לבעלי CBR1000RR מהמרכז

fyaniv

New member
לבעלי CBR1000RR מהמרכז

אני מקווה שהגעתי למקום הנכון,

יש לי CBR1000RR 2008 שרכשתי לא ממזמן, אני צריך לעשות טיפול 36,000 ואני מחפש מוסך שאפשר לסמוך עליו ושמכיר את האופנוע.

בעבר הייתי מטפל אצל ניר ד"ר סייקל אבל אני כבר לא גר בצפון.

אשמח לשמוע חוות דעת מכמה אנשים שיש להם את האופנוע שלי.

אודה לכל המגיבים,

יניב.

gsxr77

New member
חבר עם CBR מטפל אצל תומריידר פ"ת

ומרוצה עד הגג (כבר מעל ל7 שנים אצלו) - מורשה הונדה כמובן
פרט לכך, המלצה שלי היא 1על1 בת"א, למרות שרשמית לא מורשים הונדה (למיטב ידיעתי) הם לבטח יודעים מה צריך לעשות ועושים זאת טוב מאוד.

אחד על אחד ללא ספק. בקש את דוד. מכיר

פיירבליידים מהיום שבו יצאו לאויר העולם. אני מטפל אצלו כבר 18 שנה.

fyaniv

New member
איפה כל בעלי הפיירבלייד'ס?

רק 2 מגיבים?

מחפש עוד המלצות.

תודה למגיבים.

גיקסר

New member
יש כמה אופציות

אחד על אחד כמובן, באותה נשימה גם אישימוטו.
שמעתי ולא מנסיון דברים טובים על מוטומניה.

המרכזי של הונדה גם אלטרנטיבה טובה קצת יקר יותר, יש שם את זיו שמכיר אותם לא פחות טוב משאר מומחי פיירבלייד.בפועל ההפרש לא כזה בשמיים

mosquito

New member
כבעלים של 100RR 2010

1. המוסכניק היחיד שנגע לי באופנועים עד היום - אלון אודלסמן, מוסך פיין טיונינג. יש לציין שהוא יקר בכ -30%-40% משאר המוסכים בת"א, אבל הידע והפדנטיות שלו לא יסולאו בפז.

2. דני בלחסן - לא טיפלתי אצלו, שמעתי המון דברים טובים מחברים שטיפלו, מתמחה בעיקר בהונדה.

3. זיו בסנג'י, מוסך מרכזי הונדה השלום - בחור ישר מאוד, יסודי ולא מעגל פינות, מומחה לפיירבליידים (גילוי נאות - ישנה היכרות אישית), הסיבה שאני נמנע מלטפל שם

היא התנהלות המעצבנת של המוסך (אפס זמינות חלפים, קשה לקבוע שעות, מחירים פסיכיים גם על חלפים וגם על עבודה), אולם יש לי הערכה רבה לזיו.

4. רונן מאחד על אחד - לא מעט חברים מרוצים שמטפלים אצלו, מחירים שפויים והגינות (נדיר בימינו), לא מומלץ במקרה של אופנוע עם שינויים מבניים/מנוע/מתלים, אבל יודע מספיק בשביל טיפול 36.

5. סטפן אישימוטו - אישית, לא נכנס למקום הזה, מדי תקופה עולה פה איזה הודעת "עוד לקוח שנפגע מאישימוטו", אבל מתייחס למנהלי המוסך ולהתנהלות אל מול לקוחות, על סטפן מאידך, יש אין סוף

פידבקים טובים, נחשב לכמעט אגדה חיה בעולם אופנועי הכביש.

חג שמייח ותבוא לרכב איתנו

mosquito

New member
כבעלים של 1000RR 2010....

1. זיו בסנג'י - מוסך מרכזי הונדה דרך השלום.

2. אלון אודלסמן - מוסך פיין טיונינג.

3. דני בלחסן.

4. ערן - אחד על אחד.

5. סטפן - אישימוטו.

את השניים הראשונים אני מכיר אישית ומטפל אצלם, שאר המכונאים על פי חברים שמטפלים אצלם דרך קבע ויצאו מרוצים (מקור ראשון, לא צד ג')...

אתה מוזמן להצטרף אלינו לרכיבות

למעלה