לברוח מהשוחרות

janakatan

New member
לברוח מהשוחרות

אנשים תברחו מהדבר הזה שנקרא שוחרות....אתם לא יודעים איך אתם הולכים לדפוק לכם את השרות הצבאי ואולי גם את החיים...בואו נתחיל מזה שהיחס שתקבלו יהיה משפיל ולא כמו שאתם חושבים שתקבלו ואתם תהיו תקועים בתפקיד מסריח ומשעמם כל השירות שלכם...ואתם לא יכולים להגיד שעכשיו שאתם בבית ספר אתם נהנים...במקום להיות כמו נער רגיל שלובש מה שבא לו,שיש לו ים בנות בבית ספר וחוזר הבייתה בשעות נורמליות ובצבא הוא יוכל לבחור כל מיני תפקידים ולא כמו עכשיו שקבעתם את התפקיד שלכם מכיתה ט´ אז כדאי לעזוב....כל החברים שלי שסיימו בתור שוחרים שבוזים בצורה מטורפת

keren201

New member
ממש לא נראה לי!!!

איזה שטויות אתה מדבר, אני מכירה הרבה מאוד אנשים שסיימו בתור שוחרים, כולם בבסיסים טובים, ויש להם אחלה ג´וב, אז דיי לבלבל את השכל,אולי זה רק אצלך! יחס משפיל?ממי?מהחברה?מהמפקדים?אז"ש(אז זהו שלא)

janakatan

New member
תגובה

את לא מבינה עדיין איפה את נמצאת...אני לא יודע באיזה כיתה את...אבל את תיראי את זה בהמשך...כל החברים שלי פשוט על הפנים בצבא...והם סיימו בתור שוחרים וגם יש כמה מכונאים....הם פשוט שבוזים ואני מכיר כמה חבר´ה שסיימו י"ד בתור שוחרים ובסוף הקורסים שהם קיבלו...שאמורים להיות טובים ומובחרים בגלל שהם עשו י"ד,אז את הקורסים האלה עשו איתם אנשים שסיימו י"ב כמו כל ילד רגיל והתגייסו לצבא...אז סתם ביבול שכל כל הקטע הזה של השוחרים....ומצד אחד תחשבי כמה זמן תהיי בצבא בתפקיד שהוא לא הכי מעניין וכיפי בידיעה שאם היית מתגייסת רגיל לצבא היו לך הרבה יותר אפשרויות

oleg_kh

New member
אחי אתה צודק ב-100% !!!

אני ברחתי באמצע י"ב ולא מצטער על זה שאין לי בגרות העיקר לא להיות מכונאי בצבא.. הילדים פה עוד לא קולטים את זה ואני ניסיתי להסביר להם אבל תחכה שהם יגדלו קצת ויגלו על מה הם נפלו...

נכון...

אני גם מכיר הרבה מאוד אנשים שלמדו בטכני והיום הם בתל נוף, בחצרים ובכל מיני בסיסים שונים. אז תחשבו על זה!

pure_as_fire

New member
אתה קיבלת חצי סיפור

מגירסה של ממ"סניקים אומללים אתה לא יודע באיזה תנאים כול אחד בחר מה שבחר ורק בגלל שאמרת שכול אחד קובע תפקיד בכיתה ט אפשר להבין שאתה מדבר רק ממה שמעת ובמקרה כזה אם הוא כזה עדיף שלא תדבר בכלל. אני לא מקבל יחס משפיל אלא הרבה יותר טוב ממה שקיבלתי במקיף אתה באמת מדבר מלא שטויות ומלא דברים שלא נכונים במיוחד ואולי חשבת שאנשים בחרו תפקיד שהם רוצים בגלל זה הם רוצים תטכני כי ככה הם ידיעו אליו מצטער לבשר לך אבל אתה רק מדבר בולשיט לפחות ממה שכתבת בהודעה זו ומה ציפית שלא ידפקו ממ"סניקים? לזה רובם נועדו......

oleg_kh

New member
אתה חושב שלאלקטרונאים יותר טוב ?

אוי אוי אוי אוהבים כאלה כמוך בטייסות ובבסיסים..חכה שתגיע לצבא. צפויות לך הפתעות.

pure_as_fire

New member
תעשה לי טובה

אני לאבטוח שעברת מספיק כדי לדעת מה הולך אלק´ חלק נדפקים זה בטוח, אבל ממ"ס יותר ואתה בעצמך אמרת את זה ! וכמו שאמרו בעבר, חלק לא נועדו לזה, ואותו חלק לפעמים לא מתוודע לזה מבפיק מהר, וזה מה שקרה לך...... המקרה שלך הוא פרטני

oleg_kh

New member
טוב תקשיב לי ....

