לב שבור לרסיסים

kefis

New member
לב שבור לרסיסים

שלום לכול חברי הפורום,
אני בת 29(אוטוטו 30) והייתי לפני חתונה עם אהבת חיי. עשינו מפגש הורים ושבוע אחכ הוא בא אלי בוכה שהוא לא יכול להתחתן, שהוא לא שם ולא יודע אם או מתי יהיה.
היינו ביחד שנתיים וחצי וסירבתי להאמין שככה זה נגמר.
כעבור כמה שבועות שניסינו לדבר ולהבין לעומק את הבעיות הוא אמר שהיו דברים שהפריעו לו במערכת יחסים והוא לא יכול כרגע לנסות שוב למרות שאני רציתי לעבוד על זה.
חשוב לי להגיד שאני בטוחה במיליון אחוזים שהוא אהב ועדיין אוהב אותי. אבל בשבילו אהבה לא מספיקה..
להעביר קדימה 3 חודשים, לאחר ששאלתי אותו הוא אישר לי שהוא יוצא עם מישהי ואני חווה את השבירה מחדש. הייתי בטוחה שיעבור קצת זמן והוא יבין שהוא עשה טעות אבל לצערי במקום גיליתי שהוא שלם עם ההחלטה שלו והמשיך את חייו (די מהר יש לציין) עם מישהי חדשה.
מיותר לציין שהלב שלי שבור. הבעיה היא, איך ממשיכים הלאה?? מאיפה מגיעה האמונה שיהיה מישהו אחר בשבילי? האמנתי בלב שלם שזה הגבר שאביא איתו ילדים ושיהיה האהבה שלי.
אני לא ישנה, לא אוכלת והראש עסוק רק באיך? איך ממשיכים הלאה? איך הוא המשיך כל כך מהר? למה אני בוכה והוא מבלה?
אני מרגישה שאני שוקעת בדיכאון ואף אחד לא מבין.. כולם אומרים זה יעבור, יקח זמן ושעכשיו שניתקנו את כל הקשרים בנינו זה יהיה יותר פשוט אבל לי רק בא לדבר איתו ולהסביר לו איזו טעות הוא עושה...
ברור לי שלא אעשה זאת כי הוא הבהיר את עמדתו (סוף סוף, כי היתה תקופה שהוא עוד אמר לא יודע, לא בטוח מה יהיה בעתיד, כרגע אני לא יכול שנהיה ביחד).
עשיתי הכל, יוצאת עם חברות, הולכת לקורס חדש שאני אוהבת, מחייכת אבל מבפנים אני מרגישה חצי בן אדם...
מצטערת על החפירה הארוכה אבל אם למישהו יש עצות על איך להמשיך הלאה אשמח לשמוע!!!

Luli Who

New member
את מתאבל על שאבד,

על הזוגיות, האהבה, על הרעיון של המשפחה שכמעט והייתה וזה שלב הכרחי.

ללא ספק כדאי מאד לעבור אותו וגם להתגבר עליו כדי שתוכלי להתקדם בחיים שלך.

את כותבת שאת יוצאת ומעסיקה את עצמך שזה מאד מאד חשוב וחיוני גם אם קשה לך כרגע לראות את זה.תמשיכי בזה , אל תרפי, ההתעסקות בחיים שלך היא חשובה עבורך מאד.

את צריכה לאהוב את עצמך יותר.
נסי להגדיר מחדש את התכניות שלך, לאט לאט.
תגדירי לעצמך רצונות חדשים, שהם שלך בלבד. מטרות חדשות.
תעסיקי את עצמך בלגרום לעצמך לשמוח שוב במי שאת ובחייך |ופחות במה שהוא עושה |

קחי בחשבון שזה תהליך, שלא קמים יום אחד פתאום בלי המועקה הזו - את , צעד צעד, תוציאה אותה מהחיים שלך כל יום קצת ותשימי במקומה רק דברים שעושים לך טוב.

המון בהצלה.

