לברון גיימס מאוד פשוט

WorldCenter

New member
לברון גיימס מאוד פשוט

לברון הוא מפלצת פיזית עם יחסי ציבור חסרי תקדים בליגה, שחקן שנותן ממוצעים מדהימים, באמת שחקן גדול, אבל מה הוא לא ניחן בווינריות אין לו את המנהיגות שהגדולים באמת ניחנו בה אין את האובסיסיות לנצח כל משחק והכריזמה שבאמת הגדולים ביותר ניחנו בה. לברון הוא יותר מכל כמו שאנחנו רואים ב7 שנים האחרונים שחקן של העונה הרגילה, הוא יכול לבוא ולנצח בלי סוף משחקים בעונה הרגילה ולהביא את הקבוצה שלו למקום הראשון בליגה ולזכות בעוד תארי MVP. אבל מה לעשות שהתארים הללו הם לא באמת התארים החשובים, מה שחשוב זה האליפות ולברון עדיין לא ניצח משחק אחד בפיינלס. יש פה המון אנשים שכותבים שלברון טוב יותר משחקן אחר שמשחק בליגה רק הם שכחו שאותו שחקן הוא ההפוך של לברון, אותו שחקן הוא שחקן של פלייאופס, הוא שחקן מלא כריזמה עם אובסיסיות לנצח כל משחק ומשחק, מנהיג ענק ומישהו שתמיד אפשר לסמוך עליו ברגעים המכריעים, שגם שהוא פצוע עם 3 פציעות שונות בגוף ייתן את הכל ולא יציץ על פציעה זאת או אחרת, שחקן שנותן דוגמה לאחרים ומשפר אותם, מנהיג ווינר ענק כבר אמרתי. גם אם לא ייזכה באליפות השנה לא ניתן בשלב זה להשוות בינו ובין השחקן האחר,

ה מרקיז

New member
תם עידן לברון ג'יימס הראשון

עכשיו יתחיל העידן השני. הכוונה היא שלברון ג'יימס לא יוכל עוד להביא אליפות בתור מגה סטאר בודד, ואי אפשר להגיד שהצוות המסייע שלו לא היה מעולה. פשוט המאמן לא שיחק איתם בצורה הנכונה.. מלבד זאת ברגעים במכריעים אם לברון ג'יימס היה באמת ענק בדורו הוא היה דורש את הכדור לכמה דק' ומנסה להתשחט על המשחק כמו שקרה לד'ורדו ולקובי שהיו להם צוותים מסייעים מעולים אבל מה לעשות שלפעמים כל מה שצריך אלו רגעים נדירים של התעלות. העידן הבא של ג'יימס זה להתחבר לקבוצה או להרכיב קבוצה של סופרסטארים, משהו בסגנון של בוסטון וזה למעשה הצ'אנס היחידי שלו לקחת אליפות בליגה הזו. כך שבכל מקרה, זאת לא תהיה אליפות שתהיה חקוקה על ג'יימס, זו תהיה אליפות קבוצתית יותר שמרוב שחקנים טובים שהתקבצו למען מטרה אחת לא תהיה להם ברירה והם יהיו חייבים לסיים עם טבעת, וגם זה כנראה יקח זמן. אולי שנתיים שלוש, בגלל זה אמרתי בשרשור אחר שהדיון על לברון-קובי יכול לרדת מהמדפים ל 3 שנים הבאות בערך. קודם כל נראה את לברון ג'יימס זוכה באליפות, אחר כך נראה אותו שומר על הכושר הזה, ואחר כך יהיה ניתן להשוות אותו לקובי. נק', ריבאונדים, אסיסטים וכל מיני קשקושים סטטיסיטיים לא יכולים רלוונטיים. המשחק הזה היה הסטורי מהבחינה הזו שהוא הוריד את ג'יימס ממדרגת הג'ורדן כנראה לנצח. לברון לא יקח קבוצה על הגב שלו, שוב עם צוות מסייע אדיר, ויוביל אותם לאליפות למרות שכבר שנתיים רצוף הוא מסיים ראשון את הליגה ויש לו יתרון ביתיות. אם שואלים אותי מה הכי נכון ללברון לעשות זה לחתום בקליבלנד מחדש, שאקיל יורד להם מהפיי רול, הם יבצעו התאמות קטנות יחליפו מאמן והאנרגיות החיוביות שייבצעו מהמהלך הזה יובילו את קליבלנד לדעתי שוב למקום הראשון ועם יותר סיכוי לנצח בעונה הבאה. אם יעבור לניקס שמיקס וכל מה שמסביב.. הוא ייזכר כעוד שחקן מעולה אבל לא הסטורי.

