לב שבור

Mate22

New member
לב שבור

שלום לכולם.

חיפשתי מקום שאני אוכל להתבכיין בו על הצרות שלי בלי להרגיש מטומטמת ליד החברים שלי.
אז הנה, אני מקווה שמצאתי.
אני וחבר שלי נפרדנו אתמול, אחרי שנה וחצי ביחד. מעבר לשברון לב, אנחנו גרים ביחד, והוא יוכל לעזוב רק עוד כמה שבועות.
סיכמנו שנהיה נחמדים אחד לשני ונסיים את זה יפה, אני באמת שמחה על זה. אבל זה לא מוריד מעניין הלב השבור.
אני טיפוס שאוהב להסתגר בבית כשקשה לו, אז אני לא בקטע של לצאת מלא לפאבים או למקומות בזמן הקרוב... אני יותר אוהבת להישאר בחדר, לראות סדרות כמו how i met your mother ו the big bang theory. האמת שאני סיימתי לראות מלא סדרות עכשיו ואני אשמח להמלצות לסדרה קומית קלילה וכיפית או בכלל סדרה טובה שיכולה להעביר את הזמן שבו אני מסתגרת בחדר.
החדר הוא רק שלי דרך אגב, אנחנו בדירת שותפים עם עוד שני אנשים והוא גר בחדר אחר, אז יש לי את הפרטיות שלי, שזה גם מעולה.
בכל אופן, באסה לי, אני עצובה ובוכה וזה... ואני סתם מחפשת משהו שיעסיק אותי. אז שיהיה לכולם שבוע נחמד ולכל שבורי הלב, תהיו חזקים.

מייטי

TDKR

New member
בתור פריק של סרטים וסדרות,

אני ממליץ לך בחום על the office. זו סדרת הקומדיה האהובה עליי, היא תמיד מצליחה לרומם את רוחי במידת הצורך. אמנם לא כולם מתחברים מיד להומור, אבל קצת סבלנות ואני מבטיח שלא תתחרטי.

סדרות לא קומיות: המתים המהלכים, דקסטר, משחקי הכס, ספרטקוס: דם וחול (די בוטה מבחינת אלימות וסקס). אני לא יודע עד כמה הן מתאימות לך כרגע, אם בכלל, אבל אלה בהחלט סדרות טובות לדעתי וכדאי לך לבדוק אותן.

ומייטי, יש הבדל גדול בין להתבכיין לבין לפרוק. חשוב לדבר על זה ולא לשמור בפנים. אני מאמין שבדיוק בשביל זה יש חברים, אז אין לך מה להרגיש לא בנוח לדבר איתם על הנושא.

Mate22

New member
היי

תודה על ההמלצות. באמת שקלתי להתחיל לראות את המשרד.
לגבי הלא קומיות: שמעתי שזה מפחיד, ראיתי את ההתחלה שלה ואני בטח אראה בעתיד אבל לא עכשיו, אני רוצה לקרוא את הספרים קודם, וראיתי.

ולגבי הלפרוק... אני לא בנאדם כזה כל כך. אני יותר אוהבת להתמודד לבד.. אז אני לא רגילה כל כך לבוא ולדבר על הרגשות שלי ולהתבכיין עליהם. אני יותר אוהבת להיות בצד המקשיב והתומך. דפקה שלי אני מניחה.

בכל אופן- תודה :)

TDKR

New member
אז נצלי את המומנטום ותראי אותה. :)

אני לגמרי מבין אותך, כי יצא לי להיות הצד התומך יותר מפעם אחת. זה לא נעים לפרוק ולדבר על הדברים הללו, אבל לפעמים זה הכרחי. את מכירה את עצמך יותר טוב ממני (נראה לי) ואם את מרגישה שזה לא מתאים, אז כנראה שזה לא מתאים.

"המתים המהלכים" עלולה להיות מפחידה, זה תלוי מי רואה אותה. בלא מעט ביקורות עליה נכתב שזו סדרה מדהימה, גם אנשים ששונאים זומבים הצליחו להתמודד עם הפחד. לשיקולך...

ראיתי שהמליצו לך על Breaking Bad, כדאי שתדעי שזו סדרה כבדה ואיטית שלא מתאימה לכל אחד. אבל בכל זאת, היא נחשבת מופתית ומצוינת.