Megie

New member

היי, כמה כואב זה נשמע...יכול להיות שיש דברים שאת לא יודעת שהיו מאחורי הקלעים בהתנהלות שלו..
הדבר האחרון שאת צריכה לעשות זה להשליך את מה שקרה למה שמצפה לך בעתיד עם אחרים.
כרגע זה מאוד טרי וברור שההפקט מאוד כואב-לא סתם קיים המשפט "כגודל הציפייה-כך גודל האכזבה" הוא שבר הרבה ציפייה, ורוקן אותך וזה ברור שתרגישי ככה.
אני חושבת שבמצב כזה יהיה לך לנכון לפנות לגורם חיצוני כמו יועץ/פסיכולוג..כדי להתחיל לבנות מחדש את הבטחון העצמי והאמון, אולי זה יעזור לך וישפר קצת את הרגשתך.. זה טוב שאת יוצאת ומנסה לנהל שיגרה בריאה, אולי את עדיין לא רואה את זה-אבל זה בהחלט יעזור לך לצאת משם מהר יותר..
תיעזרי בחברות ותדברי על דברים, לאט זה ישאר מאחורייך..

תיהי חזקה יקירתי, זה מצב לא פשוט אבל אנחנו חזקים להתמודד גם עם לב שבור

הכל לטובה, אני בטוחה שמהר תמצאי את עצמך מחדש ואולי הקשר הבא שלך יגרום לך להבין שטוב שזה נגמר..
את צעירה, תיהי אופטימית..את פותחת דף חדש והתחלות חדשות הם חלק מהחיים שלנו, שינויים יכולים להיות גם דבר חיובי, תכווני את הגישה שלך לשם והכל יהיה בסדר

בכל מקרה, אם את צריכה אנחנו כאן (את מוזמנת גם בפרטי)

דיאנה83

New member
מבינה כל כך לליבך! גם אני הייתי שם.

כל כך מבינה את הכאב שלך ואת מה שאת עוברת.
בדיוק כמו שנכתב פה באחת התגובות את מתאבלת עכשיו. זה התקופה הראשונה שאת פשוט מתאבלת על הכל.
בוכה, כואבת, כך כך כואבת שלא מבינה אם ומתי הכאב הזה יחלוף?
נכון במהלך היום כל העיסוקים ובילויים עוזרים במעט להוריד אותו מהראש, אך בשנייה שאת שמה את הראש על הכרית- כל המחשבות צפות שוב ובכל הכוח.
עוד יותר כואב שיש שם מישהי חדשה.
עברתי כמעט את אותו הסיפור לפני 5 שנים, כאבתי כמו שלא כאבתי מימי חיי! דיכאונות..ומה לא.
עם כל הבכי (היה המון והתפרש לפחות על חצי שנה) החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולעשות מעשה. לא הייתי מוכנה להיות סמרטוט (שזה בעצם מה שמרגישים בזמן הזה) החלטתי לעשות הכלללללללללל!!!! בכדי לשכוח אותו.
אספר לך מה עזר לי:
1.לצאת עם בחורים חדשים,אבל אכותיים, לא כאלה שאבוא הבייתה ואבכה שכולם לא בסדר.
2.תמיד להיראות טוב, זה משפר את מצב הרוח
3.לצאת המון עם חברות.
4.למצוא תחביב חדש ולפתח אותו בתור הבייבי שלי.
5.להיות תמיד תמיד עסוקה!
6.להוציא, ולספר לכל מי שרק היה מוכן לשמוע על הכאב שלי, העיקר לא להיות עם זה לבד. כשלאנשים כבר נמאס היה לשמוע, עברתי לכתיבה- משחרר מאוד.
7.עשיתי את כל הכיף שלא עשיתי כשהיינו יחד, כל הכיף שנדחק לפינה.
8.יצאתי לרקוד סלסה.
9.אך הדבר שעזר לי בעיקר ומה שהביא אותי גם להיות מאמנת אישית בתחום הזוגיות- הוא לעבור על הכלי החזק ביותר שמשפיע על החיים שלנו והוא המוח, תת המודע.
ממליצה לך לקרוא ספרים בתחום כמו לדוגמא- "כחו של התת מודע" ו"הכוח הטמון במוח" שיתן לך להבין כי יש ביכולתך לשנות כל דבר בחיים גם כאב נפשי. ולראות סרטים בתחום כמו- בליפ, ומטריקס.
תשוטטי מעט באינטרנט תמצאי מידע רב.

חשוב לי לספר לך כי התקופת פרידה והכאב הזה הייתה נקודת תפנית בחיי, היום אני עוסקת בתחום ועוזרת להמון נשים במצבך ולהרבה גברים להצליח עם בני המין השני.
יכולה לספר לך כי באמת כמו שכולם אומרים זה עובר, ובגדול. אני נשואה באושר היום כבר שנה ואוטוטו גם תגיע אלינו נסיכה קטנה.
אני מאחלת לך המון הצלחה, ותהייה חזקה!
את כמובן תמיד מוזמנת להמשיך ולשתף כאן, כולם ישמחו לעזור.
בהצלחה!

