לבקשתו של HARRY עוד כמה תמונות של מארז באפי.
ק קידבו New member 27/11/05 #12 damn u, now i want to buy רק מה אני עכשיו אבזבז 800 שקל על זה? אוי ויי, אימי תהרוג אותי טוב, בעיה, נראה כבר. נראה לי אבל שאקנה בכל מקרה. זה פשוט חובה... מה שקונים באמזון זה עם העברית? כי האתר הוא באנגלית והכול...
damn u, now i want to buy רק מה אני עכשיו אבזבז 800 שקל על זה? אוי ויי, אימי תהרוג אותי טוב, בעיה, נראה כבר. נראה לי אבל שאקנה בכל מקרה. זה פשוט חובה... מה שקונים באמזון זה עם העברית? כי האתר הוא באנגלית והכול...
T talrv New member 27/11/05 #14 יש חוקים בפורום לגבי תמונות.. לא יותר מחמש לשרשור.. זאת לא בעיה לפתוח גלריה, רק תבקשו ממני, לא כל כך מסובך. טל. אני אסדר את זה מחר, או מתישהו שיהיה לי זמן.
יש חוקים בפורום לגבי תמונות.. לא יותר מחמש לשרשור.. זאת לא בעיה לפתוח גלריה, רק תבקשו ממני, לא כל כך מסובך. טל. אני אסדר את זה מחר, או מתישהו שיהיה לי זמן.
B barhenhalliwell New member 27/11/05 #15 לעלות תמונות לגלריה זה לא הכי נוח, זה יורת איטי ודורש יותר סבלנות .
B buffySpirit New member 27/11/05 #27 זה לא משנה אם זה נוח או לא יש חוקים. היו פעם אנשים שאמרו, שלהזהיר על ספוילר - ממש לא נוח. כל הקטע עם הרווח בהודעה ממש לא נראה להם. זה אומר ש... בלה בלה?
זה לא משנה אם זה נוח או לא יש חוקים. היו פעם אנשים שאמרו, שלהזהיר על ספוילר - ממש לא נוח. כל הקטע עם הרווח בהודעה ממש לא נראה להם. זה אומר ש... בלה בלה?