לב שבור לרסיסים

לב שבור לרסיסים

מנסה שלא להיות דרמטית, רק להוקיע ממני את המועקה, כן מועקה את יודעת המילה הזו תמיד נראתה לי קטנה כזו, מן משהו שאפשר להתגבר עליו עם משפחה וחברים, עם בילוי, עם עיסוקים. המועקה יושבת בתוכי ואינה נותנת מנוח, ועיסוקים? בכלל לא בא לי לעשות כלום, רק מדפדפת באלבום שהכנת לי, במילים הכתובות, בתמונות, רק הבוקר עוד היינו יחד מתמזגות זו בתוך זו, נושמות אחת לתוך השנייה, בידיעה ברורה שעוד מעט הכל נגמר, רק כי צריך לא כי רוצות. הידיעה שלא אראה אותך שוברת אותי, מנפצת לרסיסים את מה שעוד פועם בתוכי, את הסיבה שלי לחיות, הרי הבטחנו זו לזו שתמיד נהיה שם אחת בשביל השנייה, האם נצליח? אני מאמינה שכן. הרי לא אוכל לחיות את חיי מבלי שתהיי חלק מהם, לא משנה באיזה מובן,גם אם לא כמו שרוצות, כמו שאמורות להיות. ב 3 וחצי חודשים כבשת כל חלקה בי, הפכת על פיו את עולמי, הפכת להיות מרכז חיי, הסיבה שלי לקום בבוקר ולחייך,האור שלי, הכתף התומכת והטובה שלי, החברה שלי, המאהבת שלי, הדבר היקר לי מכל. כל כך לא יכולה לוותר עלייך, ויודעת שחייבות נקודת האור היחידה שעוד נותרה לי היא הידיעה שאהיה שם בשבילך ושאת תהיי שם בשבילי, שכן נהיה בקשר ונוכל לדבר זו עם זו, לשתף בחוויות, במועקות בכאבים, ולכאוב זו את זו כמו גם לעודד. בבקשה אל תקחי לי גם את זה. אני מצרפת פה שיר מאד משמעותי עבורי, בשבילך תלווה לי שיר\\ צבי זלבסקי ======================== לא חשבתי שהסתיו יבוא כל כך מהר כמו העלים הופך זהב כל רגע שעובר לא תיארתי שרעב כזה בי יתעורר לראות איך מנצנץ כוכב איך אופק מתבהר תלווה לי שיר ,אני אחזיר לך מחר או מחרתיים כשרק השלג קצת יפשיר יכחילו השמיים תלווה לי שיר ליום סגריר אני אשיב לך כפליים תן רק לנשום מעט אויר לקום על הרגליים אני רוצה לפתוח דף חדש להתגבר לא עוד להיות עלה נידף ברוח העובר אל תתחשבן איתי עכשיו עזור לי להבין עשה שקצת פחות יכאב תן שוב להאמין חשבתי שהכל משחק דבר הן לא בוער לא ראיתי כמה דק החוט שמחבר הנה השיר שלך נכתב רק עוד כמה תוים כמן עץ שמחדש עליו שוב פעם באביב תלווה לי שיר אני אחזיר לך מחר או מחרתיים כשרק השלג קצת יפשיר יכחילו השמיים תלווה לי שיר ליום סגריר אני אשיב לך כפליים תן רק לנשום מעט אויר לקום על הרגליים........" הלוואי והוא יהיה לך לברכה התגברות והתחדשות משתוקקת אלייך, עורגת, כמהה צמאה וכואבת את לכתך ונילה שלך

יעל Y

New member
גם לב שבור כמו העץ מחדש עליו, גם

הכאב כמו השלג קצת מפשיר...אי אפשר ל'דלג' על הכאב שפרידה והמילים שלך יודעות.

לפעמים אני בכלל תוהה

אם כל האהבה שווה את זה, את הפרידה הכל כך כואבת בעל כורחינו.. עוד לא מצאתי תשובה, וקשה לחדש עלים, וקשה להפשיר מהקרח העוטף

מורן א

New member
האם שווה?

האם שווה לאהוב בעוצמות שיתחזקו בפרידה? האם שווה לחוות את האושר מתוך ידיעה שאולי לא יהיה יותר, לא כך, לא איתה? האם שווה להיות שלמה עם עצמך שאולי בקרוב שוב תהיי חצויה? וישנן עוד הרבה 'האם שווה' והתשובות הן שלך. כואב, מקומם, מרוסק ומדמם, אך הלב ממשיך לפעום וימשיך עם הכל יחד. היי חזקה.

../images/Emo14.gif

כל מילה שלך היא כמו חץ לתוך הלב... שאלת האם האהבה שווה את הפרידה הכואבת שבאה אחר כך? אני חושבת שכן. היית מוכנה לוותר על ה3 וחצי חודשים האחרונים? היית מוכנה לוותר על כל הדברים הטובים שחווית באהבה שלכן? היית מוכנה לוותר על זה בשביל לא לעבור את הפרידה? כמו שאמרו לפני, רק את יודעת את התשובה. נגעת בי במילים שלך ובכאב מקווה שיהיה לך יותר טוב

זמרת יקרה

מבינה אותך מאד............ המילים: משתוקקת, עורגת, כמהה צמאה וכואבת את לכתך...... נוגעים בי חזק. יודעת שלומר לך שהזמן יעשה את שלו ואת תתגברי, לא יעזרו, כי מה לעשות זאת האמת. הכאב נשאר בפנים וזהו! הזמן אולי יעשה את שלו, אך לא בתקופה הקרובה , זה בטוח. מה שכן יכולה לשלוח לך את תמיכתי וחיזוקיי ותיקוותי שתעברי את התקופה הקרובה בדרך כמה שיותר טובה. משאילה לך את כינויי (גלי הים שמתנפצים על הסלעים, אך חוזרים לים להתחזק....) עם כל הלב.

ריגשת אותי

אני מקווה שתוכלי להתמודד עם זה בצורה הכי טובה, הלוואי שיהיה לך טוב ותהיי מאושרת כמו שמגיע לך.

לא יודעת...

כמה זמן לוקח להתגבר על הדברים הללו, ואם בכלל ניתן לתת לרגשות האלו לחלוף. אבל נראה לי שהאהבה שווה הכול. גם אם היא צריכה להיגמר, לפחות הרגשת אותה. מאחלת לך "התגברות" כמה שפחות כואבת.

למעלה