לבעלי ה DATEMATE:

לבעלי ה DATEMATE:

הידעתם כי ניתן ע"י פעולה פשוטה למדי לייבא רשימות ארועים מוכנות ישירות אל הפאלם. דוגמא לרשימה כזו הינה רשימת החגים העבריים המלאה, או חגים בכלל העולם. היישום יודע לתת תזכורת לפני כל חג או ארוע , דבר שאני מוצאת אותו מאוד נוח. רצ"ב קישור:

qwertyx

New member
נחמד מאוד, ועוד טיפ

יש להראל תוכנה שנקראת palm-בשנה התוכנה הזו מגיעה לפי הבנתי עם העברית של הראל. מה שהתוכנה הזו עושה זה לכתוב ביומן עצמו את החגים והמועדים (ועוד כל מני דברים) כך שכאשר מדפדפים ביומן רואים את החגים וכו´. אז מה החידוש? 2 דברים: 1. ניתן להריץ את התוכנה לפי הקונפיגורציה המבוקשת ואז למחוק אותה (הרישומים ביומן נשארים וגם הרווחתם 36kb) 2. זה עובד גם עם העברית של כלנית! (פשוט להתקין, להריץ ולמחוק) אני לא יודע אם זה חוקי או לו (לא בדקתי באתר של הראל האם התוכנה חינמית או לא) אבל חבר שלי שלח לי את התוכנה, ניסיתי אותה, היה נחמד, ומחקתי אותה. ביי

העברית אצלי הינה מהראל

ואף קיבלתי את פאלם בשנה, אולם לצערי כל קשר בין תאריכי החגים האמיתיים ובין אלו המופיעים בפאלם בשנה מקרי בהחלט (לפחות אצלי, אשמח אם מישהו יתקן אותי,ראש השנה מופיע אצלי באוקטובר לדוגמא...). אז אני לא כל כך ממליצה להסתמך על התוכנה. דרך אגב, קוורטיקס, מזל טוב לרגל העפלתך למקום הראשון, שווה פתיחת נושא חדש לאיחולי ברכה?

qwertyx

New member
לא...לא, זה יהפוך מהר ל"איחולים"

אחרים.... חוצמיזה, צריך לבטל את הרשימה המתסיסה הזו... (אגב, זה גם לא כבוד גדול שבמקום ללמוד, אני מסתובב פה בפורום... אבל אם זה לא זה, לבטח אמצא תירוץ אחר... אולי לנקות את הבית, להרכיב פאזל...)

qwertyx

New member
בדקתי את palm בשנה

ראש השנה מופיע אצלי ב 18-19 בספטמבר וב 20 צום גדליה(מי זה?)נראה לי שזה עובד טוב מאוד... תבקשי שישלחו לך גרסה מעודכנת או שאשלח לך לדואר אם את רוצה (רכשת, וזה חוקי)

eliram

New member
גם ב LUACH שבא עם העברית של כלנית

ניתן ליצא חגים ליומן. מתאריך התחלה עד תאריך סיום. (לפחות בגרסה 4.03 שהופיעה פה בפורום)

ולא רק זה...

ניתן "לשתול" ביומן תאריך עברי מידי יום, ניתן לקבל זמני תפילות (למי שצריך...) פרשת השבוע (שוב...למי שצריך) וכל דבר יהודי שתלוי בתאריך ו/או בשעה.

איך "שותלים" ביומן תאריך עברי

מדי יום? ברשותי פאלם OS 3.5.3 + Vx + לוח שנה פנטיקוןגירסה 1 + עברית פנטיקון גירסה 3.01 תודה.

qwertyx

New member
אמנון, אני לא חושב

שניתן להכניס זמני תפילןת וכו´ ליומן... ניתן לראותם רק תוך שימוש באפליקציית הלוח.

מענדי

New member
תאריכים עברים בלוח של כלנית

אפשר להכניס תאריכים עברים בloach של כלנית במסך הפתיחה של התוכנה לוחצים על events ומכניסים תאריך התחלה ותאריך סיום מסמנים את הפעולה הרצויה (הכנסת/מחיקת תאריך) ואת סוג התאריך וprocess... מומלץ מאוד (ולשואל על צום גדליה - הצום נקבע ע"י חכמים בעקבות רציחתו של גדליה בן אחיקם שהיה נביא - בזמן בית המקדש)

qwertyx

New member
זמנים לא נתן להכניס ליומן

רק תאריכים ומועדים, פרשות וכול מה שמצויין באפשרויות אלהין תגיע את תעקוב אחר ההוראות כפי שתואר בהודעה. את הזמנים ועוד נתן לראות מתוך אפליקצית הלוח עצמה.

למעלה