לבעלי Yes!

Da Judge

New member
לבעלי Yes!

היום בשעה 21:30 בערוץ yes1 יש את הסרט "ריקוד צמוד" ("Save The Last Dance")... סרט ממש ממש יפה עם פסקול מ-א-מ-ם
שווה

MooN aka asdfgh

New member
תודה!

אבל באמת סרט מסריח, קיצ´י, עם עלילה מפגרת, אבל אני זוכר שהשירים אחלה! אגב, למה אתה כבר לא מתחבר באס"ק?

rockninja

New member
סרט מעולה!

סרט מעולה! חשבתי שהוא יהיה עלוב- הפקה זולה של אמ.טי.וי. אבל דווקא היה נהדר. משחק מצוין, סיפור יפה וסוחף וכמובן תרבות ההיפ הופ שכיף לראות ולשמוע את הפס-קול... מומלץ

EmGee

New member
יופי שוויצר

מכיר מהפסקול רק את החידוש של פרדרו סטאר (קיו ממואישה ולשעבר באוניקס) לקלאסיקה true colors של סינדי לאופר.

Loony K

New member
מישהו יודע איזה שירים יש בפסקול?

אה... וזה באמת סרט יפה!

2PAC4EVER

New member
שירים יפים

1. Ballad Of Fire Starr (Theme From "Save The Last Dance") - Fredro Starr 2. You - Lucy Pearl feat. Snoop Dogg & Q Tip 3. Bonafide - X-2-C 4. Crazy - K-Ci & Jo Jo 5. You Make Me Sick - Pink 6. U Know What´s Up - Donell Jones 7. Move It Slow - Kevon Edmonds 8. Murder She Wrote - Chaka Demus & Pliers 9. Breathe And Stop - Q-Tip 10. You Can Do It - Ice Cube feat. Mack 10 & Ms.Toi 11. My Window - Soulbone 12. Only You - 112 feat. The Notorious BIG 13. Get It On Tonite - Montell Jordan 14. All Or Nothing - Athena Cage

GISmo

New member
אם יש דבר שחסר באמת בסרט הזה

זה פסקול ברמה וזה היה יכול סרט הרבה יותר טוב אם היו שירים יותר מתאימים ולא רק מיינסטרימים שטוחים

2PAC4EVER

New member
כן...חבל שאין איזה שירי

אנדרגרואנד מאגניבים...זה ממש היה משתלב עם הסרט... -אחד הפסקולים הכי טובים שנעשו אי פעם

volatile

New member
טמבל

האמת היו שירים פחות בנאלים שהייתי שם בפסקול של סרט. בהחלט לא את U Can Do It שהוא בכלל שיר שהופק עבור פסקול של סרט אחר (Next Friday) או Montell Jorden... פלג.

RiRo

New member
אשכרה צבוע

כי מצד אחד אתה אומר שאתה שונא את הדעה שלי כי אני "שונא" מיינסטרים ואני מתלהב בגלל שאני שומע אנדרגראונד אבל מצד שני אתה מרבה לציין (בציניות) שאנדרגראונד זה חרא מוסיקה וכמה שאתה שומע מיינסטרים פשוט תפסיק לדחוף תאף שלך למה שאנשים שומעים תשמע ראפ מכל סוג תהנה ותן לאנשים אחרים להנות ועכשיו אני רק מחכה לתגובה שלך שיהיה לי משעשע אחרהצהריים פיז

למעלה