לברי חשוב ביותר!!!!!!!!!!!!!

beni1234

New member
לברי חשוב ביותר!!!!!!!!!!!!!

ברי , אני חייבת ליצור איתך קשר, יש לי שיר שאני ממש מחפשת להלחין...זה שיר עמוק ומורכב, ואני צריכה עזרה...אני יודעת שעזרה כזו אני יכולה לקבל רק מגאון מוזיקלי שכמוך...לכן אני ממש חייבת שתיצור איתי קשר בחזרה...אני מבטיחה לך שאם תיצור איתי קשר זה לא יהיה בזבוז זמן....אני מחכה שתיצור איתי קשר...יש לי הצעה חשובה בנושא...בבבקשה אל תאכזב אותי...אני מעריכה אותך כל כך ולכן פניתי אליך....אייסיקיו שלי....227380956...או כאן בפורום...אני מקווה שתחזור אליי....תודה רבה רבה....

xero1

New member
היי זה אני (ברי).

אני מהשם משתמש של הבן שלי. אין לי בעיה להלחין טקסטים של כותבים צעירים. לצערי אין לי אייסיקיו, אבל את יכולה לשלוח לי את המילים במסרים האישיים או לכתוב אותן על נייר ולזרוק אותו בתור מטוס לעברי בהופעה הבאה שלי. נדבר.

israel1986

New member
../images/Emo6.gif

כמה מרושע...

האמ. שלום לך:)

לצערך ולצער כולנו ברי סחרוף לא כותב בפורום הזה... את יכולה לנסות בפורום הרשמי שלו, באתר. לעיתים רחוקות הוא כותב שם.

או פשוט

לשלוח מכתב לנענע דיסק. הם יעבירו לו את זה. הכתובת למשלוח היא: נענע דיסק ת.ד 4153 ת"א 61041 או לנסות לתפוס אותו אחרי הופעה ולתת לו אישית... בכל מקרה, בהצלחה :) ויואב, אני חושב שכדאי שתמחק את ההודעה של הבחור ההוא שהתחזה לברי, בכדי שלא יהיו אי הבנות :)

neta16

New member
ממ נכון

שמעתי על הרבה אנשים שתפסו איתו כמה מילים אחרי ההופעה . ובכלל ברישמי יש להם מפגשים איתו בכל מקרה...תנסי ברישמי שלו יש מצב שגם יפנו אותך לגורמים מסויימים חוץ מנענע דיסק. -נטע-

אין לאן להפנות אותה.

אני מהרישמי. מקסימום יתנו לה את המייל של מנהל הפורום ואם יבוא לו הוא יעביר את זה לברי.

הדעה שלי

הכי בטוח זה לשלוח מכתב לנענע בכתובת שכבר פורסמה כאן, באמת הרבה דיברו איתו אחרי ההופעה כי בד"כ קל לתפוס אמן אחרי ההופעה שלו, בייחוד את ברי. אבל אני לא הייתי מסתמך רק על זה. אגב ברוכה הבאה, את מוזמנת לספר קצת על עצמך.

למעלה