go lakers go

New member
זה ששאקיל יורד להם מהפיי רול לא נותן להם כלום

כי גם אחרי זה הם מעל תקרת השכר,ולא יכולים להחתים שחקן אחר באותו סכום. יש להם שם את ורז'או עם 11 מיליון,גיימיסיון עם 12 מיליון,ומו עם עוד כמה מיליונים טובים(אין לי כוח לבדוק כמה) מה שכן,ואף אחד לא ציין זאת עד עתה,לברון יכול לחתום על חוזה לשנה או שנתיים נוספות בקליבלנד,או בכל קבוצה אחרת. לדעתי זה יהיה הצעד הכי חכם שלו,כי להתחייב ל 5 או 6 עונות לכל קבוצה זה בבחינת התאבדות עבורו. הוא עשה פחות או יותר את אותו מהלך שחתם ב 2006 "רק" ל4 עונות ולא ל 6 או 7 כפי שיכל. לגבי כל יתר תוכן ההודעה שלך מסכים לחלוטין.הלילה נפל דבר ב NBA ובגזרה של לברון. כל ההייפ המטורף שהיה לו התחלף בין רגע בחיצי ביקורת וקטילות מטורפות בכל מדיה אפשרית בארצות הברית. הוא הרוויח את זה ביושר.והעונה באמת אי אפשר לומר שהוא שיחק עם נגרים בני נגרים כי ריפדו סביבו אחלה צוות משלים,ועובדה שכולם ללא יוצא מהכלל כאן ובארצות הברית( טוב לא כולל SOMONE) החשיבו אותם ללא עוררין למועמדת מספר 1 ובהפרש ניכר מכל היתר. נקווה עבור לברון שהוא סוף סוף יבין שהעונה הסדירה היא כלום ושום דבר. העונה האמיתית מתחילה בפלייאוף ושם נמדדים הגדולים באמת. בקטע הזה יש לו עוד הרבה ללמוד מקובי,וכמו שאמרת הדיון קובי VS לברון יורד עכשיו מהמדפים לפחות לכמה עונות טובות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני חושב שגם החוזה של ג'יימיסון נגמר לא?

go lakers go

New member
נשלח מוקדם מדי

בוודאות לא מסתיים הקיץ אני חושב שבמקרה הטוב עוד עונה , ובמקרה הרע עוד שנתיים. אחרת וושינגטון לא היו עושים עליו טרייד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
צודק, ב-2012

ת'כלס חוץ משאק אין להם אף חוזה נגמר העונה.

Oxycodone

New member
אבל יש לו חרא של צוות סביבו

חוץ מגיימיסון, וויליאמס וווראזו לצרכי הגנה אף אחד שם לא שווה לשחק בחמיישה של אף קבוצה בליגה. בחייך פארקר מתחיל? כוכב אירופי מזדקן? ווראזו שאק וזי אף אחד מהם לא מסוגל לעושת נקודות מהצבע. יש לידו רק אפסים שהוא סחב לבד שבע שנים.

אתה מצפה מאדם אחד לקחת אליפות לבד?

זה לא הולך ולא הלך... אין ללברון הרבה עזרה בקליבלנד וזאת התוצאה. גם מייקל אלוהי הכדורסל לא הצליח לעשות זאת לבד בלי שחקנים טובים אחרים לידו.

Oxycodone

New member
מסכים

לברון שחק ענק, ובעונה הרגילה הוא הצליח לעשות את זה. אבל בסדרה של 7 משחקים מול קבוצה הגנתית, הוא לא יכול לבד. אין לו שם עזרה. השחקנים לידו הם רול פליירס של קבוצות נחותות.

