לב שבור

ליאתM

New member
לב שבור ../images/Emo14.gif

אני יודעת שאני צריכה להיות חזקה, רק לפרוק את זה קודם... 4 ומשהו שנים היינו אני וחבר שלי ביחד, אני אוהבת אותו כל כך, הוא האהבה הראשונה שלי, הנשיקה הראשונה שלי, הראשון בכל, חשבתי שיהיה גם היחיד. ראיתי אותנו מזדקנים יחדיו, אוהבים לנצח. הוא הבטיח לי שזאת ה- אהבה, ושיהיה איתי לנצח, נתתי לו את כולי, גוף לב ונפש, בתקופה האחרונה הרגשתי שהוא כבר לא אוהב אותי, הרבה דברים קטנים שבתמונה הכוללת העבירו לי את המסר הזה. כל פעם שאמרתי לו משהו על זה, הוא ביטל אותי ואמר שאלה סתם שטויות אתמול הבטתי לו בעיניים וראיתי שהן ריקות, הצעתי לו לעשות הפסקה לא בשבילי, בשבילו, שייראה מה זה להיות בלעדיי. הוא קפץ על ההזדמנות. הייתי בהלם, בהתחלה רציתי להיפרד ממנו, בסוף הסכמתי לתת לו את הזמן. אז עכשיו אנחנו ב"הפסקה". כואב לי מאוד, אני כועסת, מרגישה שהוא תקע לי סכין עמוק בלב, והוא מוציא ומכניס מוציא ומכניס, מפלח את ליבי מתוכן. אני לא מרגישה לא רעב,לא צמא,לא קור, רק את הלב בכאב הכי נורא שהכרתי, כזה שאני לא מאחלת לאף אחד- אפילו לא לו. הוא שבר את האמון שלי, וגם אם הוא יירצה לחזור- אני יודעת שזה לעולם כבר לא יהיה אותו הדבר, לא יהיה תמים וקסום כמו שהיה . איך ממשיכים הלאה מכאן, איך מתגברים, איך לא מתחננים לאלוהים שיגרום ללב להפסיק לפעום?

seeyou

New member
לעולם כבר לא יהיה אותו הדבר../images/Emo45.gif

אבל יהיה שונה!ואולי טוב יותר. הדרך לרפוי "לב שבור" עובר במוח שלך-בהשלמה למצב. במקום לבכות על המצב הנוצר, טוב יותר לחייך על מה שהיה... תמים וקסום ! הרי לא הרבה בנות הרגישו מה שאת הרגשת. זה לא קל לקום בבוקר ולפנות למערכת יחסים חדשה-אבל מה לעשות אין לנו זמן לבזבז אותו לריק! המשפחה,החברים,קרובים או רחוקים יכולים לתמוך בך בתקופה קצרה-את יתר העבודה נופלת על הכתפיים שלך. מאחל לך החלמה מהירה keep smiling יוסי

shirlyar

New member
ליאת

לפעמים ההפסקות האלה בריאות, אני לא יודעת בת כמה את אבל בכל אופן 4 שנים זה המון ואני מבינה לליבך אך הכל לטובה תזכרי זאת, הלב חייב להשבר לפעמים בכדי להתחסן מפני הדבר הזה שנקראת אהבה, תמיד יש פעם ראשונה ואולי את בסןף תגלי על עצמך דברים ע"י הפסקה זו,אני מאחלת לך לעבור את התקופה הזו כמה שיותר בקלות.

ליאתM

New member
?...

לא לתת לו את הזמן שיחשוב? חבל לי סתם לזרוק לפח אני מאוד אוהבת אותו הייתה או עדיין יש בינינו אהבה גדולה ומטורפת.

shuly33

New member
שיגרום ללב להפסיק לפעום??!!

למה? בגלל אחד כמוהו ? אסור לך לחשוב בצורה כזאת, ומנקודת מחשבה זו לא תוכלי לתקדם, נכון , הכל שחור, הכל מגעיל, רוצה שיחזור על 4 ויתחרט, אבל דעי לך, שגם אם הוא יחזור, המצב לא יחזור לקדמותו כמו שאמרת, ותמיד תהיי נתונה בפחד ששוב יגיד את מה שאמה ויתנהג כך, לכן, צאי מהמחשבות, נתקי את עצמך, וכל סוף הוא התחלה של משהו אחר, ומבטיחה לך, יבואו ימים שתאמרי לעצמך: "וואאיי , כמה בכיתי עליו, איזה שטויות עשיתי", ויכול להיות לך יותר טוב, ויש חיים אחרי. את פשוט נעולה על המצב הקיים, וקשה לך לשנות למצב חדש. אז תכניסי לראש, עכשיו נכנסים להרגלים חדשים, תמצאי לך תעסוקה שאת אוהבת יצירה, בילוי חברים וכו' שמסחים את דעתך וכך ישנו מושג שנקרא "ד"ר זמן" שהוא מרפא הרוב ואולי הכל. לסיום עוד המלצה - תפסיקי לכעוס עליו, הוא רצה להפסיק את הקשר בסה"כ, יש לו סיבות משלו, ואם לא תכעסי עליו ותביני שאולי משהו לא היה מוצא חן בעיניו (לא בהכרח באשמתך) תוכלי להרפא מהעניין. כשמחפשים לכעוס ולנקום לא מצליחים לחשוב קדימה. לכן , חמודתי למרות שלא ציינת את גילך, החיים לפנייך !!!! ואל תתני לאף אחד שירמוס אותך בעתיד, ישנם מצבים כאלו ולכן כואבים יום יומיים ואח"כ ממשיכים קדימה.
זאת לא משאלה כל דבריי אלו נובעים ממצב שהייתי בו בתחילת הקשר עם בעלי הנוכחי, שהתנהגתי גם כמוך, ובסוף התחתנו , הנישואים חרא, אנו עומדים להתגרש, וזאת משום שזה לא היה קשר אידאלי, והוא הפסיק אותו בזמנו ומסוף חזר. שמחתי שחזר ו"רץ אליי" אבל אח"כ נולדו ילדים והעסק התסבך, נו והיום יותר קל לפרק החבילה? ידעתי שזה יכול להגמר כך אבל פחדתי להתמודד בתור רווקה עם מצב של פרידה ממנו כי הוא הראשון , ה"אחד והיחיד" וכו' וכו' שיהיה לך בהצלחה,המון נשיקות וחיבוקים.
מקווה שעזרתי לך , ואין חכם כבעל נסיון

