לבקשתכם

Ms UnderstOod

New member
בואנה לא היה אף אחד..

כולם צבועים מסריחים יודעים לדבר יפה מאוד אבל כשזה מגיע ללהזיז ת'תחת אף אחד לא עושה שומדבר.. ואל תתחילו עם תירוצים אישיים העובדות הן שאולי 50 ילדים היו

id0a

New member
מזה קשור, אני את דעותיי אמרתי כבר

בטיול וגם כאן ולא מצאתי לנכון ללכת למפגש שכבתי שבוא נפגשו רק תלמידים ללא מורים.

Mooa-Numi

New member
לא יכולתי להגיע

רק ב11וחצי והבנתי שאז זה כבר היה לא רלוונטי.

יש כמה אנשים שלא יכלו להגיע

מסיבות מוצדקות. בלי קשר לכמה שהם רצו להיות שם.

םכןעיכםגכלךחיטרןוא

אז ככה: דבר ראשון - אם נתחשב בזה שאנשים היו צריכים להגיע בצורה עצמאית, לקום מוקדם בחופש, בתגבורים שהיו ובשאר אילוצים טכניים שיש לאנשים בחיים (כןכן, מה לעשות) - הייתה הענות יפה, לדעתי. דבר שני - הצבועים היחידים הם אנשים מסוימים שיודעים לעשות רעש ובלאגן כשזה נוגע ללחיצת כפתורים פשוטה ולדבר בלי פנים. חבל שאנשים שידעו להביע את הדעה שלהם בצורה יפה מאוד פה, לא משנה מה היא, פשוט לא פתחו את הפה שלהם עד שלא העירו להם על זה. המטרה הייתה לדון בזה, לשם שינוי, לא דרך הטכנולוגיה, מקור הרוע המשתלט על העולם, לשם שינוי. יש? דבר שלישי - אנשים נסחפו שם לפסים אישיים, בגלל זה היו ויכוחים מכאן ועד הודעה וחדשה וזה מובן לחלוטין, לדעתי אפילו לגיטימי מעט. קצת קשה לשים את העקרונות של מי עשה מה ואיך ולמה ואיפה בצד, למרות שהמטרה היא להגיע לפתרון. בכל זאת, תמיד יהיו חילוקי דעות וזאת הייתה במה מסוימת להציג גם אותם. אין מה לעשות, זה מובן. דבר רביעי - אחרי שכולם התפזרו להם בהפגנתיות, נאנחים להם בייאוש עקב הפגישה של הצבועים והמסריחים, נשארו מספר אנשים, וההרכב המצומצם דווקא הצליח לנהל שיחה, שלטעמי הייתה די רלוונטית לנושא הכללי של הפגישה עצמה. עם כל זה שלא יצא מזה יותר מדי, זה לא שלא יצא מזה שומדבר לחלוטין. יש פרוטוקול, צריך לעבור עליו ולגבש דעה שנוחה לרוב. בינתיים להטיח אשמות מהסוג הזה לא יעזור לאף אחד - יש גורמים חשובים יותר שאפשר להאשים, וחוץ מזה, נראה לי שמיצינו. המשך ערב נעים.

Ms UnderstOod

New member
הממ.. להניח שאת מדברת עליי?

כנראה שאת לא מכירה אותי טוב במיוחד אם את חושבת שיש לי קושי כלשהו להביע את הדעות שלי גם "מחוץ לפורום הזה" כמו שאמרתי לעופרי לא דיברתי כי כוסאומו אי אפשר היה להוציא מילה עד שעופרי לא פנתה אליי אישית ו-וואלה כולם השתתקו..איזה כיף היה לדבר באמת עד שעופרי לא פנתה אליי לא היה שקט! וכל מי שישב לידי יודע את זה כי כולנו שישבנו ליד הקיר לא הצלחנו להוציא מילה.. את יכולה לשאול יפה מאוד את כל מי שישב סביבי (ע"ע חפי שגמכן פה) שהיה לנו הרבה מה להגיד וחפי הצביע בערך שעתיים עד שמישו התייחס אליו כל מי שעמד בצד והתערב כשהתחשק לו צריך פשוט להתבייש בעצמו כי זה היה כמו בגן וואי מור באמת שממך לא ציפיתי לכזאת האשמה מטומטמת.. "הצבועים היחידים הם אנשים מסוימים שיודעים לעשות רעש ובלאגן כשזה נוגע ללחיצת כפתורים פשוטה ולדבר בלי פנים. חבל שאנשים שידעו להביע את הדעה שלהם בצורה יפה מאוד פה, לא משנה מה היא, פשוט לא פתחו את הפה שלהם עד שלא העירו להם על זה." בולשיט.. יש?

