לב שבור...

מאיה מ

New member
לב שבור...

האמת שחיפשתי איפה לפרוק את מה שעובר בי עכשיו... ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון... ואם לא, עדיין פרקתי... מה עושים עם לב שבור? איך אפשר לאסוף את השברים? איך צועדים הלאה אחרי שהעלו את הלב בלהבות? לפני שעה אני והחבר שלי ניפרדנו... אומנם היינו יחד רק שלוש חודשים אבל זה היה קשר מיוחד... מאד מיוחד! אני לא מצליחה לראות אותי לא מתעוררת לידו יותר... לא מצליחה לחשוב על דרך אחרת להעביר את הזמן חוץ מלהיות איתו... ועכשיו... כשהטלפון יצלצל לא תהיה לי יותר את הציפיה שזה הוא... יום שישי בערב אני אצטרך באמת לחשוב על מה לעשות, כי הוא כבר לא קובע לנו את התוכניות... למי זה לא קרה? זה הרי קורה לכולם... שרוצים רק לשכב במיטה ולישון... עד שהוא יחזור והכל יסתדר... שבאמת מאמינים שהוא אהבת החיים... ואז... ואז זה נגמר... ואף אחד לא יוכל עוד למלאות את החלל שהוא השאיר... אף אחד לא יחבק עוד כשכל-כך כואב... איבדתי היום את הקשר שרציתי שיהיה לנצח... באמת האמנתי בזה... אז איך? איך ממשיכים הלאה?

מאו יין

New member
../images/Emo140.gif הדבורה מאיה...

ברוכה הבאה מתוקה..
קודם כל לנגב את הדמעות
ככה כן
השתפר...עוד קצת,
אוקי,נסתפק בזה... נכון שככה יותר קל לקרוא?
מה עושים אם
?? השאלה הניצחית... את התשובה לצערי מגלים רק כשהלב חוזר לצורה הזו
.. מאיה אין מה לעשות לשאלה הניצחית יש רק את התשובה הניצחית, רק הזמן שעובר מתקן לב שבור
אני יודעת שזה נשמע נדוש ופלצני אבל זו האמת, עכשיו זה טרי עכשיו זה הכי כואב שיש... גם לי זה קרה גם אני בגיל 20 איבדתי אחרי שנתיים את ה
הצמוד שחיבק אותי שכל כך כאב...(אגב, זו אני המטורפת ששלחה לך את המסרים.. ואת אמורה לדעת מה היה לי כל כך כואב...) הכי חשוב ,זה לאסוף בכוח את השברים,ולנסות לתפקד כרגיל עד כמה שאפשר,ולמרות שאין טיפת חשק, מצד שני מותר לך (אם זה קרה היום) להתכרבל קצת עם עצמך במיטה ולבכות,להוציא את מה שצריך לצאת. אבל את זה מותר לעשות רק ביום הראשון!!! אחרת,
.... החל ממחר את אוספת את עצמך ובכוח, יוצאץ מהבית לעבודה, לים,לחברה לכל מקום שבו יש אנשים נוספים שיכולים מכורח הנסיבות להסיח את דעתך מהכאב, אל תחשבי "אולי נחזור, אולי הוא יתקשר?" וכולי כי זה לא יעזור ...!!! ועם הזמן...החיים יוכיחו לך (מניסיון,נשבעת!) שבסופו של דבר את תמצאי מישהו אחר שתאהבי לחבק בלילה ולא תביני למה חשבת שלזה שנפרדת ממנו לפני שעה,אין תחליף....!! מתוקה באחריות!
תרגישי טוב! מחקה לשמוע ממך עוד, אנחנו פה כדי לשמח אותך. את תראי בסוף עוד הפרצוף שלך יחזור להיות
ככה... מאו.

Crossface

New member
הלוואי והיה לי תשובה

אני בינתיים מנסה לעשות מה שמאו אומרת ואני מציע לך לעשות אותו דבר נקווה שזה יעזור

~מעיין~

New member
לך..

