לברטוריו די פסטה
השבוע הגעתי דיי הרבה פעמים לכרך הגדול . ( תל אביב) ביום שלישי עם הבעל חיפשנו משו קליל ומהיר להכניס לבטן ( טעות !) ואמרתי ננסה.
המקום עמוס לעייפה בשעת צהריים וזה אך מובן .
הזמנו הוא חונקי כמרים עם רוטב עגבניות חציל קלוי וזיתים ,ואני פסטה שמנת פטריות ( מה לעשות אני בנאלית ).
חיכינו וחיכינו וחיכינו ושום דבר לא זז אנשים הלכו ובאו שליחים יצאו ונכנסו ואנחנו מחכים.
בשלב מסוים אמר לנו אחד העובדים הפסטה שלכם כבר יוצאת ותקבלו קינוח מתנה על העיכוב.
נו טוב.
הגיעה הפסטה חמה יש לומר הרטבים סבירים אבל הפסטה ממש ממש לא מבושלת ! אפילו לא נגיסה. .
הערנו לבחור בדלפק שאי אפשר לאכול את זה . הוא הבטיח שהוא מיד מכין לנו אחת חדשה.אבל נמאס לנו לחכות אז הוא אמר שיתן לנו זיכוי וכך היה.
קיבלנו זיכוי ע"ס 42 ₪ כל אחד.
שמחים וטובי לבב הלכנו למלא את בטננו באוליב... ( לא יותר טוב אבל ניחא ).
היום צירפתי את אחותי הצעירה ויחד צעדנו לממש את הזיכוי המיוחל.
הגענו והזמנו היא פסטה עם שמ"ז אגוזים ופטריות ואני פסטה ברוטב שמנת עגבניות.
ביקתי להוסיף מים ונאמר לי שזו תוספת של 9 ₪ שילמתי.ללא שאלות.
אחר כך כשביקשתי לראות את החשבון הסופי ראיתי שמימשנו בזיכוי רק 71 ₪ מתוך ה 84 שהגיעו לנו. שאלתי את האחמ"ש מדוע עלי להוסיף 9 ₪ על המים עם הזיכוי לא מומש במלואו ? הוא טען שהזיכוי הוא רק למנות פסטה.. טוב שתקתי.
ואז שאלתי אותו אם כך האם אני יכולה לקחת תוספות לפסטה ע"ח יתרת הזיכוי שנשארה אך נאמר לי שכבר לא ! משום שכבר בוצעה ההזמנה.
בקיצור הפסטות הגיעו מבושלות וסבירות.
בשום שלב של ההזמנה לא נאמר לנו שעוד יש יתרה בזיכוי ואולי נרצה תוספת עם הפסטה או לחילופין האם נרצה את יתרת הזיכוי לפעם הבאה.
להזכירכם - זיכוי =כסף !גם אם מדובר ב 13 ₪.
לאורך כל ההתנהלות האחמ"ש היה חסר סבלנות ומאוד לא נעים.
בקיצור ברור שלא אחזור .עסקיות טובות יש בשפע בעיר בצהריים
והתנהלות כזו גם אם הפסטה היתה סבירה משאירה לי טעם מר בפה.
מתוקה שבדרך כלל ממש לא מתלוננת !
השבוע הגעתי דיי הרבה פעמים לכרך הגדול . ( תל אביב) ביום שלישי עם הבעל חיפשנו משו קליל ומהיר להכניס לבטן ( טעות !) ואמרתי ננסה.
המקום עמוס לעייפה בשעת צהריים וזה אך מובן .
הזמנו הוא חונקי כמרים עם רוטב עגבניות חציל קלוי וזיתים ,ואני פסטה שמנת פטריות ( מה לעשות אני בנאלית ).
חיכינו וחיכינו וחיכינו ושום דבר לא זז אנשים הלכו ובאו שליחים יצאו ונכנסו ואנחנו מחכים.
בשלב מסוים אמר לנו אחד העובדים הפסטה שלכם כבר יוצאת ותקבלו קינוח מתנה על העיכוב.
נו טוב.
הגיעה הפסטה חמה יש לומר הרטבים סבירים אבל הפסטה ממש ממש לא מבושלת ! אפילו לא נגיסה. .
הערנו לבחור בדלפק שאי אפשר לאכול את זה . הוא הבטיח שהוא מיד מכין לנו אחת חדשה.אבל נמאס לנו לחכות אז הוא אמר שיתן לנו זיכוי וכך היה.
קיבלנו זיכוי ע"ס 42 ₪ כל אחד.
שמחים וטובי לבב הלכנו למלא את בטננו באוליב... ( לא יותר טוב אבל ניחא ).
היום צירפתי את אחותי הצעירה ויחד צעדנו לממש את הזיכוי המיוחל.
הגענו והזמנו היא פסטה עם שמ"ז אגוזים ופטריות ואני פסטה ברוטב שמנת עגבניות.
ביקתי להוסיף מים ונאמר לי שזו תוספת של 9 ₪ שילמתי.ללא שאלות.
אחר כך כשביקשתי לראות את החשבון הסופי ראיתי שמימשנו בזיכוי רק 71 ₪ מתוך ה 84 שהגיעו לנו. שאלתי את האחמ"ש מדוע עלי להוסיף 9 ₪ על המים עם הזיכוי לא מומש במלואו ? הוא טען שהזיכוי הוא רק למנות פסטה.. טוב שתקתי.
ואז שאלתי אותו אם כך האם אני יכולה לקחת תוספות לפסטה ע"ח יתרת הזיכוי שנשארה אך נאמר לי שכבר לא ! משום שכבר בוצעה ההזמנה.
בקיצור הפסטות הגיעו מבושלות וסבירות.
בשום שלב של ההזמנה לא נאמר לנו שעוד יש יתרה בזיכוי ואולי נרצה תוספת עם הפסטה או לחילופין האם נרצה את יתרת הזיכוי לפעם הבאה.
להזכירכם - זיכוי =כסף !גם אם מדובר ב 13 ₪.
לאורך כל ההתנהלות האחמ"ש היה חסר סבלנות ומאוד לא נעים.
בקיצור ברור שלא אחזור .עסקיות טובות יש בשפע בעיר בצהריים
והתנהלות כזו גם אם הפסטה היתה סבירה משאירה לי טעם מר בפה.
מתוקה שבדרך כלל ממש לא מתלוננת !