לבקשתך

Nחמן

New member
לבקשתך

שלחתי מייל לכמה אנשי מפתח. בעניין זה אני מבקש "לבשר בשורה": בשבת קודש זו, שבה קראנו בהפטרה את "נחמו נחמו עמי" הרגשתי כמו "איכה ישבה בדד". אם לא תהיה נכונות מצד "מצפה לגאולה" להגיע לטיול, הטיול לא יתקיים לבסוף. אם הטיול לא יתקיים השבוע, הוא גם לא יתקיים השנה. כיוון שמעשה שטן גרם לאחד ממשתתפי הפורום להוציא דיבת הארץ רעה בשבוע, שחל בו ט' באב, תוך סילוף האמת, אני מצפה להתפתחות דרסטית בעניין זה. אני מניח, שרבים מאלה, שרצו מאוד להשתתף בטיול, הרגישו השבת הרגשה דומה לזו שלי. למרות הכל אני נשאר בעמדתי. אכן אני עקשן. אני עקשן באהבת ארץ ישראל ולא אתן לשטן לקלקל לי אותה. במשך חודשים ארוכים כתבתי כאן מדי שבוע על אהבת האדם. זה לא היה קל עבורי. גם מגבלות בריאותיות וגם עומס עבודה מקשים עליי השתתפות פעילה בפורום. למרות זאת ראיתי בזאת שליחות ציבורית. לאור האירועים האחרונים אני חש, שאינני רצוי בפורום כתמול שלשום, ושיש כאן אנשים, שרוצים לעורר שנאת חינם בכוח. אינני מוכן להיות שותף לזה. בימים הקרובים אתכנס עם עצמי להחליט, אם להתנתק מהפורום. לעת עתה אני ממתין להתפתחויות נוספות. בקשר לטיול אני מבקש להגיב לדבריו של אליאור בשתי מלים: הבל הבלים. בריררת את הנושא היטב עם בעלי ניסיון. מדובר במקום, שבו רבים הולכים ומטיילים ואין שם שום בעייה להגיע ללא תכנון מוקדם. רק צריך לנצל את שעות האור הרבות בחודשי הקיץ. למציעים מועד אחר: אין. סוכות איננו מתאים לטיול, משום שצריך לאתר גם סוכה כדי לאכול בה. חנוכה גם לא יתאים, משום ששעות האור הן מועטות ביותר, ויש צורך להדליק נרות חנוכה בשעה, שרגל אדם עדיין מהלכת בשוק. ההסתה הפרועה והאיומים על המבקשים לטייל הם מעשה חמור ביותר. אם הטיול לא יתקיים, יהיה זה בגדר "מעוות לא יוכל לתקון". יש ב"ה די והותר מקומות בירושלים כל השנה - את זאת אני יודע היטב. רק חבל, שטיול כזה נדיר יתבטל בגלל מעשה רשעות של אדם, שהוציא את דיבת הארץ ביום, שבו גם המרגלים עשו כן. אז עכשיו לא נותר אלא לשכנע אותי, שעוד נותר לי מה לעשות בפורום. לא יקרה לפורום שום דבר בלעדיי אבל לפחות אני ארוויח תוספת בריאות וזמן.

Nחמן

New member
אתה עוד זורה מלח על הפצעים...,

אני מתקשה להאמין שזה אתה

מהמשפט האחרון נשמע שאתה נחוש בדעתך,

אז סליחה אם הבנתי לא נכון. אני לא תומך בעזיבה שלך, זה לא אמור להיות קשור לטיול לדעתי. אבל אם כך תחליט - האימרה שלי שלי בעינה: אני מצפה שתשוב אלינו במהרה.

Nחמן

New member
סליחה!

אם מישהו חשב, שבאתי נלפורום, כי משעמם לי בחיים, אז האמן לי, כי אני יכול למלא את היום ללא שום בעייה ועדיין לא יספיק הזמן. לו ידעת, כמה הקרבתי מחיי בשביל הפורום, רק בשביל לנסות להתאחד, והנה בא טיפש אחד והרס את כל מה שבניתי בשלוש שנים. אני כבר צעיר ואין לי זמן למשחקים. כל עוד ראיתי אפשרות לתרום, שמחתי לעשות זאת. ברגע, שהשתנו הדברים וחוסר זהירות (כהגדרתו של נאור) גרם למפנה כה מכוער, החלטתי, שהבריאות שלי יקרה לי יותר מכל, ושיש לי עוד מה לתרום מחוץ לפורום. ואתם - תמשיכו לחלום על טיולים. בקצב הזה גם בעוד 10 שנים לא יהיה טיול.

ranch1989

New member
מה הולך פה???!!?