שמעי.. אם יש משהו יותר קשה מפרידה אל תקראי לי מעיין.. זה דבר נורא מגעיל שמלוו בהמון סבל ודיכאון עברתי את זה עם חבר שלי לשעבר.. נתחיל בזה שהכל נמצא בראש שלך ויותר בכוח הרצון שלך.. אז אמנם עברתם תקופה טובה ויפה.. היה טוב וטוב שהיה.. ואני מבטיחה לך שאם תרצי לשכוח אותו את תשכחי אני הייתי פעם חודש שלם בדיכאון על האקס.. בכיתי היו לי ימים שחורים.. חברות שלי יכולות להעיד.. ואז בסוף החודש הזה אמרתי לעצמי למה מי הוא שאני יבכה בגללו? ואם אני רוצה אני יצליח ונתתי לזה להוביל אותי.. ובמיוחד למחשבה שכנראה שאם נפרדנו אז הוא מאושר איפשהו עכשיו (אחרת לא היינו נפרדים) ובתור אחת שבאמת אוהבת אותו.. את צריכה לחשוב שאם טוב לו בלעדיך תכבדי את הבקשה הזאת.. את ההחלטה הזאת.. אם את אוהבת אותו תני לו להיות מאושר.. זאת תהיה המתנה הכי גדולה שתוכלי להעניק לו.. אפילו אם את חושבת שאיתך הוא יהיה יותר מאושר.. תני לבחור ומתוקה.. עד כמה שזה נשמע נדוש.. אבל תני לזמן לעשות את שלו הפעם.. אני מבטיחה לך שהוא יותר טוב מכל תרופה בעולם שלנו.. הוא יודע לרפא פצעים כמו קסם.. צאי.. תבלי.. תחשבי על הטוב שעתיד לבוא ולא על הרע שקיים עכשיו.. תכירי בנים.. אל תחפשי אותם.. תני להם למצוא אותך.. שוב אני עברתי משהו יותר קשה משלך נראה לי.. יצאתי בילתי נהנתי.. ובזכות כל זה הכרתי את האהבה שלי.. שאני איתו כבר כמה זמן והוא באמת עושה אותי מאושרת ועוד משהו.. אומרים שאם את אוהבת מישהו תשחררי אותו.. אם הוא יחזור הוא תמיד יהיה שלך ואם לא.. מעולם הוא לא היה.. "תני לו לברוח תני לו לבחור תני לו ללכת כדי שהוא יוכל בסוף לחזור" מקווה שעזרתי חמודה.. תומכת המון ותמיד פה בשבילך.. ברגעים שהכי קשה בהצלהח ותעדכני אותי.. -אני-

@@

New member
איך מאחים ../images/Emo14.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לצערי התשובה טרם נמצאה, הלוואי ויכולנו להגיד לך את הנוסחה, אבל שום נוסחה ושום סיסמא. אבל..... זה הכל תלוי בך, מותר לך לבכות
, מותר לך להיות לבד עם עצמך, מותר לך גם
לצרוחחחחחחחחחחחח על העולםםםםםםם אבל... את חייבת לקום על שתי רגלייך ולהמשיך הלאה, לשבת ולבכות "כמה מר גורלך" את זה כולנו יכולים, ויותר מזה אנחנו לשקוע בזה לעוד הרבה זמן. (כמה שנים טובות, מניסיון) את חייבת קודם כל , לקבל את העובדה שאתם לא ביחד, את חייבת להשלים עם זה שאת היום לבד, ברגע שתשלימי עם זה, התהליך יהיה פחות כואב. למדי להתמודד עם הפחד של "הלבד, ולא לתת לפחד להשתלט עלייך מלהמשיך. קושי, כאב עוד ילוו אותך בהמשך, רק הזמן יעשה את שלו וכמובן הרצון שלך להמשיך הלאה אז תהיי חזקה אספי את השברים ולכי קדימה ועד אז אני שולחת לך
ענקקקקקקקק וחםםםםםםםם ומלאאאאאא
ותתתתתתתתתתתתתתת תמיד פה בשבילך

jess ועוד

New member
אי אפשר לאחות

אבל אפשר להשלים ואז החיים "עובדים" עלינו שהלב כביכול התאחה ואפשר להמשיך אז מה שחשוב זה לדעת שיש צורך בהשלמה ולא בדבק ....
ועיקר זה לדעת שכל מה שעושים עושים בשביל הטוב שלנו ולא בשביל או בגלל אף אחד אחר...

מאיה מ

New member
../images/Emo23.gif

מישהו כתב לי שאם הוא יחזור הוא שלי לעד... אני לא רוצה להאמין בזה, אבל מה? הוא חזר... אחרי שבכיתי יום שלם והיה נראה כאילו כל העולם מסביב מתפורר, קיבלתי את שיחת הטלפון הכי מתוקה שיכולתי לקבל, וקיבלתי אי-פעם... ממש תודה לכם שניסיתם לעזור ואני אזכור כל מילה ומילה לפרידה הבאה...

Queen Of Love

New member
מאיה.

קראתי את ההודעה שלך, אומנם זה קצת באיחור, ואולי אני אחזור על מה שאחרים כבר אמרו, כי לא קראתי את שאר ההודעות אז סורי מראש. לב שבור לא מאחים ביום. זה תהליך ממושך שלוקח זמן לעבור אותו. אני מזדהה עם הכאב שלך, גם אני עברתי פרידה קשה לפני כחצי שנה, מקשר ממושך. וזה לא קל. אבל החכמה היא לא לתת לכאב הזה להשתלט לך על החיים. תהיי חזקה!, זכרי תמיד שזו בסה"כ תקופה קשה, שתעבור. תצאי יותר עם חברים, תעשי ספורט (זה תמיד משפר את המצב רוח) תכירי בחורים חדשים! (לא מחייב להיכנס לקשר רציני) חיים רק פעם אחת, אל תבזבזי זמן יקר במחשבות על העבר ותצעדי עם ראש מורם קדימה! כל דבר לטובה, באמת. אין לי שום מילות
לתת לך אבל אני יכולה להבטיח לך שזה יעבור, כמו כל דבר אחר בחיים. הזמן הוא התרופה הטובה ביותר. ואל תשכחי מה שלא הורג רק מכשל. אני יודעת שזה לא הרבה, אבל קבלי ממני
חם מלא באהבה מקווה שזה יחמם את ה-
ותזכרי שאנחנו פה בשבילך מתי שאת רק צריכה. ועכשיו תני חיוך גדול !

למעלה