לב שבור הוא לב שלם?

adam thats all

New member
אני אומר ...

יש ציטוט מאוד יפה שאולי יענה לך : "בשביל שמשהו יהיה מושלם הוא צריך פגמים, הוא צריך הכל מהכל..."

ToryMaster

New member
נותנים לו זמן

הכי חשוב לא ללחוץ עליו, לא לצפות שאם תצאי כל הזמן עם בחורים חדשים אחד מהם ישכיח את הקודם, זה יקרה מעצמו.

נרקי

New member
שבור לא יכול להיות שלם..

אלא אם כן הוא מתרפא

העכביש2

New member
אני מסכים ../images/Emo45.gif ואני אסביר---

לפי דעתי מכיוון שהחיים רצופים עליות ירידות, טוב ורע, אור וחושך - לב שבור הוא אכן לב שלם... כשמשהו מתפרק, נשבר, נהרס ונעלם- דווקא אז מתחילים החיים האמיתיים... החיפוש, ההרפיה, ההתרפאות... לב שלם הוא לאו דווקא ברגע של אהבה בחיים....לב שלם הוא גם אותו לב מרוסק שחווה את הדברים הקטנים של החיים- לב שמנסה להמשיך הלאה...לב שלם...

תודה על ההסבר אתם פשוט מקסימים

אשמח עם תביאו עוד רעיונות ללב שבור הוא לב שלם ואשמח לקרוא ישר כוח אוהבת סיוון

rcp4life

New member
אולי...

לב שבור הוא הזדמנות לחיבור מחדש אולי הלב נשבר מסיבה כלשהי וניסיון לתיקון שלו רק יחזק וישפר את המצב! לב שבור = הזדמנות חדשה

מותר לי

New member
ודעתי ../images/Emo88.gif

המצב השלם של הלב יכול להיות רק כשהוא שבור אמנם לא שבור וקרוע ובוכה ועצוב, אבל גם לא שלם וחלק שלא עבר עליו שום דבר, כי גם אחרי שמאחים את השברים- הם קיימים (כמו חתך עמוק שגם אחרי הריפוי נשארת הצלקת) וזה בדיוק מה שחסר ללב כדי להגיע לשלמות... הצלקות והזכרונות אחרי שאוספים את השברים... הלקחים מהעבר, הזכרונות, הלמידה לעתיד... ולכן- אין יותר שלם מלב שבור...

:)

הרי לא קיים באמת "לב שבור". למה הכוונה? לב שכאב? ממערכת יחסים? זוגית? רק זוגית? זוגית ארוכת טווח? אני חושבת שכל דבר, כל דבר, שאנו עוברים בחיים (כן, גלי הקשיבה להרבה מהרהוריי על זה בימים האחרונים) מביא אותנו מקום בו אנחנו היום בחיים. אנו מתהווים לאותה הנקודה בה אנו נמצאים, ולכן מעצם ההגדרה- ליבנו, נפשנו שלמים יותר, חזקים יותר, בריאים יותר. הסימנים נותרים. תמיד, כזכרון, כתקיעות, כ..משהו. זו הבחירה שלנו. מודעת יותר, מודעת פחות. אבל זו תמיד התהוות. "לב שבור"- הכאבים שאנו עוברים, בכל רגע ורגע, הם גם האושר, השמחות, העליות שאנו חווים. הם המביאים אותנו למקום שלנו הרגע הזה. ולב שלם? אני מאחלת לכולנו שלעולם לא יהיה לב שלם:) שתמיד נמשיך לצמוח, ללמוד.. לכאוב ולהיות מאושרים יותר. לב כואב יותר הוא גם לב שלם יותר. תלוי איך מביטים על זה:) ין הוא גם יאנג, כי ללא הין, לא היה יאנג. נכון?

תודה רבה נהנתי מהכתבה ומהתגובות

שלכם חייבית לתת לכם
אתם יודעים מ אמרו שם על לב שבור? שהוא יהיה חזק יותר שלם יותר ולפחות צריך לשמוח שמרגישים כי יש כאיילו שלא מרגישים אהבה או לא מסוגלים לאהוב בעוצמה כזאת לכן לב שבור זה לב עם רגש שיש לו רגשות שיתחזק וילמד מפגיעות וכמה שהוא שבור הוא שלם כי אין לו ממה להיפגע עוד כי כבר פגעו בו לב שבור הוא לב שלם. עכשיו הוא כואב בעתיד הוא ישמח ואני בטוחה בזה העיקר אני מרגישה אהבה פגיעה ההתאהבות זה אומר שיש לי המון להרגיש לאהוב ולקחת לא? מה דעתםכם?

למעלה