לברט \ ליפרינג

GirlFromHell666

New member
לברט \ ליפרינג

אני ממש רוצה לעשות באמצע (בין לברט לליפרינג) קראתי על כל הסיכונים הסברתי לאמא שלי והיא לא מוכנה כי זה ישאיר לי צלקת מכוערת שתהרוס לי תפנים. למישהו יש מושג אם חייבת להשאר צלקת בולטת ??? אני חייבת לשכנע אותה
אני כל כך רוצה !!

N o k i

New member
צלקת תישאר.

בולטת ה כבר תלוי בך בערך. צורת הצלקת תלויה במספר גורמים: 1. איך הפירסינג נעשה ואיפה: אם תלכי לפירסר מקצועי שיודע את עבודתו זה כבר סיכויים לפירסינג שנראה טוב יותר, וכך גם הצלקת שלו. 2. אם תטפלי בו טוב ותשמרי על הגיינה על מנת שלא יתפתחו זיהומים, זה חשוב מאוד. פירסינג ש"עבר עליו הרבה" במהלך ההחלמה, עלול גם להיראות כך לאחר שתורידי אותו. 3. אם תתחוררי בטיטניום ותסירי כל חשש לאלרגיה למתכת, שעלולה גם היא להשאיר צלקת לא נעימה לאחר מכן. 4. חשוב מאוד לא לשחק בעגיל. כשמשחקים הרבה בפירסינג הוא גם נראה בהתאם. חריצי ומשוך, מנסיון..את לא רוצה לראות איך הצלקת של הנזם שלי נראית. 5. מידת התכשיט. אם תרחיבי אותו, רוב הסיכויים שתשאר צלקת גדולה יותר. 6. נטיית העור שלך להצטלקות. שווה להתייעץ עם רופא עור, למרות שאני מניחה שאת מכירה כבר את גופך ואת הצורה בה הוא מחלים פצעים. אם כל אלה לא יקרו, רוב הסיכויים שתשאר לך צלקת בגודל ראש סיכה.

GirlFromHell666

New member
תודה על ההודעה המורחבת ../images/Emo13.gif

יש לך אולי מושג איפה אני יכולה למצוא דוגמא להראות לאמא שלי של צלקת שנראת טוב ?

shpluck

New member
אצלי למשל לא רואים כלום

מתישהו ידידה שלי ניסתה ,אפילו יותר מאחת לחפש,ועד שלא הראיתי להן באיזה גבה הן לא מצאו סימנים..

למעלה