אני חוזר הביתה ומגלה שכל העולם התהפך. קודם הטירוף במרכז של הקהילה הגאה - ועכשיו הסכסוך המטורף הזה, שבאמת לא ברור מאין הוא צמח. Nחמן, אני אולי לא הכי בקיא בפרטי המקרה - אבל אני לא מבין איזו סיבה יש שתעזוב את הפורום, מה קרה?!? אני לא מבין איך משהו ממש שקרה פוגם במה שכתבבת במשך כל התקופה הארוכה הזו בפורום. למה זה גורע? אני ממש מופתע מההשתלחות חסרת הפרופורציות הזו של כל הצדדים המעורבים. כמו שאמרתי- כנראה אני לא בקיא בפרטים. בכל אופן, רק לאחרונה כיניתי אותך "נכס יקר לפורום" - אל תחשוב שאלו היו מילים בעלמא \= לא משנה מה תבחר לעשות- אני באמת מקווה שתפיק את הטוב המירבי מכך.
שבוע טוב שיהיה לכולנו...

Nחמן

New member
ערן יקר!

אגלה את אוזנך: לא הגעתי לפורום מהרחוב. בארגון אירועים אני עוסק כבר 30 שנה. לפעמים מיוזמה עצמית, לפעמים מיוזמה משותפת ולפעמים מיוזמות אחרים כשותף לארגון. על מטרתי בפורום הייתה לתרום מיכולתי דווקא במקום, שאני מרגיש אליו קשר חזק. לא באתי להציע את מרכולתי, כי בסופו של דבר מדובר בפעילות התנדבותית וככזאת יש לי ב"ה די והותר 24 שעות ביממה. עד היום השתתפתי באירועים, שאורגנו ע"י אחרים, וגם הטיול אורגן בתחילה ע"י אחרים. שמחתי מאוד על כך, כי כאמור אינני משועמם כלל. בו ברגע, שהתחיל מסע שיסוי והסתה נגד הטיול, שאותו החלו לארגן בצורה יפה אליאור ואביאל, נכנסתי לתמונה והפעלתי את כל הידע והניסיון, שצברתי בחיים, כדי להשלים את המלאכה. לא עשיתי זאת למען הכבוד אלא למען הפורום. את הכבוד השארתי תמיד לאחרים. הילדים, שבהם מדובר, לא יבינו זאת (מיהו התרח הזקן, שיגיד לנו מה לעשות? אנחנו ארגנו את הטיול ואנחנו נחליט, אם לקיים אותו או אם לבטל, לשרוף, ולפוצץ אותו). בנסיבות הללו אני מרגיש, שחבל על הזמן שלי. יתכן, שאני נכס יקר - אינני יודע. ישפטו זאת אחרים. עם זאת עם פרישתי מהפורום אמשיך לעסוק ביוזמות התנדבותיות בלא שום קשר לפורום. מי שרוצה להצטרף, בבקשה. לפחות מחוץ לפורום אף אחד לא יוכל להרוס את מה שבניתי מכל הלב.

ranch1989

New member
אבל

אני לא חושב שניסו לצאת נגדך או נגד היוזמה שלך. ואני חושב שכולם יסכימו שהאירגון שלך היה ללא דופי. כולם מעריכים ורואים בעין יפה את היוזמה שלך. חבל שתראה במהלך הדברים נסיון לעקוץ אותך ולטרפד את פועלך. מה שכן, דברים יצאו מפורפוציות. ולאחר מכן, בהחלט נאמרו דברים בעלי אופי פוגעני ומעליב. משני הצדדים. המשך יומטוב שיהיה לך.. :)

אנחנו התנצלנו שהמצב הדרדר לכך...

ואפילו מנדי התנצל על התבטאויותיו אמש... אבל עדיין לא שמעתי התנצלות מנחמן. כנראה שהוא נעלב יתר-על-המידה, ולחינם.

Nחמן

New member
תודה על הדברים

כבר עמדתי לפרוש מהפורום. אלמלא הרצח הנתעב, כבר עמדתי להודיע על כך רשמית. יש לי ב"ה המון דברים לעשות מחוץ לפורום והפורום לא יחסר לי. באופן אישי אין לי התנגדות להיות בקשר עם חלק מחברי הפורום אבל הודעות אלו הן "פרפורי גסיסה". אולי יגיע יום ותבין מעט יותר את גודל הנזק, שגרם אליאור לפורום, להו"ד וגם ל"חברותא".

eliorby

New member
לא שוב!../images/Emo10.gif

חשבתי שסגרנו את זה כבר... בבקשה ממך. עם כל מה שקורה עכשיו, זה ממש לא הזמן. אם זה באמת עושה לך טוב להכפיש את שמי ולקרוא לי "שטן", "רשע", "טיפש" וכו'... אז בבקשה, עשה מה שאתה צריך ע"מ להרגיש טוב יותר. אני רק מקווה שאני אצליח לתקן את הנזק שאתה יוצר כרגע...

Nחמן

New member
סליחה! מבקש להבהיר:

לא אתה השטן, הרשע והטיפש. המעשה שעשית הוא מעשה שטן, רשע וטיפשות. אני יודע בוודאות, שעשית זאת בתום לב אולם קרא נא את תשובתו של הקב"ה לאבימלך בפרשת שרה אימנו. גם שוגג איננו פטור, אם תחילתו בפשיעה. יקח לך המון זמן לתקן את הנזק. מה שאפשר לקלקל ברגע אחד, לפעמים עלול לארוך ימים ואפילו שנים כדי לתקן, ואף זאת, אם תקלקל שוב. כאשר תתבגר יותר אולי תבין את מה שקלטתי ברגע הראשון.

למעלה