Ms UnderstOod

New member
ולגבי הסעיף הראשון

בתור אחת שתלויה בהורים, הצלחתי יפה מאוד להגיע יצאתי באמצע תגבור וחזרתי גמכן באופן עצמאי את רק מוכיחה שאנשים מצליחים למצוא תירוצים להכל. נהדרת.

ביחס לשתי ההודעות

אל תקחי את זה כל כך אישי, אופיר, כי לא דיברתי באופו ספציפי ובגלל זה גם לא הזכרתי שמות. זו דעתי בגדול והיא תופסת כלפי אנשים מסוימים. מי שרצה לדבר - דיבר. נכון שהיה קשה להשחיל מילים פה ושם, אבל בסדר, זה מה שקורה כשהרבה אנשים מנסים לדון בנושא "חם" כזה, כשכל אחד רוצה להביע את דעתו. בסופו של דבר - רוב הדעות קיבלו את הבמה שלהן. ואת תלויה בהורים והצלחת להגיע יצאת באמצע תגבור ואפילו חזרת (!) באופן עצמאי - כאילו, מה, כפיים? בחייך, אופיר, אני לא מוכיחה שום דבר מהשטות הזו שאנשים מצליחים למצוא תירוצים להכל, אבל לא לכולם יש את האופציה להגיע לבד, ולא כולם יכולים לוותר על תגבור, והיו אנשים שעבדו ועוד אלף ואחת סיבות. זה לא שכולם פשוט לא מצאו שום טעם בלהגיע לשיחה הזאת, למרות שגם את זה יש. זה לא פייר וזה לא במקום להאשים אותם סתם ככה, כשאת בכלל לא מודעת לסיבות של כל אחד ואחד מהם.

Ms UnderstOod

New member
שש.. יש לי סוד

ההודעה למעלה הביעה את הרצון שלי להיות בוטה לפעמים (כמו חפי) האמת היא שאין לי ממש כוח להגיב אז אני אשאל שאלה - מועצת תלמידים י"ב יקרה, מישו יכול לשלוח לי במסר מה כתוב (בעברית
) במייל של שירה? תודה, נהדרים. GMAIL IS GAY

פנטילון

New member
יאיי גם אני צבוע

רק שאמרתי מראש שלא תהיה תועלת בעוד ויכוחים בין עצמנו (וממה שאומרים זה מה שהיה) ולא ממש חשבתי על להגיע. (או שזה היה מיועד למי שהגיע ולא תרם לחפירת מרתפים לפיס?)

glebRa

New member
פרה פרה

דבר ראשון- די מסכים איתך. לא כולם יכולים להגיע לכל מקום. דבר שני- יש אנשים שמתבטאים יותר טוב בכתב ויש כאלו שמתבטאים מדהים בע"פ. לא כל אחד יודע איך לעשות את שניהם. אם התייחסת בדבריך, גם אלי, אציין שהרגשתי שאמרו את מחשבותי, וכשהרגשתי שלא, דאגתי להשמיע קולי. דבר שלישי- הבעיה הייתה שאנשים לא יכולים לשים לעצמם גבולות. אנשים חייבים לספק את עצמם באופן מיידי. הם לא מסוגלים לשתוק רגע, לתת לבן אדם לסיים ואז להגיב. צורת הדיון הזו גוררת עצבים אל השיחה ולכן גלשו לפסים אישיים. אני מבטיח לך שאם אנשים היו לומדים ומבינים שישמעו אותם גם אם הם יחכו עוד 12 שניות זה הרבה יותר יפה ומובן הדיון הזה. דבר רביעי- הלוואי ויכולתי להישאר. אנשים אחרים היו תלויים בי. הייתי צריך לחזור לעניינים שהשארתי בבית. קיצר ציפיתי שפה תקחי את הסעיף הראשון ותיישמי אותו גם פה. לא כיוונתי דבריי רק אלייך, אלא גם באופן כללי.

maiii c

New member
איך בסוף נגמרה השיחה?

הגעתם למשהו או שהמשיכו הויכוחים?

למעלה