וואוו, קודם כל אני מצטערת לקרוא... בהחלט קשה קשה קשה.
הייתם לפי חתונה, וזה לא קל לאחות שברים מקשר כ"כ רציני.
תראי, הייתם יחד שנתיים וחצי, אבל זה נראה שיש דברים שלא כ"כ תפקדו בקשר הזה, לפחות מבחינתו, ולכן החתונה היתה יותר מדי עבורו, והוא העדיף
לפרק את הכל.

אני לא חושבת שיש איזו דרך פלא להמשיך הלאה, אחרי הכל, זה הלם, ולהלם לוקח זמן להחלים.
האם אף אחד מהמשפחה לא שם עבורך?
בזמנים כאלה צריך מישהו להשען עליו, לפעמים אי אפשר לבד למרות שזה נראה שאת עושה הכל נכון - יוצאת...

Ron W

New member
האנטיביוטיקה

למצבים כאלו היא לראות את האקס שלך בצדדים השליליים שלו.
להדגיש אותם כמשהו דוחה כל אימת שהוא עולה במחשבות.
כאילו היה טיפול מכאיב במרפאת שיניים או ריח דוחה או סיפור כזב
הרי בסופו של יום הוא הכזיב. אם להתרפק אז על זכרונות אחרים, גם
כאלו שנוצרים עכשיו.

kefis

New member
תודה לכולם על התמיכה

תודה לכולם! מנסה בהחלט לעבוד על עצמי.
זה לא פשוט והדרך ארוכה וכרגע אין ממש אור בקצה המנהרה אבל אני יודעת שגם זה יגיע.

kefis

New member
עברו שלושה וחצי חודשים

וההרגשה היא עדיין אותה הרגשה.
עדיין אותו כאב בלב על מה שהיה ונגמר ועדיין כואב על זה שהוא המשיך הלאה כל כך מהר עם מישהי אחרת.
מנסה לחשוב חיובי אבל זה קשה.

kefis

New member
עדכון

שלום לכולם,
אז עברו מעל 100 ימים מאז שנפרדנו ואני שמחה לבשר שאני מתחילה מאט להתאושש.
חזרתי לחייך קצת ואפילו להתעניין בבחורים אחרים.
יש לי מדי פעם רגעי שבירה, כמו לשמוע עליו ועל החברה החדשה שלו ושטוב לו והוא מאושר בלעדי אבל (איזה כייף שבכלל יש לי את האבל הזה) אני מצליחה להדחיק את הכאב הזה שבלב ולנסות לפנות מקום לדברים אחרים שעושים לי טוב.
אז שמחה לבשר שאני בחיים ושורדת ואפילו קצת שמחה מדי פעם ומי היה מאמין שבחלק מהימים עוברות שעות בלי שאחשוב עליו.
ולקראת העשור החדש בחיי מבטיחה לעצמי שאעשה כל שאוכל בשביל לסגור את הפרק הזה סופית

Dark Muse

New member
אני במצב דומה... בערך

לפחות מבחינת ההרגשה. אין לי קלישאות לתת לך, אבל הזמן מקל לאט לאט את המצב. אני לא אומר לך שזה יעבור - זוהי צלקת שתשאי איתך לנצח כנראה, וסביר להניח גם שבטווח המידי עוד תבכי ותרגישי אבודה בעולם הזה, וזה בסדר לבכות ומותר לך.

אני רק יכול להגיד שתנסי להיות אופטימית. בסוף מוצאים אהבה, צריך להאמין בזה. תנסי לצאת מהעניין הזה בן אדם טוב יותר, קשוב יותר, רגיש יותר. לי לקח חודשיים של כאב לב עצום ואבל אדיר, להצליח לחייך אחרי שאיבדתי את אהבת חיי, והיא לנצח תשאר אהבת חיים - אבל בלב שלי מתפנה מקום בשביל להכיל אהבה גדולה יותר ממנה. תנסי לחשוב על זה בצורה כזו. זה לא קל, אבל זה החיים אין מה לעשות...

Megie

New member

מה באמת קורה איתך מאז?...
מבחינת זוגיות הצלחת להפתח שוב מחדש?

Dark Muse

New member
עברו רק שלושה חודשים מאז האמת...

ועוד לא יצא לי להכיר מישהי אחרת למטרת זוגיות, אבל מבחינת הראש והלב, אני לגמרי פתוח לזה כבר. אסור להיתקע על זה.

למעלה