לבקשת החתולה

בא לבד2

New member
לא היה קורה כלום.כרגיל היית זורקת את

הגפרור ובורחת.. ואני הייתי צריך לכבות את האש..

בא לבד2

New member
היא עושה הכנסה צדדית מעצבת..

למה כל אחד תראי איזה גברברים מדהימים יש פה בפורום. ולא דיברתי על עצמי..

טוב באמת הגברים בפורום נחמדים...

אתה יודע אם היה מפגש פורום בעבר?נראה לי מוזר שכל מיני אנשים שונים לגמרי האחד מהשני יפגשו..או יכול להיות מעניין ומצחיק

בא לבד2

New member
זה בהחלט יעול להיות משעשע,ומצחיק

אם תיפגשו.ואני אשמח לשמוע חוויות. ומי יודע אולי דווקא פה תכירי את אהבת חייך..

מי דיבר על טל??דיברתי על מפגש של

כולם מהפורום.אני את אהבת חיי לא אמצא בפורום זה בטוח...

בא לבד2

New member
את שמעת אותי מזכיר את שמו של טל בכלל?

ולמה את כל כך בטוחה שפה לא תמצאי את האחד הזה?לעולם אל תשללי.אולי אהבת חייך מסתתרת כאן.. גם אני דיברתי על מפגש שלכם..

שחף רשמה שמנה עם פלפל וטל עם מעצבת

אז חשבתי שראית... אני בטוחה שאני לא אמצא את האחד שלי כאן... מה אתך בא לבד?למה ואיך אתה בדד?בררן??

בא לבד2

New member
לא שמתי לב שהיא כתבה שאת עם טל..

ושוב אני אומר לעולם אל תהיי בטוחה. מה איתי? נתחיל עם זה שאני אף פעם לא בדד.. בררן כן מאד. אבל בלי קשר אני לבד מתוך בחירה אישית.לא רוצה זוגיות כרגע. לקח לי המון זמן להתאושש מפרידה מאד מאד קשה ממישהי שאהבתי ברמות מטורפות. כיום התאוששתי אבל עדיין רוצה להנות מהחיים,בלי זוגיות. ברגע שארצה זה יגיע ובענק אין לי ספק. אומרים הסנדלר הולך יחף.ובמקרה שלי זה די נכון.ואין יום שלפחות ארבעה אנשים שואלים אותי איך אתה לבד. אבל בסדר התרגלנו כבר. בחורות לא חסר.יש לי בשפע מבלי להשתחצן.שאתה בחיי הלילה אתה תמיד מוקף בבחורות. וכל בחורה שנייה היא פוטנציאל לאהבה גדולה אני מאמין. אבל לא כרגע כפי שציינתי.

בא לבד2

New member
ארומה תמיד נשמע טוב.אליהו אולי תעשו

את המפגש פורום אצלי? חחח נשמע משעשע מאד.. חושב על הקונוטציות וזה קורע אותי מצחוק..

ש חף

New member
רק פתחנו את היום

בכל מקרה אני זזה לפגישה אחזור רק בערב חייבת לעשות מסז' טוב בחופש לא אכפת לי שבסופו יצטרכו לחבר אותי בחזרה העיקר שיפרקו

ש חף

New member
אני עוד פה

מסתבר שיש לי עוד קצת זמן תצטרכו לסבול אותי עד אז :)

yaniv6479

New member
אלא מי?

שחף? מי קורא לי בשמי.. שחף? זו קולה של אימי.. זוכרת את זה?

למעלה