לבתי יש יום הולדת

ליMור

New member
לבתי יש יום הולדת

ואני בטירוף מעוניינת להכין לה עוגת יום הולדת מאחר ופספסתי את הסדנא שהיתה עקב מחלה,, אשמח לדעת האם אתן חושבות שיש טעם לנסות על סמך הסברים בלבד?

t a l talim

New member
כן!

תמיד טוב לנסות, אפילו אם לא עובדים כל כך נכון- יהיה לך יותר מה לשאול אחר כך... ואנחנו כמובן פה לעזרתך.

ליMור

New member
טוב,

אז נתחיל מבראשית,, מה עליי לקנות ? מהיכן הציור שאותו ארצה לצייר בשלב הבא אשאל מה הלאה אשמח לקבל תגובה

לאפין

New member
כדאי להתחיל מהכתבה של לידיה

היא מופיעה גם בקישורים. הכתבה מצויינת, עם שתי הסתייגויות - את ה-RFM אל תנסי להכין לבד, אלא תקני. אם תגידי מאיזה איזור את בארץ, אפשר יהיה להמליץ לך על חנות. ההסתייגות השניה היא שאין צורך בנייר אורז. את יכולה לצייר על נייר אפיה רגיל. אם את מציירת בטוש (לא רעיל), הציור יעבור לך עם מעט לחץ ל-RFM. לפני שאת מעבירה את הציור, תעברי עם מגבת מעט לחה על ה-RFM. שלא יהיה רטוב בשום פנים ואופן (אחרת הציור ימרח) אבל שיהיה מעט לח. שימי לב שהציור על ה-RFM יהיה תמונת מראה של הציור המקורי, אז אם יש כיתוב, תדאגי שההדפסה תהיה מראש תמונת מראה. שימי לב גם שציור עם רויאל טוב בעיקר לקוים גסים. אם את רוצה ציור יותר עדין, אולי כדאי לך לנסות לעבוד עם מכחול וצבעי מאכל, למרות שרויאל יותר פשוט להתנסות ראשונה. אם את מחליטה לעבוד עם רויאל, אני ממליצה לך בחום לקנות כ-10 שקיות זילוף חד פעמיות מסיליקון. את יכולה לחתוך להן פתח פצפון ולזלף ישר מהשקית. זה יחסוך לך הכנה של שקיות מנייר אפיה (או לחילופין כמות מטורפת של עבודת ניקוי וייבוש בין צבע לצבע). רשימת קניות: RFM צבעי מאכל - אדום, כחול, צהוב, שחור. כל השאר הם ערבובים. שקיות סיליקון אבקת סוכר (אם את מחליטה לצייר עם רויאל) ברנדי לדילול צבעים מיראז' / נפאז' (אם את מחליטה לצייר בלי רויאל) מכחולים (אם את מחליטה לצייר בלי רויאל) כוסות ח"פ ומזלגות ח"פ לערבוב הצבעים מצרכים לעוגה (טריביאלי, אבל בכל זאת) אני חושבת שזהו. בהחלט יש לך מה לנסות להכין עוגה בלי ללכת קודם לסדנה. צריך רק לקחת בחשבון שכל ההתארגנות תקח לך כמה שעות טובות בפעם הראשונה. אז לבוא עם זמן וסבלנות, ולזכור שאף אחד לא ישים לב אם איזשהו קו לא בדיוק במקום, כי כולם יהיו עסוקים בלהתפעל מהעוגה המיוחדת שתכיני.

מרי-לו

New member
לימור

את מוזמנת להתקשר אלי ואני אשמח לעזור לך טלפונית. גם אני קיבלתי הסבר טלפוני מליהי ודיי הצלחתי...

לימורי...

הזמנתי אותך כבר מספר פעמים להתקשר וההזמנה עדיין בתוקף.... תסתכלי על העוגות של קוקיס ותראי שאפשר לעשות יופי של עוגות מהסברים בלבד. כל שאלה בשמחה אסביר לך. ובקשר לשאלות שלך. יש לקנות ציוד בסיסי בלבד להתנסות ראשונית שזה אומר: ק"ג בצק סוכר, צבעי מאכל בג'ל ואם את ממש רוצה אז גם חותכנים בצורות של לב או פרחים או כל מה שאת רוצה... אבל זה ממש לא הכרחי בשביל התנסות ראשונית. כל שאר החומרים יש בכל בית (כמעט) מכיוון שאני יודעת היכן את גרה אז אני מפנה אותך לתבליני הכפר שבמתחם חונים קונים ברשל"צ ושם את יכולה לקנות את צבעי המאכל ואת הבצק סוכר... יש שם מחלקה שלמה של קישוטי עוגות ולא כדאי להתפתות לקנות כלום לפני התנסות ראשונית... אבל כמו שאני מכירה אותך ואת היצירתיות שלך אני משוכנעת שגם את תתמכרי לנושא הזה! בהצלחה... ואת מוזמנת להתקשר כמובן.

למעלה