rapgamer4ever

New member
בוא לא ניפול כאן

ללברון יש מספיק עזרה כדי לקחת אליפות. יש לו קו קדמי עמוק, מגוון ואיכותי, והוא מוקף בגארדים קלעים ושומרים טובים. הבעיה העיקרית היא מייק בראון שהוא מאמן כושל, מה שגם שלא בטוח שמדובר בבעיה קריטית. לברון נכשל השנה, אז מה? גארנט לא הצליח לקחת אליפות ב-2004 כשהיה לו לראשונה צוות מסייע ראוי. גם קובי לא הצליח ב-2008 עם צוות מסייע חזק בתור הסופרסטאר של הקבוצה, ובמקרה או שלא במקרה הודח מול אותה הקבוצה. ומה עם נוביצקי ונאש שהיו להם צוותים מסייעים ברמה טובה במשך שנים ומעולם לא הצליחו לקחת אליפות? בינינו, אני בספק אם גם וויד היה לוקח אליפות בכל שנה אחרת בעשור הזה, או לחילופין עם פחות פרגון מהשופטים. בואו נכנס לפרופורציות. בודדים מצליחים כבר בצ'אנס הראשון בתור הסופרסטארים של הקבוצה. לברון נכשל לראשונה, צריך לזכור שזה כשלון, אבל זה עדיין לא אומר שום דבר. לא תמיד חייבים לתרץ את זה בצוות מסייע, מאמן וכו'- לפעמים הכל בסדר וזה פשוט לא הולך. הלייקרס של 2008 דומים מאוד לאלה של 2009, כמו גם דטרויט של 2004 לעומת 2005. לברון לא הצליח בפעם הראשונה, ואם הוא ישאר בקליבלנד עם אותו צוות מסייע (רצוי עם מאמן אחר אבל גם עם בראון זה אפשרי) הוא יוכל להצליח בפעם השנייה, השלישית או הרביעית. צריך לזכור שיש אלופה אחת ו3-4 קונטנדריות חזקות וראויות.

ה מרקיז

New member
הליייקרס של 2009 שונים לחלוטין מ 2008

ביינום ואריזה לא שיחקו ב 2008. אודום שחקן מעולה אבל הכי טוב כשהוא עולה מהספסל, ומול קבוצת הגבוהים של בוסטון כל שחקן מעל 2.08 הוא חשוב. שלא לדבר על אריזה שבמקומו שיחק לוק וולטון, שחקן שאין לו מקום גם בסקרמנטו. אלה הבדלים מאוד משמעותיים בשביל קבוצה שרוצה לקחת אליפות ויותר מכך מול בוסטון של 2008 . אבל מה קשור לברון ג'יימס לנאש, נוביציקי ושאר הירקות, הרי דיברנו על לברון בתור תופעה יוצאת דופן. בתור תופעת ספורט חד פעמית הוא היה אמור לעשות משהו יוצא דופן והוא לא עשה. אם מתחילים לדבר על זה שהוא צריך מאמן-על + צוות שחקנים כמעט מושלם זה כבר ממעיט מהערך של ג'יימס כי לקחת אליפות ככה גם וויד יכול. וגם גארנט, וגם פירס. כמו שאמרתי, אני מקווה שהוא לא יהפוך לעוד סתם שחקן , אלא יישאר בקליבלנד ויביא להם אליפות באיזשהו שלב, אולי עוד שנתיים. זאת תהיה האליפות הכי מתוקה שלו. לא רק זה, צעד כזה יראה מחויייבות כלפי המועדון וגם שאר השחקנים ירגישו במחוייבות הזו ויידבקו ממנה. כמו קובי בלייקרס, כמו גארנט-פירס בבוסטון, כמו דאנקן בספרס.

