לבעלי X9

orenm8

New member
לבעלי X9

שלום חברים, בשעה טובה ומוצלחת מכרתי את הגרנד דינק שלי(יש לציין שהייתי מרוצה מאוד מהכלי) ואני מעוניין ב X9 ועל כן מספר שאלות: 1. מחברים שברשותם כלי כזה, אפשר לדעת מה מידותיו האמיתיות, אורך ורוחב. 2. מה צריכת הדלק הממוצעת של הכלי, בעיקר בנסיעות מחוץ לעיר. 3. היום עשיתי נסיעה על כלי כזה, ואני רוצה לציין שהתרשמתי לטובה, למעט העובדה שהקידון היה קשה לתפעול, ככה זה בכל הכלים או שיתכן וקיימת בעיה בכלי שבדקתי? אשמח לקבל כל טיפ לגבי הכלי הנ"ל, לפני שאני קונה. תודה חברים

moomai

New member
תשובות

1) מידות (מודל 2003): אורך 2100, בסיס גלגלים 1530, רוחב (כידון) 760, גובה (מושב) 775. כל המידות במ"מ. 2) בנסיעה רגועה (110-120 קמ"ש) 1:23. 3) הכידון מאד קל ופשוט לתפעול. ייתכן וזווית ההיגוי שונה ממה שאתה רגיל בGD ולכן זה הרגיש לך מוזר. אני עברתי מבורגמן בו הזווית גדולה יחסית (כמו בקאסטום) ובשבוע הראשון היה לי מאד משונה לרכב על הX9. מתרגלים מהר מאוד... אני עם הכלי כבר כמעט 3 שנים (וכמעט יובל אלפי ק"מ) וממני לא תשמע מילה רעה עליו. תריץ חיפוש בפורום. כתבתי חוות דעת כבר מספר פעמים (עוד לפני שהייתי סובייקטיבי...). אם אתה מחפש כלי שמור - אני מוכר.. בהצלחה.

dblast

New member
פגשתי אותך אצל "איש המשמר"

כמובן אם אני לא מתבלבל, הכלי צהוב נכון? אם כן, אז הוא אכן מלוקק להפליא

למעלה