מלאכי עליון
New member
לב שבור../images/Emo14.gif
היי חבר'ה
כפי ששמתם לב <ומקווה ששמתם לב
> קצת נעלמתי לאחרונה וזה היה די בגלל עבודה, החג שהיה וגם... בשבוע וחצי האחרונים יצאתי עם מישהו שלומד במכללה שלי, אותו בחור שכתבתי עליו בזמנו שיש ביננו פלרטוטים ושהולך לקרות ביננו בטח משהו... אז זה קרה באמת, יצאנו בימים האחרונים, קשר די צפוף- בגלל החופש נפגשנו הרבה יחסית, כמעט כל יום. לפני כמה ימים יצא לנו לדבר כשהיינו אצלו בבית, והוא אמר שהוא בנאדם שלא יודע לזרום, שחוקר כל דבר, ושהוא מבולבל ולא יודע אם הוא בכלל מוכן לקשר רציני, זה היה צריך להיות הסימן הראשון שלי לכך, אבל כמובן שאני מטומטמת מידי ונותנת כן צ'אנס נוסף, למרות שלקחתי את הדברים בערבון מוגבל, בכל מקרה באותו ערב החלטנו לזרום לאט לאט, כי זה די ברור שאין דבר ברור בתחילת קשר ושצריך לזרום... היום ישר מהעבודה הלכנו לברבקיו אצל חברים שלו, היה כל כך כיף, היינו כל כך קרובים ופתאום... הוא הרחיק את היד שלו מהיד שלי, ואמר שהוא חשב עלינו הרבה והוא לא רוצה שאני איפגע ובלה בלה בלה... הוא לא בטוח שיש לזה עתיד באמת, כי אנחנו שונים מידי מבחינת הגיל, מבחינת הציפיות... התעצבנתי על זה כל כך, כי פשוט נשבר לי, נשבר לי מהחוסר ידע, מהבלבול, נמאס לי להבין, נמאס לי לקבל, נמאס לי. הוא כל כך שם את עצמו בעולם ורוד, בטוח בצורה המתנשאת שלו שהוא יודע הכל על כולם, שיודע לקרוא את כולם, וחושב שבזה שהוא אומר שהוא לא יודע ושהוא מבולבל הוא לא פוגע בי. אז כן, נפגעתי ונשבר לי, הוא מצפה שנהיה ידידים, יצאתי מהרכב ופשוט אמרתי לו משפט אחד: "לכל דבר שעושים יש השלכות", שיבין שאי אפשר כאילו כלום לא היה פשוט להיות ידידים אחרי שהוא מבלבל ככה. פשוט נשבר לי, כולם תמיד אומרים להפסיק לחפש באינטרנט, אבל הנה תראו אין גם הרבה מציאות בחוץ. רע לי בלב, רע לי בנשמה ואפילו לא מסוגלת לבכות- מרגישה כל כך חנוקה. סליחה שאני לא איתכם, שלא מלווה אותכם כרגע, אבל קשה לי מידי.
היי חבר'ה