לבעלי רדיו של פיוניר

CtrlZ

New member
לבעלי רדיו של פיוניר

שלום קניתי רדיו לא מזמן ולמרות קריאה בחוברת לא הבנתי משהו מה זאת האופציה : LOC מה היא עושה? תודה יאללה ביי

CtrlZ

New member
ועוד דבר

יש שם משהו EQ שזה קובע את הCURVE או משהו כזה ויש שם: POWERFULL SPR BASS VOCAL ועוד ועוד מה זה ואיך אני יודע מה הכי מתאים לכל סוג של מוזיקה ומה עושה הLOUD חוץ מלעשות את המוזיקה יותר חזקה תודה רבה

© DrorZi

New member
איך שבא לך תכוון אותו

כל אדם אוהב לשמוע מוסיקה כאשר משהו אחר מודגש ולכן יש לך כל כך הרבה בחירה, זה גם תלוי בציוד שיש לך ואיך הוא מגיב, בקיצור אין כזה דבר EQ נכון למוסיקה מסויימת, שים איך שנשמע לך הכי טוב LOUD מדגיש את התדרים הנמוכים והגבוהים, הוא לא מגביר את הכל, ושוב אם זה נשמע לך טוב תשתמש בזה
דרור זי, עובד עם LOUD LOW וEQ CUSTOM

אילן די

New member
XM Radio

שירות חדש שנקרא XM רדיו ומאפשר לקלוט שידורי רדיו מלוויין באופן דיגיטלי. השירות מגיע עם 100 תחנות ללא פרסומות ודורש מקלט XM (רדיו לווייני) שעולה כ- 200 דולר עם סי די. הקליטה מושלמת (דיגיטלית) ברמת CD והיא שווה בכל ארה"ב. כלומר אפשר לנסוע מל.א לניו יורק ולהקשיב לאותה תחנה. כיוון שהכסף לא מגיע מפרסומות - יש דמי מנוי של 10 דולר בחודש. אני לא שמעתי את זה אבל קשה לי להאמין שאנשים ישלמו 10 דולר בחודש בשביל רדיו אבל זה מעניין בכל זאת.

CtrlZ

New member
לדעתי

אומנם זה תלוי בכמה אתה נוסע ובאיכות התכנים אבל 50 שקל לחודש זה לא כל כך הרבה כסף

ronabc

New member
לפי מה שהבנתי XM RADIO

לא תופס בארץ . אלא רק בארצות הברית....תקן אותי אם אני טועה... ברדיו דיסק שקניתי יש הכנה ל-XM ,לא הייתי מתנגד לשמוע בארץ..... ולפי האתר שלהם זה צריך להיות אחלה רדיו. (ניתן לשמוע גם דרך הרשת...). מצורף האתר שלהם .

© DrorZi

New member
מחיר גבולי נראה לי

אם היתי נהג משאית הייתי משלם. גם אם כל כיוון לעבודה היה לוקח בסביבות שעה היתי משלם אבל לפחות מזה לא בטוח כמה עולה חבילת ערוצי כבלים ממוצעת לטלוויזיה לשם השוואה
אני חושב שהכי טוב יהיה לעשות חבילות יחד, טלוויזיה+רכב.
דרור זי, הולך לנהוג קצת בגשם עם WISH YOU WERE HERE

ידידי

כפתור ה LOC ברדיו נועד להסב את הטיונר לטובת קליטה של תחנות מקומיות על חשבון כלל התחנות לגבי הEQ הוא נועד לתת לך מס´ כיוונים בסיסיים של רוב סוגי המוסיקה מומלץ לעבוד עם ה CUSTOM שזה מצב אותו אתה מתאים לפי האוזן שלך לגבי ה LOUD הוא נועד להגביר בעקר את הבאסים אבל אל תפעיל אותו על יותר ממצב LOW הוא מאוד חזק רוב הסיכויים שהוא יעוות לך את הצליל אלא אם כן ברשותך רמקולים מסוג טוב ובעלי עוצמה גבוהה

למעלה