rapgamer4ever

New member
תמיד יש סיבה בדיעבד לנצחון ולהפסד

אף קבוצה היא לא זהה והיכולת של השחקנים עצמם לא זהה כי הם משחקים נגד קבוצות שונות. אני אישית מאמין שאם הלייקרס 09' היו פוגשים את בוסטון 08' הם היו מפסידים. יחד עם זאת, אני מאמין שאם הלייקרס 08' היו פוגשים את אורלנדו 09' הם היו מנצחים. הזכרון שלנו סובייקטיבי וזוכר את ההשפלה בסדרה מול בוסטון, אני רק אזכיר לך ש80-90 אחוז מהפרשנים הימרו על הלייקרס בסדרה מול בוסטון. אז הם לא דיברו על מחסור בשחקנים כמו אריזה וביינום, אלא על המכונה ההתקפית הכי טובה בליגה שנראתה מזה זמן רב (כולל פיניקס שחגגו בעונה הרגילה ונעצרו בפלייאוף פעם אחר פעם). בקיצור, מי שניצחה את הסדרה האחרונה נזכרת כגדולה ומי שהפסידה את המשחק האחרון נזכר כשזו שהיה חסר לה ה-X. זה לא תמיד נכון והרבה דברים תלויים בנסיבות. אם בוסטון תצליח לקחת אליפות השנה, תסריט שהוא כרגע הגיוני, נוכל לשאול את עצמנו מה היה קורה בשנה שעברה אילו גארנט היה בריא. האם גם אז ללייקרס היה חסר את ה-X שאולי יהיה לה בשנה הבאה כשהיא תיקח אליפות? יש קבוצות ברמה גבוהה שמסוגלות לקחת אליפות, קליבלנד היא אחת מהן. לצפות שהיא תיקח אליפות כל פעם זו ציפייה קצת מוזרה בעיני. בינתיים המאזן של לברון הוא כשלון אחד ו-0 הצלחות. בדיוק כמו שיהיה המאזן השנה של שלוש מתוך 4 הנותרות (אולי פיניקס לא, כי ממנה בכל מקרה אי אפשר היה לצפתו לקחת אליפות).

ומה תגיד על הסויפ של הספרס מול קליבלנד

בגמר לפני כמה שנים 4-0? לברון היה שותף לאותה סידרת גמר כושלת של קליבלנד. היכולת של לברון מצויינת, אבל ברגע שקליבלנד מגיעה לשלב עם קבוצה קבוצתית ומספיק חזקה היא נכשלת, כי יש לה בעיקר את לברון ושחקן ועוד שני שחקנים לידו. לא חושב שמאמן אחר היה משנה את המצב של קליבלנד או מביא אליפות בלי לחזק את הסגל של הקבוצה. לכן למה ללברון להשאר בקליבלנד, אם הוא יכול לעבור לקבוצה עם שלד יותר חזק ומאמן יותר טוב??? לברון הוכיח נאמנות לקליבלנד מספיק זמן ונכשל איתה לזכות בתואר יותר מפעם אחת. בוסטון של 2008 עשתה בית ספר לליקרס בגמר ואי אפשר לומר שזה היה כישלון של קובי והסגל של הלייקרס, כי בוסטון הייתה עם הגנת ברזל, שנתנה לה את האליפות בצדק ולא במקרה.

rapgamer4ever

New member
מה יש להגיד? הספארס אכלו אותו

לא היה לו שום סיכוי. זה בכלל הצלחה שהוא הצליח לצאת מהמזרח (שהיה מאוד חלש באותה שנה) עם העלק סגל שהיה לו. אני לא יודע אם הבנת למה אני מתכוון כשאני מדבר על נסיבות. מבחינתי אם הפלייאוף מתחיל היום מחדש, יש לקליבלנד סיכוי לקחת אליפות. הם מספיק טובים. וכן, בוסטון 08' הייתה רמה מעל הליגה באותה תקופה ובאופן כללי אחת הקבוצות החזקות שיצא לי לראות. ולא, היא לא לקחה אליפות במקרה ולדעתי גם הייתה פייבוריטית לקחת אליפות בכל אחת מהשנים 2006-2009. אבל הלייקרס 09' הם לא כאלה. הם לקחו אליפות בזכות, אבל הם לא אלופה אקסטרה חזקה. לדעתי גם קליבלנד בנסיבות אחרות עם אותו סגל ואותו מאמן יכול להיות אלופה. לא אלופה חזקה במיוחד כמו בוסטון 08', אבל אלופה. לא חסר להם כלום בצורה חמורה.

Oxycodone

New member
אבל זו הטעות שלכם !!