ליאתM

New member
היי.. תודה לך

אני קוראת מה שרשמת ואת צודקת בכל ואני יודעת את זה, אני רק רוצה לקבל ממנו כבר תשובה חד משמעית בשביל לדעת אם להמשיך הלאה. ממש כואב וקשה לי, עברתי כבר המון דברים כואבים בחיי והתגברתי עליהם, נמאס לי להתאכזב מאנשים שהכי הכי קרובים אליי.

shuly33

New member
שיגרום ללב להפסיק לפעום??!!

למה? בגלל אחד כמוהו ? אסור לך לחשוב בצורה כזאת, ומנקודת מחשבה זו לא תוכלי לתקדם, נכון , הכל שחור, הכל מגעיל, רוצה שיחזור על 4 ויתחרט, אבל דעי לך, שגם אם הוא יחזור, המצב לא יחזור לקדמותו כמו שאמרת, ותמיד תהיי נתונה בפחד ששוב יגיד את מה שאמה ויתנהג כך, לכן, צאי מהמחשבות, נתקי את עצמך, וכל סוף הוא התחלה של משהו אחר, ומבטיחה לך, יבואו ימים שתאמרי לעצמך: "וואאיי , כמה בכיתי עליו, איזה שטויות עשיתי", ויכול להיות לך יותר טוב, ויש חיים אחרי. את פשוט נעולה על המצב הקיים, וקשה לך לשנות למצב חדש. אז תכניסי לראש, עכשיו נכנסים להרגלים חדשים, תמצאי לך תעסוקה שאת אוהבת יצירה, בילוי חברים וכו' שמסחים את דעתך וכך ישנו מושג שנקרא "ד"ר זמן" שהוא מרפא הרוב ואולי הכל. לסיום עוד המלצה - תפסיקי לכעוס עליו, הוא רצה להפסיק את הקשר בסה"כ, יש לו סיבות משלו, ואם לא תכעסי עליו ותביני שאולי משהו לא היה מוצא חן בעיניו (לא בהכרח באשמתך) תוכלי להרפא מהעניין. כשמחפשים לכעוס ולנקום לא מצליחים לחשוב קדימה. לכן , חמודתי למרות שלא ציינת את גילך, החיים לפנייך !!!! ואל תתני לאף אחד שירמוס אותך בעתיד, ישנם מצבים כאלו ולכן כואבים יום יומיים ואח"כ ממשיכים קדימה.
זאת לא משאלה כל דבריי אלו נובעים ממצב שהייתי בו בתחילת הקשר עם בעלי הנוכחי, שהתנהגתי גם כמוך, ובסוף התחתנו , הנישואים חרא, אנו עומדים להתגרש, וזאת משום שזה לא היה קשר אידאלי, והוא הפסיק אותו בזמנו ומסוף חזר. שמחתי שחזר ו"רץ אליי" אבל אח"כ נולדו ילדים והעסק התסבך, נו והיום יותר קל לפרק החבילה? ידעתי שזה יכול להגמר כך אבל פחדתי להתמודד בתור רווקה עם מצב של פרידה ממנו כי הוא הראשון , ה"אחד והיחיד" וכו' וכו' שיהיה לך בהצלחה,המון נשיקות וחיבוקים.
מקווה שעזרתי לך , ואין חכם כבעל נסיון

מצטער לשמוע

את חייבת להמשיך הלאה בין אם תרצי או לא. ככה זה באהבה וביחסים עם אנשים בכלל... את צריכה להבין שכולנו בני אדם ושום דבר לא צפוי ואת יכולה לחיות עם אותו אדם 20 שנה ופתאום מתחשק לו לקום וללכת וזה בסדר... וגם את יכולה לעשות את זה ולפגוע בצד השני. זה חלק מהחיים. אם את צריכה עזרה או תמיכה את מוזמנת לפנות אליי בהודעה אישית איקה

למעלה