לב מאובן

לב מאובן

הכל קורה מהר כל כך, אני לא יודעת אם זה האלכוהול שטישטש אותי, או שההתנפלות שלי עלייך היתה טבעית, או ששני הדברים לא סותרים. אולי דווקא בגלל ששתיתי הייתי מסוגלת לבוא אחרייך לשירותים, להצמיד אותך אליי ולנשק אותך. ככה אנחנו עומדות במשך כמה דקות והלשון שלך בתוך הפה שלי, ושלי בתוך שלך. הידיים שלך בוערות מחום, את מלטפת לי את הגב ואני מצמידה אותך עוד יותר, ועכשיו היד שלי עושה את דרכה לתוך המכנסיים שלך, אבל את עוצרת אותי. אני לא יודעת למה את עוצרת, אבל אני יודעת שזה מעצבן אותי, אז אני מנשקת אותך עוד יותר בחוזקה, ואין לך אוויר לרגע. ברקע קולות הצחוק מהמטבח, הבנות משתעשעות להן ואני רוצה רק להגיד לך שאני מצטערת שאני לא יכולה לתת לך יותר, לתת לך את כולי. זה הלב הארור שלי, שלא מצליח להרגיש יותר. אני מרגישה שאני עומדת לבכות לך מול הפרצוף, אז אני מרחיקה אותך ממני, יוצאת מהשירותים וסוגרת לך את הדלת, כדי שתוכלי לעשות את מה שרצית לפני שנכנסתי אחרייך והפרעתי לך. אני יודעת שאין מישהי שאוהבת אותי יותר ממך, והלב שלי נקרע כשאת כותבת את המשפטים העצובים האלה במסנג'ר. אבל את שקטה, ובשלך, ואת לא לוחצת, ואת לא שואלת למה אני לא רוצה. את פשוט מקסימה. לפעמים אני מתאפקת לא לשלוח לך הודעה, או להתקשר, או להגיד לך לבוא. רק כי אני לא רוצה להכאיב לך יותר. הלוואי והיית יודעת מה עובר עליי, שטוב לי איתך אבל ליבי כמו אבן, כבר הרבה זמן לא מרגיש כלום, ולא מסוגל לתת. אני מצטערת על כל רגע שגרמתי לך סבל. אני מצטערת על שלפעמים אחרי השתיה אני לא שמה לעצמי גבול ואני זורמת עם התחושה היחידה שיש לי - שאני רוצה לנשק אותך. אולי זה טוב שעצרת אותי מתי שרציתי להתקדם. לא מגיע לי לשכב איתך, לקחת לך את גם את הגוף אחרי שלקחתי את הלב. מגיע לך הרבה יותר ממני, ואני יודעת שעוד יהיה לך.

../images/Emo204.gif

תחושה מוזרה, להיות ליד משהי שכל כך אוהבת אותך, ואת, את לא מרגישה אותו דבר. אני מדברת מהצד השני, מהצד שאוהב. במקומה לא הייתי רוצה מחוות קטנות ממך,זה רק יותר מתסכל. חג לבן ושמח!

../images/Emo26.gif

אני יודעת.. יצא לי גם להיות בצד השני. זאת התחושה הכי כואבת שיכולה להיות. אני משתדלת להפסיק עם ה"מחוות הקטנות", כי אני יודעת עד כמה זה מקשה עליה להמשיך הלאה. חג שמח ותודה על התגובה

princhipeta

New member
אחח האלכוהול....

גורם לך להפיל את כל המעצורים, ופשוט ללכת עם מה שבא לך בלי לחשוב.. לפעמים אנחנו נשארים להסתכל בדלת שכבר נסגרה ממזמן, מתאבנים ומפסיקים להרגיש, עד שמגיע מישהו שפותח לך אותו מחדש... אולי זאת לא היא שאמורה להפשיר אותך. חג שמח ושיהיה רק טוב

../images/Emo51.gif

אני מתחילה כבר לפחד שאף אחת לא תצליח להפשיר אותי. תודה , שבת שלום

moree

New member
אין לך מה לפחוד...

יפשירו גם יפשירו,אולי יותר מהר ממה שאת חושבת... (כל ביצה קשה סופה להפצח-והנה הטיה חדשה מהלקסיקון המקור שלי) בהצלחה,מורנוס

למעלה