לבני

powo

New member
לבני

לשם השקטת מצפון האם התקליט של אריק איינשטין יתישר.אברהם

beni165

New member
אני עדיין יושב עליו...

עדיין לא, אבל אני אעדכן אם יהיו שינויים. בכל מקרה, הסר דאגה מלבך..

powo

New member
יש סיכוי

אצלנו בקיבוץ כאשר התרנגולות דוגרות יוצא אפרוח. אולי אצלך יצא עוד תקליט.אבל תקליטון.בהצלחה אברהם

powo

New member
כן

אפרוח .וממש חשבתי באותו רגע על שינוי.האם צריך רק להכנס ולשנות את השם אברהם

beni165

New member
אריק איינשטיין

הוציא תקליט קטן (אריק והאיינשטנים) שניגן במהירות של 45 סל"ד. אם זה מה שייצא אז אני מוכן לדגור שבוע
למרות שיש לי את התקליט, הוא מאוד מבוקש.

שַׁי

New member
בני, יש בערד חנות קטנה מלאה

ג'אנק, ובין השאר - יש לו שם ערימה גדולה של תקליטים. בחודש הבא יש לידידה טובה שלי יום-הולדת, והיא ביקשה פטיפון, אז אני מאמין, שבגלל זה, נתחיל לנבור שם בערימות התקליטים. אני חושב ששווה לחכות, אולי אמצא לך שם עוד אריק והאיינשטנים

powo

New member
אולי

אתה יכול לבקש ממנו לרדת עם כל החנות לגרופית.אברהם

שַׁי

New member
אברהם, אם יש לך דברים ספציפיים שאתה

מחפש, אשמח לבדוק עבורך. מה שמזכיר לי, שעוד לא שאלתי אותו על סביבונים... שי.

powo

New member
ממש לא

אני אוהב לנבור .ולחוש ביד.ורק אז נוצר הקליק.תודה בכל מקרה.אברהם

rachelea

New member
../images/Emo102.gif רציתי להזכיר לך

כשראיתי את הודעתך עלה בדעתי לשאול האם בררת לגבי הסביבונים אצלו. מילא, נזכרת לבד. תודה

בּני

New member
תודה תודה

יש לי את התקליט, לצערי חסרים לי רבים אחרים שלו, אבל לאט לאט ושים לב לתנועה החדשה שייסדת... אהבתי את התיחמון עם הניקוד (אין סיכוי ששמות כמו שי או בני יהיו פנויים) אשמח לשמוע מה יש שם ומחירים בכללי תודה בני

שַׁי

New member
נדמה לי שהוא אמר לי שעבור כל תקליט

הוא מבקש 5 ש"ח, העניין הוא שצריך לעבור על ערימות על-גבי ערימות ואני לא יודע להבחין בין נדירים לפחות נדירים, מבוקשים ופחות מבוקשים... כמו כן, אני משוכנע שיסכים למכור גם בפחות מחמישה שקלים. אולי תתן לי רשימה, ואשתדל להגיע אליו השבוע לחיפושים, אבל אני לא מתחייב, בדיוק מתחילה לנו תקופת המבחנים (המורים מדגישים חזור והדגש, שכתה י"א היא הכתה הכי קשה...) ואכן, ניסיתי את כוחי עם השם שי, לא חשבתי שילך לי עם שַׁי, אבל דווקא הלך! עשה לי את היום העניין הזה

בּני

New member
לא בוער

קודם תעבור את המבחנים, מי יודע אולי עד אז אני אצליח לארגן רשימה
ואולי אפילו נכנס לערד בדרך לאברהם... (יום יבוא). ובקשר לניקוד - לא נראה לי שמישהו חשב על זה לפנייך, אני אפילו משוכנע שבתפוז לא חשבו על האופציה הזו.

למעלה