סרט מעולה! חשבתי שהוא יהיה עלוב- הפקה זולה של אמ.טי.וי. אבל דווקא היה נהדר. משחק מצוין, סיפור יפה וסוחף וכמובן תרבות ההיפ הופ שכיף לראות ולשמוע את הפס-קול... מומלץ
1. Ballad Of Fire Starr (Theme From "Save The Last Dance") - Fredro Starr 2. You - Lucy Pearl feat. Snoop Dogg & Q Tip 3. Bonafide - X-2-C 4. Crazy - K-Ci & Jo Jo 5. You Make Me Sick - Pink 6. U Know What´s Up - Donell Jones 7. Move It Slow - Kevon Edmonds 8. Murder She Wrote - Chaka Demus & Pliers 9. Breathe And Stop - Q-Tip 10. You Can Do It - Ice Cube feat. Mack 10 & Ms.Toi 11. My Window - Soulbone 12. Only You - 112 feat. The Notorious BIG 13. Get It On Tonite - Montell Jordan 14. All Or Nothing - Athena Cage
האמת היו שירים פחות בנאלים שהייתי שם בפסקול של סרט. בהחלט לא את U Can Do It שהוא בכלל שיר שהופק עבור פסקול של סרט אחר (Next Friday) או Montell Jorden... פלג.
כי מצד אחד אתה אומר שאתה שונא את הדעה שלי כי אני "שונא" מיינסטרים ואני מתלהב בגלל שאני שומע אנדרגראונד אבל מצד שני אתה מרבה לציין (בציניות) שאנדרגראונד זה חרא מוסיקה וכמה שאתה שומע מיינסטרים פשוט תפסיק לדחוף תאף שלך למה שאנשים שומעים תשמע ראפ מכל סוג תהנה ותן לאנשים אחרים להנות ועכשיו אני רק מחכה לתגובה שלך שיהיה לי משעשע אחרהצהריים פיז