לב שאוב....

לב שאוב....

בני בן אוטוטו 10 חודשים. הוא ניזון מהנקה ו2 ארוחות מוצקים. הצלחתי עד עכשיו לשאוב בקבוק אחד שך כ100 ס"ס לכל יום. שבוע שעבר היתה לי דלקת בשב (עם חום והכל) וזה עבר עם אנטיביוטיקה. מאז, זה שיבש לי את השאיבה. אני לא רוצה לתת לו תמ"ל במקום הבקבוק השאוב הזה, אבל אני לא מצליחה לשאוב יותר מ40-50 ס"ס.... אפשר לותר על הבקבוק? אפשר שלא ישתה שאוב במשפחתון? הרי הוא יונק ב7, ושוב ב4-5 ו אוכל 2 ארוחות שם (ולפעמים גם מעדן) האם זה מספיק? פשוט לא רוצה תמ"ל ......

באיזו משאבה את משתמשת

ואיך את שואבת? כלומר: כל כמה זמן, במשך כמה זמן, באילו שעות?

ציפיק2

New member
דלקת בשד

יכול בהחלט להפחית כמויות אחרי קצת זמן זה אמור לעבור

זו באמת שאלה שאת צריכה לברר עם עצמך

זו נקודת זמן מסויימת בה את בעצם מחליטה- האם לחזור לשאיבה, או לעבור למוצקים בלבד בגן. בעקרון, אחרי שהגוף יחלים מהדלקת, אם תהיה שאיבה הוא יחזור לייצר את החלב הדרוש לך. מאידך, אם זה איזשהו איתות מבחינתך לעבור לשלב הבא, את יכולה לעשות את הנסיון הזה. האם הוא זקוק לתמ"ל? זה תלוי באיך הוא אוכל וכמה הוא אוכל. האם זה נראה לך מספיק לו 2 הארוחות הללו שהוא אוכל בגן? או שמא יש צורך לעוד משהו? אפשר לנסות לתת לו חלב שקדים (משקדיה ומים) במקום הבקבוק ולראות אם זה עובר במקום החלב שלך. אלו רעיונות, את היא הצריכה לבחור בדרך הנכונה לך.

העיניין הוא

שאני לא רוצה לתת תמ"ל............ בכלל............. האם אפשר להוסיף מעדן במקום הבקבוק?

זה לא עונה על השאלה

אבל.... אני משתמשת באוונט ידני פעם ביום בעבודה אני שואבת. בחצי שעה אני שאבתי 100 ס"ס ועכשיו אני שואבת רק 50.... אני לא מועניינת להגביר בשאיבות.... הילד יונק ב7 בבוקר, ומ16:00 עד הבוקר.... השאלה שלי היא האם אפשר להחליף את הבקבוק הזה בארוחת מוצקים? הוא אוכל 2 ארוחות במשפחתון, פלוס בקבוק של 100, ולפעמים גם מעדן. זה נשמע לי המון....

הי יעל ../images/Emo140.gif

לפי דעתי, התשובה היא כן. מהתיאור שלך נשמע שהילד אוכל מוצקים יפה מאוד, וגם יונק יפה מאוד
. אם אין בעיות אכילה, ויגל לא ממש דורש את הבקבוק, את יכולה לנסות ולראות מה יקרה אם תוותרו עליו. מקסימום, אם תראי שהוא עדיין צריך את הבקבוק, את חושבת שאת יכולה למשוך עוד חודשיים ואז לעבור לחלב פרה בשביל הבקבוק היומי הזה? עוד אופציה - שוב, במידה והילד אוכל כל כך יפה, אין מניעה לתת לו חלב שקדים או חלב אורז פעם אחת ביום. בכל מקרה, חשוב שישתה משהו (גם אם זה מים) במהלך היום.

היי רוני ../images/Emo140.gif

מים הוא שותה.... האם חלב אורז הוא משהו מזין, או שזה סתם קלוריות ריקות? יגלי שוקל 11.5 קילו כבר..... האם זה משנה?

בחלב אורז אין המון ערך תזונתי

זה בעיקר נוזלים. זה טוב אם ילד במשקל גבוה ובכ"ז רוצים לתת לו משהו, או לערבוב עם דברים במקום מים. באיזה משקל נולד? אם עכשיו הוא 11.5?

3.340 בשבוע 37

הוא ניזון על חלבם בלבד.... יש לו גנים כאילו.... גם אני הייתי שמנמוכית....

כמו שורד כתבה לך...

זה לא ממש משהו מזין, וגם לא יותר מידי קלוריות (אלא אם כן את קונה את הממותק). כל הכבוד על המשקל
מה שמשנה לדעתי בעיקר זה איך הילד מגיב להיעדר הבקבוק הזה. נשמע שהוא אוכל יפה מאוד וקלוריות לא יהיו הבעיה שלו... השאלה היא, אם הוא זקוק לבקבוק הזה כ"חלב ניחומים" על כך שאמא לא איתו, או כשתיה, או בשביל להירדם... בכל מקרה, את יכולה להוסיף לו גם עוד אוכל מוצק כמו שהצעת בעצמך. לא הייתי הולכת בהכרח על מעדן חלב בגלל שהם לרוב מכילים המון סוכר או צבעי מאכל... אפשר במקום זה לתת גביע יוגורט טבעי מעורבב עם פרי או ריבה טבעית, למשל

למעלה