לב| כמה מוזר.../images/Emo23.gif
אתמול כתבתי כאן הודעה די ארוכה שנעלמה לי לפתע בבוקר שאחרי. אני ממש בטוחה שהיא עלתה לכאן, ואחר כך בדקתי שהיא כאן, ואחר כך היא נעלמה. אולי בגלל שקיבלתי שוב את הסיסמאות שלי לאדמין, ואני יכולה לשחק כל היום וכל הלילה בלהוסיף הודעות, למחוק הודעות ולהגביל את כל אלפי האנשים שרוצים להיכנס לפורום שלנו, ולהיות חלק מהמהפכה המדהימה והסוחפת שלנו
אבל היא נמחקה. מוזר! בכל מקרה - כתבתי שאני מתנצלת על ההעדרות, והוספתי שזה לא עסק שאני כל פעם אתנצל, אומנם כישורי הניהוליים בתחום הפורום מעולם לא היו דוגמא ומופת לניהול פורום, אני מודה, אבל בכל זאת אני מרגישה אשמה! ולכן אני מציעה שנפתור באופן מיידי את המשבר הנוכחי, שבו הכוכב המרכזי של הפורום שלנו הוא ההודעות של תפוז בדבר פורומים משונים חדשים שנקבעים מדי יום, שלא לומר מדי שעה, או חצי שעה. ולכן, פנייתי אליכם בקריאה נרגשת - מאוד - לדעת מה דעתכם, האם צריך לסגור את הפורום? האם אנחנו צריכים לפתוח קבוצת מייל, כמו ביאהו (למי שמכיר?) אולי אנחנו כן צריכים להישאר בפורום, אבל לעשות שינוי מהותי - שאין לי מושג מהו? סיפרתי עוד במייל ש........ אנחנו גרים עכשיו במושב אצל אמא שלי, וזה מאוד משונה! אנחנו ישנים בחדר שבו גדלתי, ואני שוב רבה עם אמא שלי על ענייני סדר וכמה שעות בנאדם יכול לדבר בטלפון (יש דברים שגם בגיל שלושים לא עוברים). הסיבה שאנחנו כאן היא שאנחנו משפצים את הבית שלנו בתל אביב, והסיבה שאנחנו משפצים את הבית היא ש... אני בהריון! למרות שאני כבר בחודש שביעי - גם לי עדיין מוזר לכתוב את זה, ולומר את זה, ולשבת בכל מיני קורסים של נשימות ותנוחות (האו סקסי)
, מאוד מאוד משונה. חשבתי שבמהלך כל החודשים האלה, אני איכשהו אתרגל לרעיון הזה - אבל זה עדיין משונה ביותר, לחשוב שאני אהיה אמא בעוד פחות משלושה חודשים. אני? אמא? אמאלה! זהו. סיפרתי על ההריון השני, של הספר של שלומצי. הוא מתקרב אלינו באותה מהירות שהעוברית שיש לי בבטן גדלה (אולי אני אקרא לה שלומצי?
), וזה כיף גדול. גם העבודה עליה, גם הכתיבה, גם העריכה, כיף גדול. וזו גם סיבה חשובה נוספת שאני רוצה שלא נלך לנו לאיבוד זה לזה, אני אזדקק לעזרתכם, לקריאתכם, הארותיכם ולהערותיכם. אז קדימה לשרשר, קדימה לכתוב, להתעורר, אני מבטיחה להיות זמינה יותר. מב-טי-חה! נשיקות דקשלומצי
אתמול כתבתי כאן הודעה די ארוכה שנעלמה לי לפתע בבוקר שאחרי. אני ממש בטוחה שהיא עלתה לכאן, ואחר כך בדקתי שהיא כאן, ואחר כך היא נעלמה. אולי בגלל שקיבלתי שוב את הסיסמאות שלי לאדמין, ואני יכולה לשחק כל היום וכל הלילה בלהוסיף הודעות, למחוק הודעות ולהגביל את כל אלפי האנשים שרוצים להיכנס לפורום שלנו, ולהיות חלק מהמהפכה המדהימה והסוחפת שלנו