לבקשת הקהל

לבקשת הקהל../images/Emo9.gif

+שאלון שישי+ שם: כינוי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:

"אני חושב על זה ולא נושם..." ../images/Emo12.gif

שם: צליל. כינוי: המ, צלילע<?!>. תאריך לידה: 18.5 מזל: שור. סגנון לבוש: ג'ינס, חולצה / גופייה
. סטייל כללי: ^__^ פירסינג: אין. קעקועים: אין. צבע אהוב: כחול. צבע שנוא: אין. מאכל אהוב: סלט. חטיף אהוב: במבה. חטיף שנוא: כיפלי. פרי אהוב: נקטרינה. פרי שנוא: אפרסמון, בננה, מנגו. בע"ח אהוב: כלבים. יש בע"ח? כן
. מקום בילוי מועדף: עם חברים, לא משנה איפה :] מוטו: חלאס. סרט: "סתיו בניו-יורק", "אישה יפה" ו"מישהו לרוץ איתו" <לכו לראות, זונות> שיר: יש המון. זמר: עברי לידר, אביב גפן. זמרת: קרן פלס, איה כורם, איגי וקסמן. להקה: סינרגיה, בית הבובות. סטייה: נמ, לא יודעת. שריטה: יש המון :] חולשה: לעיניים כחולות / ירוקות
. מפחיד: מוות. משמח: אנשים חמודים :] מכעיס: הרבה. מעציב: כן, גם הרבה. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "ואת/ה שואל/ת אותי בתור מה?" ועוד... שיר שעושה מצב רוח טוב: המון. בנאדם שעושה מצב רוח טוב: גם המון
, אח שלי בעיקר. ביה"ס: מה איתו? כיתה : ח'. עיר מגורים: איפשהו בצפון. גובה: 1.62 מוצא: חצי טורקייה, רבע פולנייה, רבע קווקזית
. מרתק, הא
? אופטימי \ פסימי: אופטימית, משתדלת. העדפה מינית: סטרייטית. טלויזיה: האנטומיה של גריי, מגרש ביתי, סמולווי, האו.סי, אוורוד ונו, עוד כאלה
. רדיו: גלגל"צ ורשת ג'. דיסק: יש המון. הכי אוהב בגוף שלך: עיניים. הכי שונא בגוף שלך: השאר. תכונה שנואה בעצמך: הרבה. תכונה שנואה באחרים: המ, לא יודעת. לוקח לכל מקום: פלאפון. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: כל מיני. בחיים לא יתפסו אותך עם: קרוקס :] 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: חלאס לחפור. איפה אתה עכשיו? "אני בתוך הבית נמצא, בתוך החדר האינטימי שלי, האינטימי שלי, שלי החדר.." שם <__< יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן. למה אתה לא שם? ככה. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? המ, לא יודעת, יש המון. רוצה אבל לא יכול? כן <"אין כזה משפט, אבל בשבילי זה הכל..." טל שגב
> את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה, חברים. את מי אתה הכי שונא בעולם? :] לא יכול בלי: אנשים :] מתגעגע ל: המון. גורם לך לבכות: אנשים שהלכו ולא יחזרו עוד, שירים עצובים, משפטים מרגשים, מלך האריות ובמבי ;[ מצחיק אותך: אנשים מצחיקים, בדיחות מפגרות, אנשים שיכורים
<עד שזה מגיע לשלב לא נעים>. בחיים לא: אנעל קרוקס :] מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: "תבין, כ"כ קשה י שוב לראות אותך נשבר..." זה. מתנה שהיית רוצה לקבל: אותם. בחזרה. כישרון: אין
. תחביבים: חלאס. אוסף: אין. ציטוט אהוב: "הגיע הזמן להתעורר, לא לפחד לצאת שוב לעול-הא-הא-ם..." מקלחת או אמבטיה: מקלחת. ים או בריכה: בריכה. חורף או קיץ: חורף. לבן או שחור: לבן. אופי או יופי: אופי. כמות או איכות: איכות
. קור או חום: קור. חלום שאתה זוכר: חלאס. חלום שהיית רוצה שיתגשם: הוי, יש כ"כ הרבה. הדבר הכי נועז שעשית: לא יודעת. הדבר הכי טיפשי שעשית: חלאס. הדבר הכי מצחיק שעשית: הוי, נו, יש המון. הדבר הכי מצחיק שקרה לך: כנ"ל. הדבר הכי מפדח שקרה לך: כנ"ל. מקרה הכי טוב שקרה לך: כנ"ל. מקרה הכי רע שקרה לך: די. בנזונה מי שלא קרא
.

