לבעלי ה-59xx

paqpaq

New member
לבעלי ה-59xx

SPB שחררו גרסה חדשה לתוכנת ה- SPB Backup, עם תיקון הבאג של תצוגת הבטריה. שדרוג חינם למשתמשים רשומים. פרטים כאן.

../images/Emo45.gif תודה רבה

עכשיו הם נזכרים?

erezstr

New member
תודה רבה!! במקרה בדקת?

הי טלי לאור כאבי הלב הרבים שעברו עלי, יצא לך לבדוק אם אכן הבעייה נפתרה? תודה על העדכון ארז

paqpaq

New member
לא, פשוט ראיתי שהם הוציאו גרסה ובדקתי

את ה-release history שלהם, מתוך סקרנות האם הם יודעים על הבאג בסדרה שלנו. אישית, מהכרות שלי עם התחום, אני משערת שהבעיה אכן נפתרה היות והיא מאוד נקודתית ואכן מתיחסים אליה בגרסה החדשה. התקנתי את הגרסה החדשה בקלות - הורדתי את ה-cab מהאתר שלהם והתקנתי ישירות במכשיר - הוא כבר הסיר לבד את הגרסה הקודמת.

paqpaq

New member
משהו קטן על היחס שלי לגיבויים...

אישית, אם יש לי בעיה, אני מעדיפה לעשות HR ולהתקין מחדש מאשר לגבות. מין מאזוכיזם שכזה. ואני די מוכנה לארוע כזה - כל תוכנה שאני קונה רשומה אצלי עם הקוד במליון מקומות כדי שלא אשכח. בכרטיס של הפוקט (ועל ה-PC כמובן) יש לי מסמך מסודר עם כל התוכנות האהובות שנמצאות על הפוקט עם הקודים. היומן מגובה במחשבי ה-PC בבית ובעבודה. ככה שאני די מוכנה ל-HR. הגיבוי נעשה למקרים קיצוניים כמו HR בחו"ל (חס וחלילה
. אגב - קרה לי בנסיעה לארה"ב לפני בערך שנתיים וחצי שאיך שעליתי למטוס עם הפאלם הוא נמחק לחלוטין. למזלי היה לי את ה-backup man שעשה עבודה נהדרת). אבל, וזה חתיכת אבל, אמא שלי ממש ממש לא מוכנה ל-HR..... ולכן אצלה יש גיבוי יומיומי והיום היא גם תשודרג לגרסת 1.6 (איזה כיף שהגרסה יצאה לפני שהספקתי לקנות את sprite).

erezstr

New member
אני מבין אותך

א. גם אני מעדיף התקנה מחודשת ולא גיבוי. זה מנקה את כל "הזבל" שאני מתקין. ב. כיוון שאני "מתקין סדרתי", אני מבצע גיבוי לפני כל התקנה ולא אחת ולא שתיים החזרתי את המצב לקדמותו אחרי תוכנה סוררת או קשה להסרה. ג. אני אוהב להיות מסודר ומעודכן ללא שום קשר לצורך האמיתי שלי בכך- שריטה קטנה שלי...
. בכל מקרה- כבר הורדתי. ארז

הגרגרן

New member
ורק עכשיו שמתי לב, שה-ActiveSync

בגרסאותיו החדשות 4.2, 4.5 איננו כולל יותר את יכולות ה-Backup/Restore שהיו בגרסה 3.5. מישהו יודע מדוע ? ועל מה אתם ממליצים ? SPB ?

erezstr

New member
בהחלט SPB

בלי יכולת לוגית להסביר למה, אני מעדיף את ה- SPB. ניסיתי את ה- SPRITE ופחות אהבתי אותו. כעת משתוקן הבאג של חיווי הסוללה ב- SPB, אני חזרתי אליו ואני מקווה שבעת צרה הוא לא יכזיב (אני מגבה במקביל גם ב- SPRITE לייתר ביטחון עד שהתוכנה תעמוד במבחן ה- HR. ארז

AYELET1

New member
לאחר שכולכם תבצעו HR, תשחזרו ותגיעו

למסקנות, אנא שתפו.

הגרגרן

New member
איך משחזרים ???

הורדתי גרסת התנסות. ביצעתי גיבוי ל-SD, אך אינני רואה בתפריט אופציה של שיחזור. גם כל אופציות הגיבוי שראיתי היו למכשיר עצמו, או להתקנים חיצוניים שלו, אך לא ל-PC. מה אני מפקשש ?

למעלה