לבסיסטים מביניכם..

Metaloony

New member
לבסיסטים מביניכם..

אני שואפת לקנות בס בעתיד הקרוב, לא במחיר מופרז מידי, אבל משהו טוב, לא יודעת הרבה על חברות.. הייתי שמחה אם תמליצו לי על גיטרה או- איפה להסתכל. Thanks..

Tequila Sunrise

New member
מורה...

אני שואף להתחיל ללמוד בקרוב, אז יש לך מורה טוב או מקום טוב מאזור המרכז ?!

גילדורי

New member
בסים

שהסתכלתי על בסים לקניה, ראיתי בס של פארקסונס, לא משהו אבל הוא זול ויחסית למחיר טוב. גם היה לי נוח לנגן עליו בחנות.

weissbass

New member
בקשר לנמוכים

יש לי 2 גיטרות בס והשלישית בדרך, בכל אופן הכי מומלץ לפי דעתי אם כבר משקיעים אז FENDER - JAZZ BASS אבל רק אם בקטע רציני, בכל אופן את אחת הגיטרות שלי אני כנראה מוכר בקרוב אז תוכלי ליצור איתי קשר

ram liran

New member
יכול להיות שאני מוכר את שלי

חיקוי פנדר ג´ז בס תוצרת חברת סילבר סטאר, עם פיקאפיים מקוריים של חברת פנדר. הרבה יותר טובה מכל הסקוויר למיניהן. המחיר - 1200 שקל. צרי איתי קשר 055-440180 [email protected] 27852336 Ram-bo

לכי לאיזה מחירון משומשות

תקני את הדבר הכי זול שאת רואה... אחרי חצי שנה תקנה את הדבר שהכי נכנס לך בתקציב... ככה הרב עושים, ככה הכי כדאי...

ram liran

New member
למרות העייפות, ננסה... ../images/Emo13.gif

אתה ממליץ לבנאדם לקנות את הגיטרה הכי גרועה שהוא מוצא? לי זה נראה תמוה. ציוד גרוע ממאיס על הרבה נגנים מתחילים את הנגינה, וכך מתבזבזים לנו כשרונות אדירים. אז למה לבזבז את הכשרון של הילד?
לדעתי, הדרך הכי טובה להתחיל היא לאסוף 1500-2000 שקל, ולצאת לקרוע את לוחות היד-השניה. Ram-bo

שכנעת אותי...

אני פשוט אמרתי פחות או יותר בגוף שלישי מה אני עשיתי... הייתה לי באס יחסית מהתחת, ובהתחלה היא גרמה לי לא לאהוב אותה... רק בשלב מסוים, דניאל וערן אמרו לי שבשביל להיות בלהקתם אני חייב להיות באסיסט... הייתי גרוע כמו לא יודע מה... אבל אני לא מתחרט על אף שניה שעשיתי זאת... יש בי גם רגשות חרטה על זה שמכרתי אותה... טוב... לא משנה... הקיצר צדקת פה, אבל אמרת שטויות על הפנדריות היפניות...

aviol

New member
אני קניתי ג´ז בס בארה"ב

ולמרות שהיא מקסיקנית, היא ממש ממש ממש פצצה!!!!!!!! אם את מבקשת ממישהו בארה"ב שיביא לך זה יצא לך גג 2000 ש"ח כולל הכל, כך שזה ממש משתלם.

למעלה