daniel rubin

New member
שכחת להגיד בכינויים../images/Emo218.gif

צלילונת שניצילונת שנצקילון פמפילון (משו כזה
) שניצלון וכולך כפרע וזה

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

שם:גבי כינוי:גבשוש,גבון,גבש..הרבה
תאריך לידה:03.02.1989 מזל:דלי סגנון לבוש:אממ אין משהו ספציפי אבל בד"כ לפי מה שהולך כזה... סטייל כללי:ג'ינס,חולצה יפה והאולסטאר שלי =]] פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:שחור,לבן,כחול צבע שנוא:אממ לא חושב שיש לי... מאכל אהוב:פיצה חטיף אהוב:במבה
אבל של פרפר..!!! חטיף שנוא:יש כמה אבל לא עולה לי ממש לראש. פרי אהוב:מלוןן פרי שנוא:אממ אבטיח אני לא ממש אוהב אבל גם לא שונא. בע"ח אהוב:כלב יש בע"ח?-לא מקום בילוי מועדף:לא משנה איפה אבל להיות עם החבר'ה וכאלה... מוטו:לאהוב ולהיות נאהב סרט:לא רק בלונדינית שיר:כשאתה כאן זמר:אביב גפן,עברי לידר,מויאל וכאלה.. זמרת:נינט טייב,קרן פלס וכאלה. להקה:סינרגיה,משינה,היהודים סטייה:
שריטה:אממ יש לי כמה שירטות בדברים שאני אומר..ז"א מה שבא לי אני אומר ולפעמים זה לא טוב
חולשה:נינט טייב
מפחיד:אממ..לא יודע =/ משמח:מסיבות,ריקודים,שירים טובים וכאלה.. מכעיס:אני בן אדם שמתעצבן וכועס הרבה אז ככה שיש הרבה
מעציב:לראות מישהו בוכה,כשרע לי או למישהו.. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:בע"ה שיר שעושה מצב רוח טוב:הכל יכול לקרות
בנאדם שעושה מצב רוח טוב:החברים הטובים ביה"ס:אורט רונסון כיתה :י"ב עיר מגורים:אשקלון גובה: אממ לא יודע בדיוק..זה מטר 80 ומשהו
מוצא:ישראלי וכאלה.. אופטימי \ פסימי:אופטימי בד"כ. העדפה מינית:גבר שאוהב אישה זה דבר טוב..חחח
טלויזיה:ערוץ 24 לרוב רדיו:גלגלגלגלגלגלצצ דיסק:יחפה
הכי אוהב בגוף שלך: שאני רזה
הכי שונא בגוף שלך:רגליים..פשוט לא אוהב לראות רגליים,ז"א כפות רגליים לא אוהב שמישהו בטעות נוגע לי בכפות רגליים..בעע תכונה שנואה בעצמך:רגיש מידי תכונה שנואה באחרים:אם מישהו צבוע אם שקרן אני יכול להחרפן מזה לוקח לכל מקום:פלאפון
שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:שירים של אביב גפן בד"כ ובתקופה האחרונה מהדיסק של נינט. בחיים לא יתפסו אותך עם:דיסק של שירי מימון..
3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:פלאפון,מחשב,דיסק של נינט איפה אתה עכשיו?בחדר שלי יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?-כן..אבל לא משנה איזה
למה אתה לא שם?-כי..כי..כי זה קצת קשה. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?-עם מישהי שאני מתגעגע אליה רוצה אבל לא יכול?-לחזור בתשובה את מי אתה הכי אוהב בעולם?-את המשפחה שלי
את מי אתה הכי שונא בעולם?-אני לא שונא אף אחד,פשוט יש כאלה שאני לא מחבב במיוחד לא יכול בלי:סיגריות..אבל החלטתי ללכת עם זה עד הסוף ולהפסיק..מקווה שאני אצליח
מתגעגע ל:תקופה של פעם.. גורם לך לבכות:כל דבר עצוב ומרגש מצחיק אותך:פשוט דברים שמצחיקים.. בחיים לא:אכלתי עוף
מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:קצת אישי
מתנה שהיית רוצה לקבל:הוו...שאלה טובה אבל את התשובה אני אשמור לעצמי. כישרון:כתיבת שירים
תחביבים:מחשב וכאלה,לצאת עם החברים,ים,בריכה וכל הכייף הזה. אוסף:אלבומים של אביב גפן מההתחלה ועד היום. ציטוט אהוב:יש כ"כ הרבה..אבל אחד ספציפי לא עולה לי לראש. מקלחת או אמבטיה:אמבטיה
ים או בריכה:ים
חורף או קיץ:חורףףףףף
לבן או שחור:תלוי במה בדיוק...אבל לרוב זה לבן. אופי או יופי:אופי
כמות או איכות:איכות
קור או חום:קור
חלום שאתה זוכר:עוד תשובה שהייתי שומר לעצמי. חלום שהיית רוצה שיתגשם:שפשוט יהיה שלום בעולם הזה.. הדבר הכי נועז שעשית:לא זוכר הדבר הכי טיפשי שעשית:אממ....לא יודע
הדבר הכי מצחיק שעשית:יש הרבה
הדבר הכי מצחיק שקרה לך:כנ"ל הדבר הכי מפדח שקרה לך:לא זוכר לי ממש..מקווה שגם לא יקרה
מקרה הכי טוב שקרה לך:שהכרתי את הבחורה הזו..מה שמה???,נינט טייב
מקרה הכי רע שקרה לך:שהתאהבתי במישהי שלא הייתי צריך
זהוו..
היה נייס..

