לב אוהב

לב אוהב ../images/Emo99.gif

"לב אוהב." אני מרגיש את כל כאביך אני שומע את מנגינת הלב את חיי אתן בחייך כי אותך אני אוהב. עצמתי עיניים ודמיינתי אותנו חיים בשניים וזוג ידיים מחבקים אותי נותנים לי הרגשה שלא עוזבים אותי אני אוהב אותך כל כך שזה עצוב בלעדיך אני מרגיש נורא רקוב אני רוצה בסה"כ לאהוב אותך להרגיש את חום גופך ולחבק אותך לחוש איתך את כל ההנאות שבעולם להיות לצידך ולהרגיש מושלם לתמוך בך בכל כאב ונפילה ולכבודך אכתוב ואקדיש תפילה. כשאני מביט אל תוך עינך צמרמורת עוברת בגופי כשאני נוגע בזיו פניך ליבי הולם ומתפוצץ בתוכי עצמתי עיניים ודמיינתי אותנו חיים בשניים ושני לבבות עכשיו מתקרבים יחדיו מחזקים את האהבה שלא תעלם לשווא. אני אוהב אותך כל כך שזה עצוב בלעדיך אני מרגיש נורא רקוב אני רוצה בסה"כ לאהוב אותך להרגיש את חום גופך ולחבק אותך לחוש איתך את כל ההנאות שבעולם להיות לצידך ולהרגיש מושלם לתמוך בך בכל כאב ונפילה ולכבודך אכתוב ואקדיש תפילה. ליבי פשוט אפל וקר, אני מרגיש נורא מוזר אבל כשאתה איתי הכל הופך להיות מושלם. אבל אתה רחוק וזה כואב, פתאום בוכה לו גם הלב. אני לא יודע מה לעשות, בינתיים הכאב לא עוזב, אבל תבין שאני אותך אוהב.

i am12

New member
יפה מאוד...

מופשט נורא ומעביר את הרגש. תנסה להתחכם פעם הבאה יותר. אהבתי...

למעלה