לבקש לעוד כאב

לבקש לעוד כאב

כי אני רוצה יותר, להרגיש, לכאוב ולהתענג על הכאב שאתה מעניק לי להודות על כל צביטה, כל נשימה מהולה בהצלפה להעריץ כל תנועה נוספת, לבקש לעוד כמיהה להרגיש אותו.
מה דעתכם על בקשה לעוד? מוכר לכם? מותר? רצוי? אסור בהחלט? נשלטים ושולטים מה דעתכם על סאבית שמבקשת עוד? רוצה שיעניק יותר מכאביו, מגעו?
כי אני רוצה את כאביו, רוצה שיעניק לי.. לקבל את שיש לו להעניק, להיות שלו לתת עצמי שיבנה אותי לאחת שלמה איתו... שלו...

G I R L P

New member
בהחלט

רצוי ואף נכון, לבקש את אשר את רוצה... לי אישית לוקח זמן עד שאני אוזרת "אומץ" או החלטה לפצות את פי ולומר לו "עוד"... וחבל. כי אם ה"עוד" היה מגיע יותר... מאמינה שהייתי נהנת יותר...., גרררררררררררררררררררררר

Cגלית

New member
בעד

בעד להפתח, לדבר על הכל, גם על הרצונות והתשוקות. תמשיכי להנות

Master Stav

New member
תבקשי ....אמרתי לה

אחד הדברים הראשונים שאני מסביר בכל קשר בו אני נימצא היא החשיבות שאני מייחס לתקשורת פתוחה לחלוטין אנחנו נימצאים בקשר בכדי להעניק לבן/בת הזוג את העונג את התמיכה באם בת/בןם הזוג לא יגידו את זה אני אוהב/ת אני רוצה עוד איך נדע ? כן יש כאלו שיודעים לקרוא את הגוף ולדעת מתי להוסיף ומתי להפסיק מצד שני החיים כל כך פשוטים ברגע שמבקשים ....ברגע שאומרים אני רוצה עוד לפני זמן מה היא לקחה את היד שלי אחרי שהפסקתי להס]ינק אותה שמה אוהת על הישבן וביקשה בקול קטן עוד ....אחד הרגעים הכי יפים שזכורים לי ריחפתי לעננים באלפית השנייה סוג של גאווה של ידיעה שהדרך נכונה .

א פרח

New member
אין זה כל כך פשוט

לבקש ולעיתים תוצאת הבקשה הינה הרת אסון. אשרי אלו המסוגלים לבקש ואם נענות הבקשות כרצונם זכו כפל כיפליים.

Master Stav

New member
מסכים איתך

לגבי שני החלקים של תגובתך הראשון ...זהלא פשוט ואכן עלול לפעמים להית הרה אסון בידים הלא נכונות ולגבי האושר של אלו שמצליח להם .....לפעמים צריך פיס בחיים

תרשו לי גם להגיב../images/Emo9.gif

הכאב הזה הוא כאב מיוחד ונוגע נוגע בפנים בתוך הנשמה וההבנה הבנה שיש משהו מעבר ולקבל אותו כשהוא נוגע בי ומכאיב בי זה מרגש כאב שבא מאהבה ובחירה...התמסרות אמיתית

Master Stav

New member
ו...על הבקשה לעוד ?

מאד מזדה עם מה שכתבת לגבי הכאב האם תבקשי עוד ?

nerissa

New member
יש לי בעיה עם לבקש עוד..

לבקש "עוד" זו לא הבעיה ואני מאמינה שכמעט כל נשלטת מאזוכיסטית יודעת לדחוף ל"עוד" - אם במניפולציה ואם בבקשה פשוטה. האם זה ראוי לבקש? תמיד. לבקש אפשר - אם מי שאיתי יסכים זו כבר שאלה אחרת. האם זה נכון לבקש עוד? לרוב זה לא עניין של צורך לחוות כאב ברמה גבוהה יותר אלא הסחפות של הענקה (כשהכנועה רוצה לתת עוד מעצמה ולאו דווקה לחוות עוצמת כאב גבוהה יותר).. ועלולים לגלוש מעבר לרצוי. אצלי סף הכאב שלי מתרחק לפעמים מעבר לרצוי, מעבר לסף הפגיעה האמיתית. חלקכם נחשף לכושר הסיבולת שלי וזה עוד כשאני "חלודה". זו הסיבה שאני צריכה ברקסים בסביבה בדמות שולט
צריך לשים טוב טוב לב על איזה "עוד" מדובר וכאן נכנס תפקיד המוביל (איך אני סתיו???
) לעיקר תפקידו - להשגיח. לוודא מה עומד מאחורי הבקשה ועד כמה המובלת שלו אמנם יכולה לעמוד בדחיקת הגבול הזה. אם הוא מזהה שהצורך בעוד בא מתוך צורך לתת לו יותר - יש עוד דברים לעשות מלבד להעמיק את עוצמות הכאב או הסכנה..

למעלה