daniel rubin

New member
עונה../images/Emo218.gif

שם: דניאל כינוי:דניאלוש, רובין, רובינוש
תאריך לידה:29.5.94 מזל:תאומים
סגנון לבוש: בדרך כלל מה שבאופנה
סטייל כללי:האנס\הוניגמן.. פירסינג:לא קעקועים:לא צבע אהוב:כחול צבע שנוא:צהוב מאכל אהוב:בלט
חטיף אהוב:תפוצ'יפס
חטיף שנוא:אין פרי אהוב:כולם
פרי שנוא:אין
בע"ח אהוב:כלב\דולפין יש בע"ח? לא
מקום בילוי מועדף: מוטו:מה? סרט:כשהנערים שרים\קליק
שיר: "אם אלה החיים" זמר:סקעת זמרת:קרן פלס\נינט להקה:גרין דיי סטייה: יש המון
שריטה:ככל שאני יותר חולה אני יותר משוגעת
חולשה: בנים רגישים מתוקים כאלה.. מפחיד:רכבות הרים משמח:בנים רגישים מתוקים כאלה
מכעיס:13 בנים באוהבים אותי ואפחד מהם לא רגיש ומתוק כזה
מעציב:^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:"זה נורא נחמד.." שיר שעושה מצב רוח טוב:אין לי מושג איך כותבים באנגלית אבל "סינס יו בין גון" אי אפשר לשמוע את השיר הזה בלי לקפוץ.. בנאדם שעושה מצב רוח טוב: צלילעעעעעע, יעלוש
,ולינוש... ביה"ס:רימון כיתה :ז עיר מגורים:רעננה גובה:מטר 52 משו כזה מוצא: אופטימי \ פסימי: תלוי במה
העדפה מינית:בנים רגישים מתוקים כאלה
טלויזיה:הש"ש
רדיו: בקושי שומעת דיסק:אם אלה החיים, הראל סקעת, יחפה. הכי אוהב בגוף שלך:עייניים הכי שונא בגוף שלך:כל השאר
תכונה שנואה בעצמך:קנאית תכונה שנואה באחרים:רחמנות יתר לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: האלבום של נינט או של קרן פלס.. בחיים לא יתפסו אותך עם:אוברול? 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מטוס, טייס, אמא. איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כן
למה אתה לא שם?כי לא תמיד מה שרוצים מקבלים.. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?איתו. או עם צלילעעעע
רוצה אבל לא יכול?
את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה.. את מי אתה הכי שונא בעולם? יש הרבה
לא יכול בלי: בלעדיו. מתגעגע ל:אליו... גורם לך לבכות:הוא מצחיק אותך: צלילעעעע
בחיים לא: לא פוסלת אפשרויות
מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:הוא.. מתנה שהיית רוצה לקבל:את הסינגל של שמעון השכן
כישרון:שירה... ולכתוב שירים.. תחביבים:לשיר ולשחק.. אוסף:אין ציטוט אהוב: יש המוןן מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה:בריכת גלים
חורף או קיץ:קיץ לבן או שחור:לבן אופי או יופי:אופי כמות או איכות:גם וגם
קור או חום:חום חלום שאתה זוכר: יש המון
חלום שהיית רוצה שיתגשם:להופיע בקיסריה עם חומרים משלי
הדבר הכי נועז שעשית: יש יותר מדי.. הדבר הכי טיפשי שעשית:יש יותר מדי
הדבר הכי מצחיק שעשית:יש יותר מדי
הדבר הכי מצחיק שקרה לך:יש יותר מדי
הדבר הכי מפדח שקרה לך:יש יותר מדי
מקרה הכי טוב שקרה לך:הכרתי אותו מקרה הכי רע שקרה לך:הכרתי אותו

למעלה