לב שבור

לב שבור../images/Emo14.gif

היי חבר'ה
כפי ששמתם לב <ומקווה ששמתם לב
> קצת נעלמתי לאחרונה וזה היה די בגלל עבודה, החג שהיה וגם... בשבוע וחצי האחרונים יצאתי עם מישהו שלומד במכללה שלי, אותו בחור שכתבתי עליו בזמנו שיש ביננו פלרטוטים ושהולך לקרות ביננו בטח משהו... אז זה קרה באמת, יצאנו בימים האחרונים, קשר די צפוף- בגלל החופש נפגשנו הרבה יחסית, כמעט כל יום. לפני כמה ימים יצא לנו לדבר כשהיינו אצלו בבית, והוא אמר שהוא בנאדם שלא יודע לזרום, שחוקר כל דבר, ושהוא מבולבל ולא יודע אם הוא בכלל מוכן לקשר רציני, זה היה צריך להיות הסימן הראשון שלי לכך, אבל כמובן שאני מטומטמת מידי ונותנת כן צ'אנס נוסף, למרות שלקחתי את הדברים בערבון מוגבל, בכל מקרה באותו ערב החלטנו לזרום לאט לאט, כי זה די ברור שאין דבר ברור בתחילת קשר ושצריך לזרום... היום ישר מהעבודה הלכנו לברבקיו אצל חברים שלו, היה כל כך כיף, היינו כל כך קרובים ופתאום... הוא הרחיק את היד שלו מהיד שלי, ואמר שהוא חשב עלינו הרבה והוא לא רוצה שאני איפגע ובלה בלה בלה... הוא לא בטוח שיש לזה עתיד באמת, כי אנחנו שונים מידי מבחינת הגיל, מבחינת הציפיות... התעצבנתי על זה כל כך, כי פשוט נשבר לי, נשבר לי מהחוסר ידע, מהבלבול, נמאס לי להבין, נמאס לי לקבל, נמאס לי. הוא כל כך שם את עצמו בעולם ורוד, בטוח בצורה המתנשאת שלו שהוא יודע הכל על כולם, שיודע לקרוא את כולם, וחושב שבזה שהוא אומר שהוא לא יודע ושהוא מבולבל הוא לא פוגע בי. אז כן, נפגעתי ונשבר לי, הוא מצפה שנהיה ידידים, יצאתי מהרכב ופשוט אמרתי לו משפט אחד: "לכל דבר שעושים יש השלכות", שיבין שאי אפשר כאילו כלום לא היה פשוט להיות ידידים אחרי שהוא מבלבל ככה. פשוט נשבר לי, כולם תמיד אומרים להפסיק לחפש באינטרנט, אבל הנה תראו אין גם הרבה מציאות בחוץ. רע לי בלב, רע לי בנשמה ואפילו לא מסוגלת לבכות- מרגישה כל כך חנוקה. סליחה שאני לא איתכם, שלא מלווה אותכם כרגע, אבל קשה לי מידי.

מממ

לא תמיד זה קל למצוא את האחד.. לרוב זה נורא קשה וגם אם לא את האחד... אז מישהו ללא תיסבוכים. אבל כולנו כאלה. וכל אחד והתסביך שלו..השאלה היא אם זה יכול להשלב בחיינו שלנו..אם אפשר להתמודד ביחד ולבנות קשר על בסיס טוב וכך להמשיך.. אם הבסיס לא היה טוב כבר מההתחלה, אין טעם להמשיך..לא?... מבינה שנפגעת וזה באמת די מבאס אבל כמו שאומרים הרבה דגים בים וחלקם טובים והוא..אי שם..מחכה לך. =] מאמינה בזה.

ו...

אל תשיקעי בזה הרבה..תרימי ראש ותמשיכי הלאה..תהני מהחיים ותנצלי אותם..[הכוונה גם לגברים ששם..חי
] תעשי חיים.

magenta73

New member
../images/Emo13.gif

כן, הא... עזבי אותך מאלה שלא סגורים על עצמם. גם אני הייתי בבלבלות מהבחורון. לגמרי. וגם, אותו סיפור, הוא "יודע לקרוא"-בסדר. הוא רוצה שנישאר ידידים, בסדר... עד שהיום, פתאום היה לי ניצוץ של מחשבה ריאליסטית. ואם הוא ירצה לחזור... את באמת רוצה אותו? לטווח ארוך? הוא מתוסבך, הוא מגלומן, הוא לא טוב לך... והתשובה היתה, לא. אני לא רוצה אותו. אני רוצה משהו שיעשה לי טוב. הבחור הזה לא עשה לך ולא יעשה לך טוב. וזהו. הלאה.

hayapollak

New member
הבחירות שאנחנו עושים

צר לי לשמוע שמערכת יחסים שהיית מוכנה ללכת עליה ולהשקיע הב הסתיימה - משום שהבחור החליט כך. את יודעת מה? זו היתה הבחירה שלו ולא חשוב מהן הסיבות או התירוצים שלו לבחירה הזו. ואת? את בוחרת להעלב ממנו?? אני מבינה ויודעת שזה מצב כואב אבל שוב אם זה מהשהוא החליט וזה מה שהוא בחר - לוותר על קשר איתך - תרימי ראש, תבחרי לא להעלב ולהמשיך הלאהההה.

behappy

New member
:(

אפשר למצוא בכל מקום, אני חושבת. אני לא חושבת שאת צריכה תמיד לקבל ולהבין. העצב שלך, והאכזבה, הן בצדק. רק ש.. לא תמיד זה עוזר, כשצודקים. את תהיי בסדר. תאמיני בזה. חיבוקים. תנוחי. (וסתם, מנסיון, קשרים שמתחילים אינטנסיבי מדי עלולים לגרום להתקררות מהירה מדי. של איזשהו צד. אני יודעת שזה סוחף והכל.. רק תדאגי, בפעם הבאה, שכל זה נעשה בלי שאת מאבדת את הגבולות שלך, ובלי שלא נוח לך עם איזושהי אינטנסיביות).

