר כי שוב באה ההכרה שאתה לא באמת שלי, לא באמת חייב לי משהו, אין פה כלום מעבר לשעות חטופות נהדרות ביחד... עדיין הלב שלך לא באמת שלי, עדיין אני לא המקום שלך לברוח אליו ולא ממנו. ואני שוב תוהה מה בעצם יש פה? חיבור מיני מטורף וזהו? האם הלב שלי באמת טעה כשחשב שמצא את החצי השני שלו? ובכלל יש לי זכות לכעוס? יש ללב שלי זכות להישבר? הרי אתה לא באמת שלי...אתה שלה.. ועכשיו אני מבינה כמה היא תמיד תהיה יותר חשובה, יותר משמעותית, יותר משפיעה . ואותי תשאיר לרגעי סקס מטרפים... אז איך מסבירים את זה ללב? ללב שכן נשבר למרות שאסור לו...

yaron599

New member
הלב יבין...

שאת העונג והאושר האמיתי שלו הוא מקבל רק ממך....
אל תמעיטי בערכם של רגעי סקס מטורפים ומטריפים...הם בעלי משמעות אדירה!!

ainy

New member
להסתכל אחרת

ואולי נקודת המבט צריכה להיות אחרת?
לברך על הרגעים בהם אתם מוצאים יחדיו את האפשרות למצות את החלק המשלים, הנוסף, שעוזר להמשיך הלאה?
להבנתי אין אתם בורחים זה אל זו אלא שאתם מוצאים את הרגעים בהם אתם ממלאים לעצמכם חלקו של חלל פנימי שאחרת לא בלתי אפשרי שיתמלא ולו במעט.
האם לא עדיף במקום להיות באשליה כי יבוא הזמן בו הלבבות שלכם באמת יהיו שייכים זה לזה לשמוח על אותה הזדמנות שיש לכם - לחיות את הרגע ...
&nbsp

giligil55

Member
הראש שלך ...

יש הרבה מה ללמוד ממך ...וטוב שכך ...

גם אני מאמצת את נקודת המבט הזו ...למרות שזה לא כל כך פשוט ...

giligil55

Member

אין לך מושג כמה אני מזדהה איתך ...

אנחנו , הנשים , בנויות אחרת ומלאות ברגשות ...

טוב לדעת...

שאני לא לבד, אני מוצאת את עצמי תוהה עד כמה אנחנו באמת זוג, ועד כמה זה בסדר להיפגע, כמה מותר לי לצפות? אם מותר לי להתאכזב? או באמת לקחת רק מה שבטוח יש ולנהות מזה. לא פשוט כי ללב יש רצונות משלו

giligil55

Member
זה לא שחור ולבן...

ואין מערכת יחסים אחת דומה לאחרת ואין לעשות הכללות ...
אבל...
זו המערכת השניה , האסורה ...וצריך לקחת הכל בפרופורציות למרות
שמי כמוני יודעת , שזה ממש לא פשוט...

זה מה שהופך את זה לקשה

זה מסובך לנהל את זה, לזכור את הפרופורציות הנכונות. מנסה ולא תמיד מצליחה

giligil55

Member
שם המשחק - פרופורציות

כל הזמן אני מזכירה לעצמי שצריך לקחת הכל בפרופורציות
אבל כשמאוהבים זה כל כך קשה
קשה לדעת את המינון הנכון
מה יאה ומה לא
כן להתקשר , לא להתקשר
כן להגיד , לא להגיד
כן להציע , לא להציע
מצד אחד יש את הצורך כל הזמן לפנק לפנק לפנק
אך מצד שני , האם כדאי כל הזמן להעניק ללא גבולות ?
האם הענקת החום והאהבה האין סופית לא הופכת את הכל למובן מאליו?

giligil55

Member
נראה לי ש...

במערכות היחסים האלה הרבה מתלבטים בדילמה הזו ...נשים וגברים כאחד ...

יכולה להציע לך חיבוק. כתבת כ"כ ברור וכ"כ מוכר.
מה מותר ומה אסור? מה כדאי ומה לא?
אין לנו שליטה על זה - לטוב ולרע.
גילגיל אמרה פרופורציות וזה נכון..אבל עד כמה אפשר להכניס לסל הזה? לרוב, הדברים גולשים החוצה וגם ההיסחפות נעימה לנו, רק שתמיד צריך לזכור שאנחנו בסוג של חלום - עם רגעים מסויימים בהם הופך החלום למציאות וחוזר לעצמו.
את יכולה לאמץ שיטה כזו או אחרת להתמודדות, אבל בבוא הרגע, הלב פועל עצמאית, הוא לא ממש מאמץ את השיטות ומה שנשאר זה
שלנו אלייך בכל עת.

למעלה