לברוח לאילת...

ד נ ע

New member
לברוח לאילת...

אני כנראה אברח לאילת לחפש מועדפת בזמן הקרוב יש למישהו טיפים ? מישהו ניסה את זה ? קל למצוא שם עבודה ? (במלונות בעיקר כמובן) יש כאלה מלונות שנותנים מגורים במלון - זה נפוץ או רק במקרים מיוחדים ? אם למישהו/י יש המלצות לגבי הנושא אשמח אם תשתפו.. תודע מראש
לילה טוב.

Soya5

New member
רוב המלונות הגדולים

"נותנים" מגורים. זתומרת שהם שומרים לך מקום בקומפלקס של כל העובדי מלונות (לא יודעת מי עוד גר שם) ומשלמים על זה בערך 800 ש"ח בחודש. יש שם בריכה וקפיטריה וזה תקוע בחור ליד האזור תעשיה. לדעתי עדיף לחפש דירה.. לפתאל נראה לי יש מגורי עובדים באזור המלונות, ולשאר כמו שרתון והילטון זה בתוך אילת. אף פעם לא גרים במלון... נראה לי שממש קל למצוא שם עבודה כמלצרית או צ'קרית נגיד. מלצרית לובי עדיף. את יודעת שזה סוג של צבא, אני מקווה. זתומרת, ככל שהמלון יותר יוקרתי ככה המשמעת יותר גבוהה. זו יכולה להיות קריעת תחת של עבודה מועדפת, אבל יכול להיות גם כיף כי יש שם אווירת נופש כזאת.

ד נ ע

New member
מגורי עובדים של פתאל

צריך לשלם בנוסף ?? כילו.. זה לא ברור להם שזו העבודה היחידה במשרה מלאה ? איך "מתקבלים" למגורים שלהם ? אני מניחה שהם לא מציעים את זה לכל אחד.. ? בתאכלס המלונות הגדולים שלוקחים 800 ש"ח אני מניחה שמנכים את זה מהמשכורת -זה כולל ארוחות וכל השירותים הנלווים... לא ? לגבי זה שזה כמו צבא.. אולי בתפקידים היותר מקצועיים.. אני מתארת לעצמי שלמלצרית או צ'קרית בסך הכל מתייחסים כראוי ואין סיבה לדאגה במקרה שלי בכלאופן.. מעבודה קשה אני לא מפחדת. תודה.. למישהו יש עוד עצה או טיפ ?

Soya5

New member
הממ

מזתומרת בנוסף? את לא מקבלת את המגורים חינם, את משלמת עליהם כאילו את שוכרת דירה. הגיוני שמנכים את זה מהמשכורת, לא יודעת. מקבלים את זה ע"פ מקום פנוי, לפי מיטב ידיעתי. ורק שתהיי בעניינים- זו דירת חדר עם שותפה, מטר על מטר ומטבחון קטן. ממש לא שווה 800 שקל. בטח שלא באילת, שלא נראה לי שהשכירות שם גבוהה בכלל. והאוכלוסיה שם די מגעילה לדעתי. האבזור בחדר הוא כזה- שתי מיטות יחיד, ארון, מיקרו ו... זהו בערך. טלויזיה צריך להשכיר למשל. זה נראה אולי מפתה לגור בקומפלקס כזה עם שער, בריכה, קפיטריה וכל החרא הזה, אבל עדיף לעלות לקומה שלישית בלי מעלית לדירה חמודה שיהיה לך בה חדר משלך. (אני מדברת על המגורים של הילטון, שרתון וכל אלה בקומפלקס הזה בתוך אילת) אני לא יודעת, אולי יש אנשים שאין להם בעיה עם זה, אבל לי זה נראה ממש זוועה לגור עם בן-אדם אחד בחדר חצי שנה או יותר. זה עדיין לא צבא, אחרי הכל! אני מקווה שהצלחתי להעביר את המסר :) מבחינת העבודה, זה באמת לא מקום לדאגה... את צודקת. ואני חושבת שלכולם מתנהגים כראוי, רק העלתי את זה שתדעי. שיהיה לך בהצלחה!

למעלה