thesurvivor

New member
לא צריך לעקוב אחרי הבעל בכל מקום

מה שעושה הבעל מחשב לא צריך להיות סודי . אבל צריך גם לתת לו חופש . את לא יכולה לא לתת לו לנשום . אם בא לא באתרים כחולים זה עיניינו . הוא דווקא מתחשב בך כי הוא מוחק אותם מן המחשב . את לא צריכה לקנא . קנאות לא מובילה לשום דבר חיובי. אולי כדאי שתחפשי למה יש לו צורך כזה ואולי תצטרפי אליו ותתמכי בו. בידידות השורד

thesurvivor

New member
../images/Emo52.gifנכתב בטעות

אני טעיתי התגובה התייחס להודעה שמעל .

לירננה

New member
../images/Emo201.gif

נסיכה מתוקה בטח ששמנו לב שלא היית אבל למען האמת בפסח עצמו בכלל לא היו פה הרבה אנשים כנראה כולם בילו להם. :( מבאס עם הבחור הזה. וקשה להיפגע. אני חושבת שבתחילת גיל העשרים בעיקר יש פער מאוד גדול בין גברים לנשים. נשים הרבה יותר סגורות על עצמן,הרבה יותר מוכנות להיות בקשר ולעבוד עליו, וגברים לא. אולי זו אחת הסיבות שאת מרגישה שזה קורה. וזה קשה להרגיש ככה. ואת כל כך צודקת בעניין ההשלכות. הוא חשב שאם הוא אומר לך שהוא לא בטוח אז הכל בסדר והוא יכול לעשות מה שהוא רצה אבל זה לא נכון.

kopel eliezer

New member
זוית קצת אחרת

צר לי מלאכי על החוויה שעברת עם הבחור. אני מבין שהיה חיזור, היה עונג הדדי ומשהו השתבש. הבחור סילק את ידיו, אמר אני אשם לא את, ואז היה כעס ופרידה. רוב האנשים כאן זורמים עם התסריט הזה, ובכך מחבקים אותך באבלך. אני הייתי רוצה להציע לך אפשרות נוספת. בתסריט הראשון את קורבן של גבר. ויש כאלה שאומרים "כל הגברים אותו הדבר.." אולי משהו בחלק הראשון של הקשר, בחיזור ההדדי היה אמיתי? דו צדדי? אולי משהו בהתנהגות שלך הבהיל, אולי הרתיע לאחר מכן? ואז אולי את יכולה לשנות משהו? אולי הגבר שאומר לך, "את לא אשמה, זה אני" אומר את זה כי הוא מרגיש רע? נבזה? זאת הרגשה לא נעימה. אולי הוא מרגיש כישלון? ישנן עוד אפשרויות כמובן. אני רק מציע לך, אל תרוצי לעמדת האבל. יש בזה משהו ממכר, ויחד עם זאת העמדה של המתאבלת משאירה אותך קורבנית וחסרת ישע. יש עמדות אחרות, שהן לא נעימות כמו עמדת הקורבן, אולם יש בהן כוח, ובעיקר הכוח לשנות. אני מקווה שלא תרגישי מותקפת מהדברים, ושיעבור לך מהר.

"למה לי לקחת ללב..." ../images/Emo79.gif

מכירה את השיר הזה? השנה לקחתי ללב די הרבה מקרים כאלה. משהו שהתחיל, ונגמר כמעט מיד אח"כ, ובכל זאת, מצאתי את עצמי פגועה ושבורה. עד שהבנתי שזה תלוי בי. בי. כי למה שמישהו שאני מכירה שבוע, או שבועיים - עד כדי כך ייכנס לי ללב ויעשה שם כזה בלאגן? לא נשמע הגיוני, נכון? אני לומדת לשמור על עצמי. להבין שאם עובר שבוע, או שבועיים, זה עדיין לא משהו כ"כ מחייב שנותן לי תעודת ביטוח שהבן אדם לא ייעלם פתאום. זה גורם לי לקחת דברים יותר ב-איזי. מותק, לא לשקוע, שמעת?

magenta73

New member
מעבר לזה

אני עכשיו עובדת בחברה חדשה והשותף שלי הוא בחור... מקסים. מקסים. חתיך ויפה וחמוד ונעים... מקסים. והוא בדיוק נפרד מחברה שלו, היו ביחד כמעט 4 שנים. בהתחלה ששאלתי אותו למה, אמר כי לא הסתדרו. ואז שמעתי אותו מדבר על בחורות שיצא איתן, ובדייטים הבאים אמר להם, לא את, אני. ברמות שאשכרה בחורה היתה בדרך לבית שלו, כי הוא אמר לה שתבוא ואז התחרט. היום האקסית שלו באה למקום עבודה בגלל ענייני עבודה. קלטתי את המרירות והכעס והכל... זה לא היה נעים להיות שם בלשון המעטה. ואז יעצתי לו להפסיק להכיר ולצאת עם בחורות לכמה זמן... עד שירגע. כי זה לא הן. זה הוא. הוא פשוט לא מוכן. וזה נכון... והוא לא קולט מה הוא עושה כשהוא פוגש בחורות ותוך שתיים שלוש פגישות אומר להן ביי. וזה גם לא משנה מי הבחורות האלה יהיו. יכולות להיות הכי מדהימות שבעולם. לא קשור אליהן... קשור אליו.... הוא לא מסוגל לראות...

למעלה