אל תתוכח איתי מה עברתי ומה לא, כי כשזה נוגע לצבא אין לך עשירית מהידע שלי. אני עברתי מספיק כדי לדעת שכל אנשים גף טכני נטחנים לא משנה באיזה תפקיד הם, אתה חושב שממ"ס נדפקים יותר? צפויה לך הפתעה, חכה שתנחת באיזה גף נש"מ ותנקה אבק מטילים כל היום ותצא כל שבועיים, ממש כיף של עבודה. או שתיפול לאיזה מכולה מסריחה שתצטרך לתקן מכשירי קשר 3 שנים..תרגיש איזה כיף זה. אם אתה מרגיש שנועדת לזה, אז סבבה, כנראה שאתה אוהב להיות עבד..אני מבין את הגישה הפלצנית שלך וראיתי הודעות שלך גם בפורומים אחרים רק תדע שחבל על היהירות שלך כי היא תתפוצץ כמו בועה ברגע שתגיע לצבא. תאמין לי שאני נודעתי לזה, אני חי טכנולוגיה אבל לא מוכן להיות עבד בצבא, ולכן אני מעדיף ללכת לקרבי וגם לתרום יור למדינה ובמיוחד לעצמי. תהנה ואל תטרח להגיב לא מעניין אותי.

pure_as_fire

New member
מעניין

אני יהיר ולא מבין כלום אתה פסימי ומתייחס תמיד לחרא באמת מעניין....

תראה

היות ואני שוחר לשעבר אז אני אגיש לך שהמצב הוא לא כל כך נורא ותלוי איך אתה נופל ומי החברים שלך בבית הספר. בזכות הטכני יש לי המון חברים שעזרו ועדיין עוזרים לי כן אני גמרתי מסלול מכונות וכן אני הייתי מנוען מטוסים, סיימתי את השירות לאחר ארבע שנים (כן החתימו אותי שנת קבע). נכון שאתה קובע את העתיד שלך, אבל אתה לומד מקצוע ואתה לומד עוד כמה דברים שחסרים לאנשים. עכשיו חברים שלי שלמדו בבתי ספר מקצועיים, היו מסיימים באותה שעה פחות או יותר כמו בטכני. אחרי הצבא אתה עושה מה שאתה רוצה ולומד מה שאתה רוצה. אני לדוגמא עזבתי את תחום המכונות ועברתי לתחום מדעי הרוח. אני חייב להודות, שבזכות הטכני (כן אני בוגר הטכני של ח"א) אני למדתי לעבוד לבד וכמו שצריך ולא לפחד מאתגרים ... אבל כמו שאני רואה אתה מפחד אז סע לשלום המפתחות בפנים אף אחד לא מחזיק אותך. כיום אני יושב וכותב את הד"ר שלי לאוניברסיטת אוקספורד (שם גם עשיתי את התואר הראשון והשני שלי). אני חייב להודות לטכני שהוא לימד אותי איך לעבוד כמו שצריך ובצורה מסודרת.

keren201

New member
שמע זה תלוי ברצון וביחס

אם תצליח או לא,או אם תאהב את כל הקטע של השוחרות תלוי רק בך.... אם אתה בן אדם טוב, ולא איזה מתפלצף או פוזאיסט, אנשים יהיו איתך בסבבה וככה יהיה לך יותר כיף.... אתה לא צריך להיות איזה אידיאליסט, לדעת לעבוד בצוות ותראה שהכל זורם לך.... אם לא...אז מה להגיד לך, רואים את התוצאות,זה לא אותו כיף... גם אם הציונים שלך לא יהיו בשמיים,אבל יהיה את היחס החם של החברה אתה תראה שכיף לך... נגיד אני,אני נהנת שם.... כי יש גיבוש מסוים,ולא רק בכיתה...כל הבית ספר גם המדריכים(אבל תמיד יש את היוצאי דופן) וגם המפקדים,בהולץ יש אחלה מפקדים... וזהו בקיצור.. ולבסוף,כל אחד והדעה שלו... אם לא מוצא חן בעינך/בעינכם אבל אל תגידו "תעזבו" "זה רק ידפוק אותכם" כי זה לא ככה!

זה מה שאני אמרתי

תלוי מאוד בחבר´ה שלך וכמו כן אני לא מתהדר בתעודת בגרות משולמת של מאיות וכדו´ הממוצע שלי הוא 85 ועבדתי קשה בשבילו ...

למעלה