לברון ככ טוב שהוא גורם לצוות המסייע העלוב שסביבו להראות כמו שחקנים, אבל פשוט שחקנים מאוד בנוניים. צריך להבין שרוב מה שקליבלנד הגיעה זה רק בגלל שהוא סחב אותם על הגב שלו, בלי לברון אין פלייאוף בכלל. וויליאימס - שחקן בינוני שהוא לא בדיוק רכז בכלל. פארקר - פותח בקבוצת אן בי איי? ווראזו? - נותן הגנה טובה אבל לא יודע לקלוע. שאק - סוס מת. זי - סוס מת. גיימיסון - רול פלייר מזדקן. הוא לא יכול לסחוב אותם על הגב שלו, ברור שבמשחקי ליגה הוא יכול לנצח כי יש לו אחלה יכולת אישית. אבל בסדרה של 7 משחקים מול בוסטן שמשחקים הגנה? שאין לו גבוה אחד שיכול לעשות נקודות מהצבע? אין איתו אפילו גארד אחד נורמלי, פארקר זקן וווסט לא שחקן יציב, ווייליאמס לא רכז בכלל. והוא סחב אותם על הגב שלו כל העונה כי יש יכולת אדירה, ברור שבסדרה של שבעה משחקים שהוא לא יעשה את הנקודות הם לא יקלעו את זה במקומו, כי הם שחקנים שלא שווים פלייאוף בכלל.

somone141

New member
אתה בא בטענות לכולם, חוץ מלג'יימס

קודם כל, מדהימה אותי הנטייה של אוהדי קבוצות המזרח להתחבר ללברון כ"כ בקלות.. לברון ג'יימס היה גרוע בסידרה הזו, ואני לא שומע טיפת ביקורת עליו, מדוע? הוא שוב נחנק במאני טיים, אבל הצוות שלו אשם, כן, הצוות, ההוא שכשחובר לו יחדיו אין אחד שלא חשב שמדובר בצוות מצוין. ג'יימסון היה כוכב בוויזרדס, נתן שם עונה מצוינת, בא לקליבלנד ונראה כבוי ולא אותו שחקן. לברון פשוט הרס אותו בכך שלא שיתף אותו מספיק, לא גרם לו להיות מעורב במשחק ההתקפה, בטח לסקנד אופצ'נס כמוהו. ג'יימסון טוב כשהוא יוזם מהלכים, אבל בקליבלנד הוא נראה כמו פליט שמחכה לכדור פעם ב-10 התקפות. בטח שלא יבוא לידי ביטוי. לברון הוריד לו את הביטחון, כמו גם לפארקר ושאקיל בכך שלא עירב אותם מספיק. לברון יכול לבוא בטענות רק לעצמו. הוא הפסיד את הסידרה, הוא כשל, הוא נחנק, הוא אוברייטד, ביחס לציפיות ממנו. אותי, הוא ממש לא הפתיע כי מלכתחילה ידעתי שזה מה שהוא שווה.

קליבלנד כבר שנתיים ברציפות

הקבוצה עם המאזן הטוב ביותר בליגה. מספיק עם הניתוחים בדיעבד האלו. ככה זה בספורט, כשיש קבוצות ברמה דומה, לפעמים אחת לוקחת, ולפעמים השנייה. ללברון היה בעיקר חוסר מזל ואולי עוד כמה דברים, אבל לא צריך להיסחף. לוזר או לא לוזר, לא יכול לקחת אליפות ככה, כן יכול לקחת אליפות. אתם מזכירים לי את עופר שלח, שגם אם רג'י מילר יזרוק שלשה פנויה לגמרי, אם הוא יחטיא הוא יאמר "זאת לא הזריקה שלו", ואם אני אקלע משלושת רבעי מגרש הוא יגיד "זאת אולי נראית זריקה קשה, אבל וינסטון התאמן עליה הרבה"). אם הוא יעזוב את קליבלנד, וזה ההימור שלי, זה יהיה פשוט כי מאוד מתסכל להגיע 4 שנים ברציפות לפלייאוף וליפול בכל מיני שלבים שונים, כשהציפיות כ"כ גבוהות. אני די בטוח שבסוף הוא יקח אליפות עם קבוצה מסוימת, אבל לא בטוח שזה יהיה בגלל שהוא התבגר, בגלל שהקבוצה יותר מתאימה לו או כל דבר אחר. זה פשוט יהיה כי הנסיבות והמזל יאפשרו את זה. בוסטון קבוצה מפלצתית, הטריו+רונדו מדהימים. גם לייקרס קבוצה מדהימה. גם אורלנדו לא רעה. ג'ורדן שלט בליגה באופן בלתי מעורער, אבל בתכל'ס, שיקגו בהחלט היו יכלים למעוד מול יוטה. ושיקגו של ג'ורדן היתה עלולה למעוד גם מול כל אחת מהקבוצות האלו. יכולת של שחקן וקבוצה שופטים לאורך זמן ולברון נותן כבר כמה שנים מדהימות.

למעלה