אם סדרות פרוצדורליות כמו "צווארון לבן" הן בסדר מבחינתך, אז אולי כדאי שתבחני גם את "סוכן מחוק", "צ'אק" ושאר הסדרות בסגנון.

ועוד עצה קטנה שנזכרתי בה הרגע, אל תשמעי שירים בתקופה הקרובה. טוב, לפחות לא שירים בנושא זוגיות או אהבה.

Mate22

New member
:)

אני דואגת לשמוע שירים שמחים :) זה עושה אחלה עבודה.

את בין השורות אני שומרת לעוד כמה חודשים. לגבי צ'אק, ראיתי את כל העונות חוץ מהאחרונה, שבה ראיתי שני פרקים. זה כבר נהיה ילדותי מדי ומאולץ. ואני אבדוק מה זה "סוכן מחוק".

לגבי זומבים, אני דווקא מאוד אוהבת זומבים והייתי בהרבה אירועי זומבים, חוץ מהמצעד האחרון בתל אביב שלצערי פספסתי. רציתי להתחפש לאליס מהמשחק American mcgee- madness returns בסגנון זומבי מגניב והייתי כל כך עסוקה בעבודה ובלימודים שפספסתי :( בכל אופן, גם אין לי בעיה עם סרטי זומבים כי הם אף פעם לא הפחידו אותי באמת, אבל אני כן פחדנית ולא רואה שום דבר שנמצא תחת קטגוריה של אימה. שמעתי שהסדרה ממש מפחידה, אז היא ירדה מהפרק. (סטגדיש) P:

תודה על ההמלצות והתמיכה :)

מייטי

chenmatix1

New member
יש לי גם המלצות

יש את קומיוניטי שזאת סדרה ממש מצחיקה
יש גם את misfit
זאת סדרה בריטית ממש מטורפת

Mate22

New member
misfits!!!

אני מתה על הסדרה הזאת!! מעולה מעולה מעולה!!!! אני רוצה לשכוח את כל מה שראיתי ולראות אותה עוד פעם. הבריטים האלה פשוט אדירים וכשנותנים להם כוחות על אי אפשר כבר לטעות חחח.

אם את אהבת את הסגנון של הסדרה הזאת, תראי את skins. אומנם אין שם כוחות על, אבל הסדרה עדיין מעולה ומאוד מזכירה את הסגנון של misfits.

על קומיונטי לא שמעתי, אני בהחלט אבדוק את זה.

תודה :)

מייטי

dinozaur1

New member
היי מייטי

נושא מעניין שאת נוגעת בו. האמת היא שאני בדיוק צפיתי בBreaking Bad בתקופת שקצת לפני הפרידה ואז כשבאמת קרתה הפרידה בדיוק נגמרה לי העונה הרביעית והאחרונה ואז הייתי ממש מבואס חח.. כי גם לא עבדתי באותה תקופה וממש לא היה לי לאן לברוח.

בכל אופן אם את בקטע של דרמה איכותית אז אני בהחלט ממליץ על Breaking Bad, אם יותר בקטע של קומדיה קלילה אז אם סיטקום- סיינפלד, או Curb Your Enthusisasm, ואם משהו טיפה שונה אז Weeds זו גם סדרה נהדרת שכיף מאוד לראות, ותעזור לך להעביר את הזמן.

בסך הכל נראה שאת מתמודדת בצורה יפה, תהיי חזקה ותמיד פה בשבילך אם את צריכה לדבר. :)

Mate22

New member
:)

Breaking Bad- מליון אנשים המליצו לי על זה. הבנתי שזאת סדרה מעולה ואני באמת מתכננת לראות אותה... ממה שהבנתי אבל הוייב שלה לא מתאים כל כך למצב רוח הנוכחי שלי, סיטקום פשוט שמעלה חיוך יותר יתאים.
את כל שאר הסדרות ראיתי חוץ מCurb Your Enthusisasm, הסתכלתי בimdb והיא קיבלה ציון ממש טוב. אני אוריד אותה, תודה על ההמלצה והתמיכה :)

שלום מייטי

ממליץ בחום על צווארון לבן

הומלץ לי גם בסטיואציה של פרידה

וכל הכבוד על הצלילות בראש למרות הפרידה...

Mate22

New member
בדקתי

נראה טוב. היא נכנסה לרשימת ההורדות שלי. עכשיו יש לי הרבה סדרות, איזה כיף :)

ותודה... להיות פריק קונטרול באמת מועיל לפעמים :)

Megie

New member

אני מקווה שתיהי חזקה ותעברי את זה, אני מניחה שהיו סיבות לדברים.

בכל מקרה, אני לא מבינה גדולה בסדרות אבל אני יכולה בכיף להמליץ לך על "אבודים"-הוציאו 7 עונות..ככה שזה ימלא לך המון חלל וישאיר המון מקום לסקרנות ו"אלקטרז"(שהוציאו רק עונה אחת בינתיים)
אני אישית ממש אהבתי את "עספור" מבין הישראליות..גםן התחלתי לראות "אננדה" וזה ממש נחמד..

זהו בגדול.
תיהי חזקה, ובכל מקרה אנחנו פה

TDKR

New member
לאבודים יש רק 6 עונות.

זו אמנם סדרה נהדרת ברובה, אבל העונה האחרונה ממש גרועה ושום דבר לא יכול לפצות עליה.

הסדרה "אלקטרז" בוטלה, אז עונה אחת וזהו ולא רק בינתיים.

Mate22

New member
אבודים

סדרה מעולה, מדהימה ומצויינת. אני כל כך אהבתי אותה שהייתי מחכה כל פעם שהעונה תגמר והייתי רואה אותה יומיים ברצף כדי לא להתמודד עם הלחכות עוד שבוע שהפרק יצא.

ואז.. הגיע העונה האחרונה. ולא בדיוק העונה האחרונה... הפרק האחרון. וגם לא בדיוק הפרק האחרון - הפאקינג 20 דקות אחרונות של שש עונות מדהימות. ובום. הם לקחו את כל מה שנבנה במשך כך כך הרבה זמן ונתנו לזה את התירוץ הכי מעצבן ומטומטם שיש (אני לא רוצה להגיד מה כדי לא לעשות ספויילר למי שלא ראה).
מי ששואל אותי אם לראות את הסדרה, אני אומרת שכן, זאת סדרה מדהימה, באמת כואב לזרוק שש עונות מעולות ובעיקר את ה3 הראשונות שהיו הכי טובות לפח בגלל סוף מעצבן. אז אני פשוט מכינה את מי ששואל שידע שהסוף גרוע, אבל אין מה לעשות זה עדיין שווה את זה.

dudix2

New member
העצה שלי שונה.

קודם אני מאחל לך רק טוב :)

גם אם את לא אוהבת לצאת לפאבים או למקומות בילוי, אני ממליץ לך כן לצאת מהבית, יש הרבה דברים אחרים שאפשר לעשות חוץ מפאבים :)
אישית לי הדבר הכי טוב במקרה שלך זה להכיר אנשים אחרים, כיום אחרי פרידה זה הדבר הראשון שאני אעשה, מוטיבציה להשיג את מה שחשוב לי זה הדבר העיקרי שמדרבן אותי לעשות דברים, להישאר בבית לא עוזר לי. את יכולה לראות סידרה פה ושם אבל לדעתי העיקר זה לצאת.

Mate22

New member
אני יוצאת

לעבודה וכאלה... אבל אני לא נמצאת עכשיו במצב של להנות עם אחרים, כי אני כל הזמן שוקעת למחשבות.
הסדרות ממלאות לי את המחשבות ומוציאות אותי קצת מהמציאות.. שזה נחמד לבנתיים.

אני מאמינה שבקרוב אני אצא יותר ואסתובב יותר. כבר קיץ ואני מאוד אוהבת את הים... ואני בהחלט בנאדם של פאבים כשאני במצב רוח טוב.
פשוט לא עכשיו.

אבל תודה :)

TheStig1

New member
היי!

אז קודם כל קבלי
תמיכה!

נורא קשה המצב הזה שאת מתראת לגור בבית אם אקס אחרי פרידה.
ואני מבין למה את צריכה קצת "בריחה" מהמציאות בדמות סדרות קומיות.

ההמלצות שלי הן:
- community
- Family guy
- Futrama
- New Girl אומנם רק עונה אחת שכרגע הסתיימה אבל עדיין סדרה ממש מצחיקה.

תהני! ואל תשכחי לצאת לראות עולם מידי פעם!

למעלה